årets siste lutefisk og dekket bord

inneholder reklame: sponset servise green gate 

Snart god jul til fine lesere! Lille julaften er så fin 🎄 I dag har jeg dekket bordet klart til grøtfest (og mandelkonkurranse) som skal være senere i kveld, gleder meg så 🙂 Vi har spist sen frokost, sett julefilm og gått i pysjamas altfor lenge, og nå skal vi snart få på oss finstasen, for vi får besøk av mamma, pappa, storesøster og farmor i kveld 🙂 På fredag hadde vi besøk av Bård og Katrine for årets siste lutefisklag, det var så koselig og så altfor godt! 

Jeg dekket et litt annerledes bord enn forrige gang jeg viste det frem, for denne gangen fikk jeg tak i et helt nydelig stoff i samme farge som serviset vårt. En dyp rødfarge, nesten mer burgunder enn rød. På Mester Grønn fant jeg noen julekuler i samme farge i tillegg til noen skikkelig fine bregner sprayet i gull. De falt jeg helt for, og de ble så fine på bordet! Akkurat som jeg så for meg 🙂 

Det blir mye av det samme i dag, for duken har lagt på siden fredag. Men i dag er vinglassene byttet ut med kopper, vi må jo ha gløgg! I tillegg har jeg noen dype skåler som jeg fant på Home & Cottage, så fine! Viser dere på instastory eller i et eget innlegg senere i julen. 


Nå tenker jeg det er mange som gleder seg til kvelden og ikke minst til i morgen kveld. Nyt minuttene, timene og hverandre. Tiden går så altfor fort ❤️ Jeg titter selvsagt innom i morgen for å ønske dere god jul ⭐️ 

25 kommentarer

 1. Guttemamma

  God jul 🙂 Her blir det en ekstra spesiell jul, med en snerten frøken på 10 dager og 2,5 kg på brystet foran TVen i kveld 🙂

  1. <3 heldig du er, gratulerer <3

 2. Else Karin

  Hei Caroline, jeg ser du har ett sølvtre på det nydelige dekket bordet ditt Jeg har ett maken tre og mitt er blitt litt brunt her og der og jeg greier ikke å få det bort med pussekluten til sølv, så jeg lurer på om du greier å holde ditt like fint og i såfall hva gjør du? Vil ønske deg og din fine familie en riktig God Julekveld!

 3. Kristin

  Hei. Hvor er stoffet/duken fra? Såg veldig fint ut.

 4. Såå mye lutefisk til 4 voksne??

  1. Karianne

   Halvparten av fisken forsvinner jo under stekingen. Du har tydeligvis ikke lager lutefisk før?

   1. Benedicte

    Halvparten av fisken forsvinner så absolutt ikke når du steker den Hvertfall ikke hvis du har rett lutefisk

   2. Haha.. det høres ut som en lutefisk med for mye lut i.. har ikke opplevd at halvparten forsvant og jeg har laget slike middager flere ganger God jul og bedre lykke neste gang

 5. Vakkert bord med nydelige farger! Tenk det er lille julaften.. Blir kos for resten av kvelden her. Ønsker dere en riktig hyggelig kveld med dine 🙂

 6. Hvor er lampen/lampeskjermen fra?:)

 7. Hei Caroline! Jeg så nettopp videoen med 45 spørsmål og etter å ha sett litt mer på bloggen din nå så bare BOBLER jeg av juleglede! Altså,så fin inspirasjon som jeg skal ta med meg til neste år og kjenner jeg gleder meg allerede og skulle egentlig ønske vi kunne startet desember på nytt❤ hihi. Hvor har du kjøpt den granbaren du har rundt om kring i huset? Ønsker deg og dine en riktig god jul❤ Ønsker dere alt godt

 8. Hildegunn

  Hvor er servise/tallerken fra?

  1. Det er fra Greengate , Seriene heter Florette, Corine og Wine Leaf 🙂

 9. Himmel og hav, for et flott bord 🙂 god jul til dere Caroline, håper det blir helt som dere ønsker dere 🙂

 10. Så utrolig fint bord!! Veldig fin effekt med de bregnene:):)

 11. Du sier ALTFOR lenge OG ALTFOR godt…
  (Hva er saken med å forsterke uttrykkene så ofte?) Mye stress bak de ordene. Jeg ville heller sagt lenge og godt, jeg Caroline. Senk skuldrene og ta juleferie. Og nyt alt lenge og godt. Ønsker dere en riktig god jul! <3

 12. Så fint servise! Hvor er middagstallerkener fra?

  1. De er fra Greengate og heter Florette 🙂

 13. Det ble jammen et griselekkert bord Fortsatt riktig god jul til deg og dine. Flotte inspirerende bilder fra det lekre julehjemmet deres❤️

 14. S.Helene

  Hvor er duken fra? Trenger en slik! Fortsatt god jul! 🙂

 15. Hei Lurer på hvor duken og julekulene på bordet kommer fra?

 16. God Jul! Hvor har du kjøpt stoffe/duk, nydelig burgunder farge. Jeg selv gar’n med burgunder.

 17. Så nydelig bord. Hvor er kjolen fra, den var kjempeflott

 18. Nathalie

  For et nydelig bord! 😀 og hvor har du kjøpt den lekre duken? Har lett overalt :O

 19. Hvor er den lekre toppen din fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *