velkommen til vårt julehus

Ååå! Nå er julen 2018 her for alvor 🎄 Vi er ferdige med alle ærender, kjøleskapet er fylt opp, så fra og med i morgen kan høytiden starte. Jeg gleder meg! Vi har laget en liten film fra julehuset vårt i dag, men jeg ville likevel vise dere noen bilder. Det er noen små endringer fra julehuset i fjor, og dessuten – vårt grønne, glitrende tre er virkelig glitrende denne gangen, for i år gikk vi jo faktisk for glitter ⭐️ Det er jeg så glad for! 

Fineste juletoget ⭐️ 


Tv-stuen har litt annen pynt på pianoet i år og i tillegg måtte det bli noen røde puter i sofaen ❤️ Strømpene henger på rekke og rad foran peisen, like fine i år som hvert år. Jeg bestilte disse da Naia ble født, så hele familien har hver sin. Det er alltid veldig mange som spør meg hvor disse er kjøpt, og HER er link til selgeren 🙂 


Spisestuen så dere jo litt fra tidligere i dag, og der er også den fine julelandsbyen vår. Hallen, kjøkkenet og mer fra spisestuen kommer på video veldig snart. Nå skal jeg sette meg i stuen og pakke inn de siste gavene til jentene 🎁 

87 kommentarer

 1. Fantastisk pynt! Jeg har allerede begynt å tenke på jul (tidlig ute..), og lurer på hvir den store nøtteknekkeren ved peisen er fra?
  Fortsatt god sommer!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

   Den er fra Luxurydesign.no og/eller Jotex 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *