merry christmas ya filthy animal

I dag har det gått i ett, men nå har jeg omsider fått landet på kontoret – klar for å oppdatere! I natt har storesøster sovet her, og det var så koselig! Hun fikk være med på jentenes jakt etter Albin sine rampestreker i dag tidlig og ikke minst åpning av kalendergavene etterpå. Begge to ville gjerne at tante Anette skulle bli med i barnehagen, men det ble jo litt vanskelig. Alltid populært med tante på besøk ❤️Ikke bare for barna, men for meg også. Jeg er så glad for at hun skal sove her fra lille julaften, slik at vi nok et år får trukket dynene med oss opp i sofaen og sett på 3 nøtter til Askepott, Reisen til Julestjernen og alt annet mens vi gomler fra strømpa og drikker kaffe. Og så er det ekstra fint at jentene mine også gleder seg til akkurat dette ❤️ Tradisjoner! 

En annen tradisjon, som vi garantert ikke er alene om å ha, er selvsagt å se Home Alone i førjulstiden! Helst så tett inntil julaften som mulig. Den rullet over skjermen i går, like magisk som alltid! Vi lagde juletapas til, drakk litt vin og hadde selvfølgelig matchende julepysjamaser 😉 Elsker denne! Jeg fant den på Asos for et par år siden og måtte selvsagt kjøpe en til henne også – da er det ekstra koselig å se Home Alone sammen 😉 


Oppskrift på juletapas kommer i morgen, så det er bare å glede seg! 

10 kommentarer

 1. Hei!
  Jeg tenker å begynne å samle på juleservise, og har landet på det samme som dere har. Hvilken størrelse har dere på tallerkenene? Jeg tenker å gå for 22 cm, men ser de har 19 cm også. Tenkte å bruke det til frokost og lunsj, altså type brødmåltider.

  Hva ville du startet med? Jeg tenker kanskje at disse tallerkenene og kaffekopper er greit slik at man kan bruke det uten å ha veldig mye av hver. Hva tenker du? Har du noen spesielle glass til, tilfelle man vil drikke juice også?

  Det er såå trivelig å titte innom her om dagen, så mye god julestemning og fine bilder!

 2. Så utrolig koselig å sette av slik tid med søsteren din! Kan fint gjøre det med en venninne.. Selvom vi er voksne. Så har man barnet i seg. Det er fint! Kule pysjamaser:D hehe

 3. Må bare si jeg får så fin julestemning av bloggen din om dagen – til tross for eksamenslesing! Så nå måtte jeg bare åpne pepperkakeboksen jeg har stående på pulten og gomle litt mens jeg leser videre! Tusen takk, du inspirerer!

 4. Så koselig!
  Ville også bare si tusen takk for at du delte merket på «gullkjolen» du brukte på cruisebåten 🙂
  Nå har rat and boa kommet med en ny kolleksjon med maange nydelige kjoler som du garantet hadde vært lekker i. Og med det må jeg bare si at jeg har fått bestilt en lignende kjole av «sofia dress» som du allerede har. Vet ikke om du husker at jeg spurte om du visste om andre steder de solgte denne da den på dette tidspunktet var utsolgt. Gleder meg til å få den i posten!
  #evigtakknemlig
  Ha en fin kveld <3

 5. Åhhhhh så koselig og kult med like koseplagg Alene hjemme har blitt en juletradisjon hehe.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jaaa <3

 6. Så utrolig koselig å sette av slik tid med søsteren din!Selvom man er voksne. Så har man barnet i seg. Det er fint! Kule pysjamaser:D hehe

 7. …I fht til reklame…du reklamerte for pyjamaser for en uke siden, men bruker ikke disse nå… du reklamerer også for make-up mekka, når du lager en video av hvordan du sminker deg, og ingen av disse produktene er med….også antrekkene fra Floyd blir heller ikke brukt i andre settinger enn reklame….Det blir derfor lite troverdig i mine øyne ( Ja, ja, du viser jo ikke alltid hva du har på deg osv… men tror du forstår hva jeg mener)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Lene 🙂

   Jeg bruker disse produktene utenom reklame, men det er ikke alltid jeg skriver om det fordi jeg da igjen må merke det som reklame. Klær bruker jeg flere ganger, blant annet kjolene fra Floyd. Jeg hadde f.eks på meg kjole fra Floyd da vi var på Thorskog, da var det ikke reklame. Det samme gjelder treningstøy, det bruker jeg flere ganger.

   Pyjamasene kunne jeg jo ikke brukt i dette innlegget? Hele poenget var jo at det skulle være Hjemme alene pyjamaser. Julepyjamasene bruker jeg ofte, men det er jo sjeldent jeg viser det på bloggen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *