40 spørsmål – juleedition

I dag startet jeg dagen med denne fine gjengen! Vi gjorde en juleutgave av 40 (70) spørsmål og gikk gjennom store deler av huset underveis – i hvert fall hele julehuset 🎄 Håper dere vil se! Sier ifra når det er ute 🙂 Jeg var SÅ nære å velge jeans og en julegenser, men jeg ville kanskje virke hakket gal med det antrekket, så det ble heller en fin kjole og julekuler i ørene – om det i det hele tatt er noe bedre 😉 Litt Crazy Christmas woman-vibber må jeg jo sende sånn på tampen av adventstiden. 


I kveld sitter jeg og snekrer sammen julegaven til Naia 🙂 Hun skal få dukkehus og det kommer i hundre deler (ok, så er det bare 10 deler) men det er bare å få det sammen og pakke det inn før julekvelden. Det er jo mye morsommere å få det sånn, enn flatpakket! Nå begynner jeg virkelig å glede meg til innspurten, men jeg vil ikke at selve kvelden skal komme helt ennå. Først er det juleverksted, laging av julepynt og pynting av pepperkakehus, så er det mandel i grøten på lille julaften, og ikke minst – Grevinnen og Hovmesteren. Og så har jeg virkelig lyst til å reise til Oslo og Jul i Vinterland før selve kvelden! Der er det så fint! Men jeg er redd vi ikke rekker. Vi får se 🙂 Skal jo tross alt rekke å kose seg oppi alt også 😉 Håper dere har en fin kveld!  

27 kommentarer

 1. Så gøy, den må du si i fra når kommer ut! Håper dere rekker en tur til jul i vinterland i Oslo, vi var der på søndag, kjempe koselig 🙂 Og det var virkelig julestemning med snøen som dalte forsiktig ned i de omgivelsene, virkelig flott

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så herlig 🙂 Vi får se om tiden strekker til (og været) Det hadde vært kjempekoselig 🙂

 2. Sjeldent jeg kommenterer noe som helst steder, men må bare si at du er vakrere enn noen sinne! Du stråler God jul!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Andrea :O God jul til deg og dine <3

 3. For all del styr unna jul i vinterland. Overbefolket og masse juggel. Kos deg heller hjemme 🙂

  1. Juggel så jeg ikkenoe til. Mye folk på ettermiddagene og helger.

 4. Herregud, førr ei dame. Du skal liksom bare snekre et dukkehus? Er ikke tvil om at du klarer det, men klarer du det uten å klikke vil jeg påstå det rimlig beundringsverdig. Lykke til.

  1. Sette sammen fra 10 deler, står det.

  2. Caroline Berg Eriksen

   Hehe :p Det er nok bare et ferdig hus som kommer flatpakket 😉

 5. Så gøy! Foressten, skulle ikke dere reise utenlands for litt julestemning i år , synes jeg husker du nevnte København i år også? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi skulle til Geneve 🙂 Vi valgte å ikke reise likevel, det ble rett og slett for mye på en gang og hadde blitt mer stress enn kos :/ Har fått mye julestemning likevel da 😉 Kanskje neste år 🙂

 6. Den herlige julekulen med Disney motiv, hvor har du kjøpt den?
  To barnebarn som ville blitt kjempeglade
  Takk for all inspirasjon og positivitet Caroline, du er en fantastisk dame God jul til deg og din herlige familie

 7. Martine

  Hei

  Er dere fornøyd med tredemøllen deres? Hva liker du med den, og er det eventuelt noe du skulle ønske var annerledes? Jeg skal kjøpe tredemølle, og vil høre om andres erfaringer før jeg bestemmer med

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi er veldig fornøyd 🙂 Kommer egentlig ikke på noe som vi kunne tenkt var annerledes med den.

 8. Therese

  Jeg tror jeg leste at grevinnen og hovmesteren ikke skulle gå i år jeg :/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var satire 😉

 9. Hvor er kjolen din fra? 🙂

 10. Seriøst? Grevinnen og hovmesteren kommer likevel? Blir jo ikke det samme uten.. Blir jeg svett her

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har aldri vært snakk om at den ikke skulle komme 🙂

 11. Kristine

  God førjuls tid til dere dere er en så pen familie, alle sammen også så fin kjole, hvor er den fra? ❣️

 12. Hvilken leppestift har du på deg her? Veldig fin farge

 13. Hei! Du ser super fresh ut Kab jeg spørre hvor kjolen din fra? Klem

 14. Hvor er kjolen din fra?:)

 15. Janniche

  Hvir er kjolen fra ? Nydelig!

 16. Elisabeth S

  FOR en nydelig kjole. Kan jeg spør hvor du kjøpte den? De har den sikkert ikke nå lenger, men har lett etter lignende kjole lenge <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra By Malina 😀 Kjøpte den via Boozt 🙂

   1. Elisabeth S

    Tusen takk, utrolig snill du er

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *