juletreet ferdig pyntet

Før helgen fikk vi endelig pyntet juletreet helt ferdig! Det har stått i stuen en stund allerede, og har fått mer og mer pynt på seg for hver uke, men nå er det omsider helt klart! Masse kuler i rødt og gull, jentenes egen pynt som de fikk det året Naia ble født, og ikke minst – glitter! Snakk om julete juletre! Jeg er så fornøyd og skulle virkelig ønske at det kunne stå fremme enda lenger enn det skal. 

⭐️ Santa’s little helper ⭐️ 


I dag får jeg besøk av Bloggerne, det blir et siste intervjuopptak for denne sesongen – som forresten har gått veldig fort. Synes vi nettopp startet å filme sesong 10. Senere i dag får jeg besøk av storesøster, vi skal se på julefilm og jeg har spart Home Alone til det. Jeg har veldig lyst til å lage litt juletapas til oss – vegetarstyle. Deler selvfølgelig oppskrifter med dere om det blir vellykket – noe jeg er helt sikker på at det blir 🙂 Ha en deilig ukestart, dere! Neste mandag er det julaften 🎄 

19 kommentarer

 1. Blouse brand and decorates christmas tree?

 2. How tall tree is and where is girls trees?:)

 3. Så morsomt det første bildet var!

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 4. Åå.. Så fint..Gjorde seg med gull synes jeg 🙂 Enjoy!

 5. Hvor er den søte julegenseren fra?

 6. Så koselige bilder! Hvor er genseren din fra?
  God jul!

 7. Beundrer

  Hei
  Har fulgt blokken din lenge, du leverer hele tiden! Nydelig bilder og alt er så delikat! Men irriterer meg stadig på at Ellu spørr om alt som ikke er merket med hvor det er i fra? Hadde du merket julekuler hvor de var kjøpt så hadde hun spurt om juletrefoten osv, hva med å gi en positiv kommentar i o m hun tydeligvis en stor fan! Hun kommenterer hele tiden men «aldri» med en tommel opp eller en smiley……men vettu Caroline jeg takker for din positivitet og gir deg tommel opp & masse fordi du er en ener i alt du gjør på bloggen! Ønsker deg og dine en herlig jul

  1. Ragnhild

   Så enig med deg, har tenkt akkurat det samme 🙂

  2. Trude K.

   Jeg irritrer meg over alle som spør, og det tar aldri slutt: hvilken størrelse er det på jakken, hvor er skjørtet kjøpt, hvor er hårbøylen kjøpt, har du oppskriften på kakao. Gud hjelpe meg…. og det er en som spør om alt heeeele tiden, og må være så ærlig å si at jeg lurer på h orfor de kommentarebe blir godkjent i det hele tatt.

   Det spiller vel ingen rolle for folk hvilken størrelse andre har på klær, og alle kan lage kakao om man bare vil.

 8. Beundrer

  Alle smiley’s etter masse forsvant -;)

 9. Hvorfor har dere ikke ekte juletre? Hadde selv kunstig juletre i flere år, men syns aldri det ble like fint og nostalgisk som et ekte. Nå har vi bare ekte juletre. Tror nok glitteret hadde gjort seg på et ekte i stedet

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi synes de kunstige trærne er finere enn de ekte 🙂 Pluss at det er mye enklere.

  2. Elisabeth

   Vi har alltid hatt glitter,og det er akkurat like fint på det kunstige treet vi har hatt de siste 4 årene,som på alle de ekte jeg har hatt de 55 årene før det…

 10. Hvor er julegenseren din fra?

 11. Vi har også kunstig tre, synes det er såååå mye mer lettvint! Da slipper man at det drøsser, spesielt når jula er over og kulene skal av og treet ut igjen Pluss at det er mange som liker å sette opp treet tidligere enn før og da er det jo greit å slippe å tenke på at det skal holde helt til julaften Er jo som alt annet en smakssak og folk har sikkert sin favoritt og tradisjon

 12. Når jeg kommenterer fra iPhone så er det forresten ikke alltid 🙂 mine eller andre tegn kommer med i kommentaren, det kan jo se ganske rart ut, haha 😉 noen som har opplevde det samme eller vet hva som skjer? 🙂

 13. Hvor har du kjøpt glitteret?☺️ Tenker muligens å ha det på treet selv i år, men finner bare slike tynne remser, og det er ikke noe fint…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra Clas Ohlson! Skikkelig fyldig og fint 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *