søndag på skøytebanen

reklame: inneholder annonselenke For Women 

I dag har vi vært på skøytebanen! Mitt neste innkjøp må bli et par danseskøyter, for det hadde vært så gøy å stå sammen med jentene. Naia fikk også prøve seg på isen i dag og det gikk overraskende fint 🙂 Hver gang vi er her snakker vi om at dette er noe vi bør gjøre oftere, men så er det gjerne sånn at ukedagene bare forsvinner av seg selv og når helgen kommer har vi kanskje andre planer. Men ikke denne gangen! Skøyteisen må skvises inn i etter-barnehagekalenderen minst en gang den kommende uken og også på nyåret. Vinteren er jo rimelig lang og vi har to kommende danseskøytestjerner i hus 😉 

Bruskasser for balansen, kakao laget på skikkelig melkesjokolade, kakemenn og boller er stikkord for ettermiddagen i dag. Så fint ❄️ og ikke minst – veldig deilig at det ikke var så kaldt som jeg trodde! 

(annonselenke) jakken min finner du HER (bruk rabattkode CAROLINE2018 for å få 10 prosent) 


Nå er det egentlig bare å finne sengen, jeg er jo tross alt i full gang med gode soverutiner igjen 😉 Håper det varer denne gangen! 

48 kommentarer

 1. Karianne

  Koselige bilder, men bruner ikke jentene hjem kor de står på skøyter?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo 🙂

  2. Karianne

   Hvor se se og hvordan får de dem på med de store duskene på luene?

 2. gloves and hat brand? 🙂 nice jacket and very expensive? 🙁

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara and HM 🙂

 3. Hei Caroline!
  Jeg er stor fan av bloggen din og leser den hver dag
  Men jeg synes ikke noe om dette utrolige forbruket du har på klær. Nye kjoler og jakker til flere tusen hver uke, føles det som. Skulle ønske du kunne frontet et litt mindre forbruk.
  God jul ❤️

  1. Helt enig med deg Lisa!

  2. Du må huske på at dette er jobben hennes. Hun viser frem produkter for samarbeidspartnerne sine

 4. Hva er unikt med rabattkoden din? Alle får 10% i nettbutikken.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kan ikke se noe sted at alle får 10%?

   1. Hvis man melder seg på nyhetsbrev får man 10% på sitt første kjøp uansett

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, jeg ser det nå :/ Det var jo litt dumt, mem «alle» får ikke 10%. Det er kun de som melder seg på nyhetsbrevet OG samtidig handler for mer enn 500,-. Med min kode slipper man det og får rabatt for kjøp under 500,- også 🙂 Det går også an å bruke koden min på et eventuelt kjøp nummer to, om man bruker nyhetsbrevet på det første kjøpet.

    Men enig at det beste hadde vært om de ikke hadde samme rabatten på nyhetsbrevet :/

   3. Tror hun mener at Om du melder deg på nyhetsbrev får du 10% på neste kjøp.

   4. Alle som melder seg på nyhetsbrev får 10% 🙂 Den kåpa så jeg på Høyer – sååååå fin! #julegavetilmegselv

  2. Enig, uansett så er ikke 10% noe å skryte av, uansett hvor du handler. Når man får 20% så syns jeg man merker det litt, men 10%, nei takk. Utrolig dyr jakke uansett, hadde aldri trodd den hadde den prislappen.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Om 10% er mye eller lite kommer helt an på hva du handler for 🙂 Jeg tror de aller fleste vil si at en besparelse på 1080,- er en del.

   2. Ikke når man bruker 10000 og sparer 1000. Bare tull.

   3. Caroline Berg Eriksen

    Å spare 1080,- er tull? Da har du i så fall god råd 😉

   4. Caroline, om du setter 1080 kroner i sammenhengen av å kjøpe en jakke til 11 000 kroner, så er det kun en brøkdel av prisen. Du sier at hvis man ikke syns 1080 kroner er mye å spare så har man god råd? Om man i utgangspunktet kan bruke 11 000 kroner på en jakke DA har man god råd. Jeg syns fortsatt ikke 1080 kroner er mye å spare når man totalen av det man bruker er så mye, det er MIN mening, jeg respekterer at du har en annen mening.

   5. Den som bruker over 10.000 på en jakke har god råd. Vi andre skal ha litt mere enn 10% i avslag for at det skal monne, nemlig.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Bruker du 10 000,- på en jakke BØR du ha god råd 😉 Men som nevnt over her, 1080,- er mye penger, for de aller fleste. Jeg synes i hvert fall det.

 5. For en flott familie søndag 🙂 ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kjempekoselig, selv om det var kaldt 😀

 6. Hjelm?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jentene bruker hjelm, ja 🙂

 7. hei flott blogg og bilder men jakke til 11000 kr er det jammen ikke alle som kan ta seg råd til ikke selv med 10% .enig i at gjenbruk og brukte klær burde komme mere frem i blogg verden ikke bare fokus på nytt hele tiden , leser også bloggen din hver dag og ønsker deg og din familie en riktig fin jul og godt nytt år,,,,,

  1. Det er helt sikkert Mange bloggere som fronter gjenbruk. Det er vi, leserne, som klikker oss inn på bloggene som bestemmer hvilke blogger som skal høyest opp på listene.

 8. Ååå kan du være så snill å legge ut oppskriften på kakaoen? STOR KLEM!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var bare vanlig lys kokesjokolade og helmelk 😉

   1. Høres GODT ut, tusen takk! skal ha den på julemorgen! God jul til deg og dine! Du har en kjempefin blogg

 9. Hei Caroline;) Den rød stripete pysjamasen du har på deg på innlegget om julepysjer, hvor er den fra? Den er kjempefin;)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra bikbok 🙂 Men den er gammel :/

 10. Har du ingen bilder med jakka kneppet igjen? Syns den ser litt trang ut. Går du alltid for XS, uansett?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jakken er i størrelsen S 🙂 Den er kun trang på ermene, men det er fordi jeg har en genser med trompetermer under (den er stor i ermene). Ellers passer S veldig fint selv med tykk genser under.

 11. Datteren min er født likt med Naia, hvor har du fått tak i skøyter i hennes størrelse?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De har på G Sport 🙂 Begynner på størrelse 24.

   1. Sønnen min på 1,8 år har også skøyter. Du får tak i helt ned i str 22 på både xxl og Torshow sport.

    Om jentene dine er glad i å stå på skøyter, har vi en flott skøyteskole her i byen da 😉

   2. Caroline Berg Eriksen

    Takk for informasjon, det visste jeg ikke 🙂

 12. Ingvill

  Jeg skulle ønske du tok bilde av jentene med sikkerhetsutstyr fra skøytebanen. Du er jo en influencer og det hadde vært fint om du påvirket folk til å bruke hjelm på barna sine og seg selv både på skøytebanen og på sykkel.

  1. Det er jo ingen bilder av at jentene går på skøyter, bare fra matpausen. Ser ikkje heilt at dei treng hjelm for å ete bollar og drikke kakao.

 13. Har dere vurdert skøyteskole? Sparta har sikkert skøyteskole i noen av fellesferiene 🙂

 14. Herlig innlegg, Caroline <3
  Takk for inspirasjonen!!
  Kjedelig mas om hjelm folkens!! Alle kan vel passe på seg selv, trenger ikke lese Caroline sin blogg for å komme på at man skal ha hjelm.
  Elsker å være på bloggen din i desember – ellers også da! 🙂

 15. Sara Katrin

  Akkurat i dette tilfellet her må jeg si meg enig i det kommentarene som er skrevet om jakken din. Jeg syns den er fin og du kledde den godt, men for den vanlige mann i gata så er ikke dette en jakke som er tilpasset for de fleste lommebøker. Selv om man kan spare en tusenlapp, må man likevel punge ut 10.000 og det trur jeg ikke de fleste vil eller kan bruke penger på – særlig ikke nå i jula når det skal handles inn julegaver, julemat og alt det andre som kommer utenom ved siden av.

  Jeg er enig i at bloggere kan oppfordre til mer gjenbruk og heller reklamere oftere for ting som både er nyttig å ha i hverdagen og rimelig nok i pris slik at alle kan få tak i og få like mye glede av det som deg.

  Å reklamere for et hårstylingsprodukt til 4500kr for eksempel, syns jeg er unødvendig. Det er altfor dyrt og ikke noe de fleste folk kan ta seg råd til overhodet. Man må tenke litt på de som skal bli fristet av disse reklameinnleggene. Det er ikke alle som er like heldig å har samme økonomi som bloggere flest har.

  Sorry om du tar dette feil. Håper du ser poenget mitt 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg skjønner godt hva du mener 🙂 Både denne jakken og Dyson er dyre produkter som ikke alle har råd. Men noen har råd til det og det er jo de som er målgruppen.

   Jeg føler jeg er flink til å variere mellom billige og dyre produkter på bloggen. Faktisk så viser jeg jo stort sett frem klær fra billigkjedene.

   1. Sara Katrin

    Ja, det veit jeg og det er bra 🙂
    Men så er det kanskje en fordel å heller komme med tips som alle kan benytte seg av og ikke bare en bestemt målgruppe!

    Her er mange som ønsker seg de samme produktene som du har og noen vil kanskje prøve seg på frisyrene du har og. Har man ikke god råd til å kjøpe seg så dyre produkter og kanskje ikke er helt bevisst på hvilke alternativer som fins der ute, så er det jo kjipt for dem å bli tipset om produkter som koster en formue. Jeg vet det fins alternativer som er masse rimeligere og sikkert like bra som det stylingproduktet du tipset om, så jeg skulle ønsket at det ble tipset om istedet for de dyreste alternativene.

    Men som jeg sier: jeg vet du tipser om mye rimelige ting og, men i dette tilfellet med både jakke og hårstylingsprodukt, så er jeg ikke helt enig 🙂 en tusenlapp er ikke mye å spare på når et produkt koster 11000 kr. Det er noe annet om det hadde kosta 2000 og var 600 kr billigere på 10 eller 20% rabatt.

 16. where did you buy shoes?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *