her skal vi feire jul i år

Hei søndag! I går hadde vi en skikkelig fin kveld hos mamma og pappa, hvor årets første (og kanskje siste) pinnejøttmiddag stod på menyen. Det er min favorittjulemat – uten tvil – men tradisjonen tro har vi alltid ribbe på julaften. Må jo holde på tradisjonene 😉 Mamma hadde dekket et så fint bord, og til tross for at de ikke lenger bor i barndomshjemmet vårt, blir jeg så nostalgisk av å være hos dem i jula. Mye av pynten husker jeg fra jeg var liten jente og jeg synes det er så fint at hun har tatt så godt vare på det. 

… som for eksempel denne fine nissen, som de kjøpte med seg hjem fra en tur de hadde til London i førjulstiden da jeg var kanskje 5 år. Den er like fin i dag, og går bare under navnet London-nissen. Det blir ikke jul uten den 🎄 Husker så godt at jeg fikk lov til å leke med den, men bare litt om gangen og veeeeldig forsiktig. 

Her skal vi feire jul i år også, i den nye leiligheten til mamma og pappa. Da er det ekstra fint at det bare tar oss 3 minutter å gå! Vi rullerer på julefeiringen, og feirer hele familien her hos oss, deretter feirer vi fire hos mine foreldre og så vi fire oss hos Lars-Kristian sine foreldre – så dit skal vi neste jul 🙂 Og også i romjulen ✨ Har allerede begynt å glede meg til å kjøre bil hele veien dit! Det er alltid så koselig. 


I dag har Nelia og Naia besøk av venninner og snart skal vi stå på skøyter – i sneen! Det snør ute ❄️ Tenk om den kunne legge seg og bli til langt over nyttår. Juleønske! Håper dere har en fin søndag – den 3. søndagen i advent ⭐️ 

24 kommentarer

 1. Så fin kjole Hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra By Malina 🙂

 2. Dear Caroline,
  You look super beautiful and I adore your table decoration!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much, Rena! <3

 3. Hei.

  Så utrolig fine og stemningsfulle bilder Veldig fint pyntet bord. Jeg pleier ikke å kommentere, men måtte bare si at jeg blir oppriktig glad av å lese bloggen din og har lest den i mange år. Den oser av kvalitet og er den beste Ha en riktig god jul

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg blir så glad, Hege! Tusen takk for så fine ord <3 God klem og god jul til deg og dine <3

 4. Hvor er kjolen fra? Utrolig fin og god tradisjon med slike familiemiddager. Beste med julen i mine øyne. Takk for at du deler med oss.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er så enig <3 Den kommer fra by malina 🙂

 5. Suuuuperfin kjole,hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra by malina 🙂

 6. Jeg lurte alltid på Hvilken farge er hårfarge? Jeg lurer virkelig på. Hårfargene dine er så vakre 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, J! Jeg har bare tatt blonde striper, er ikke helt sikker på fargen som er brukt :/

 7. Do you have christmas tree pictures?

  1. Caroline Berg Eriksen

   YES! I will show you tomorrow 🙂

 8. Har du tatt vare på noe julepynt fra «gamle dager» eller er det bare nye ting hos deg?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hva mener du med gamle dager? 🙂 Fra Osloleiligheten / Siljan? Det har vi i så fall noe av 🙂 Men julepynten før dette var jo da jeg bodde hjemme, og den har mamma 🙂

 9. Så stemningsfylte bilder! Det er så deilig å klikke seg inn på bloggen, får så julestemning og en slags ro!:-)
  Du snapet om at du skulle handle gaver til jentene, hva skal dere kjøpe til de i år?:-) har to jenter som er ca like gamle som dine og her er det store ønske om nye dukkevogner! De er veldig dukkejenter og leker med det omtrent hele tiden❤️

 10. Nydlig dekket og pyntet til jul hos dine foreldre også. Blir nok en hyggelig julaften! Gleder meg til å se juletreet i morgen 🙂
  Åsså håper jeg dere har sånn roud trip quiz til Ålesund.. Husker dere hadde det en gang på snapp. Det var så morsomt haha!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahaha! Det stemmer 😀 Det må jeg ha igjen! Gøy 🙂

   Klem! 🙂

 11. Jannikke

  Nydelig kjole!! Tenker å kjøpe men usikker på XS eller s? Kan jeg spørre hvilken størrelse du har? ☺️

  1. Tenker vel du bør velge størrelse ut fra deg selv, og hva som passer deg best, etter prøving, ikke hvilken størrelse Caroline har. Jeg må ihvertfall ha medium, hvis jeg skal ha denne

   Som mange andre må jeg ellers bare si det er så koselig å lese juleinnleggene dine Caroline☃️

 12. Natalia

  Hei! Så nydelige bilder! Lurer på hvor den brune genseren til Lars Kristian er fra?? Den var så lekker

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

   Den er fra Match 🙂 Er vel i salg fortsatt.

 13. Hvor er øreringene fra og merke – har du link

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *