flowers for friday

Hei der hjemme 🎄 Vi har nettopp pyntet juletreet – 90 prosent ferdig – det blir så fint! Og ja, det ble glitter på treet i år! Og masse, masse kuler. Jeg synes virkelig det er fint når jeg ser på det nå, men lurer på om det er en sånn ting jeg kommer til å se tilbake på neste år og bare: OKEY. Ville ha gull og glitter, hun ⭐️ Haha! Gleder meg uansett til å vise dere! 

Før jeg tar kvelden må jeg bare vise dere helgens blomsterbukett. Denne satt jeg sammen selv på Mester Grønn, og synes jeg fant frem til en skikkelig lekker kombinasjon. Så julete! Håper denne får stå og blomstre i mye mer enn én uke. Dersom vi skulle feiret julaften her hos oss i år, måtte det ha blitt noe lignende som hovedbukett. Fint! 

❄️❄️❄️❄️


Snart skal vi snurre julefilm, fy søren jeg gleder meg til beina høyt, gløgg i koppen og ro i kroppen! God helg, dere 🎄

17 kommentarer

 1. When you bought earings and brand ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is by the brand Hasla 🙂

 2. Helt nydelig fredags julebukett, god helg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Den er så vakker! God helg og god klem 🙂

 3. Do you have makeup video for me?

  1. Caroline Berg Eriksen

   For this look? I have done makeup-videos on YT 🙂 But I am doing more in the future 🙂

 4. Fantastisk bukett 🙂 jule tiden er så fin.. Trur vi burde ta noen av «de» dagene med oss inn i hverdagen jeg.. Dvs de fine gode stundene vi lager..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Er helt enig med deg <3

 5. Star brand?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Do you mean the one in the window?

 6. Charlotte

  Hei hei, god lørdag! Jeg føler jeg kommer med mange kommentarer i det siste, håper du ikke opplever meg som slitsom. Jeg synes bare du stråler for tiden, bloggen er helt fantastisk (det har den alltid vært) bildene og hele stemningen her inne?! Det gjør meg så glad! Jeg elsker dette magasinet, tusen takk for hva du gir meg. Jeg husker du nevnte at (du er vel jounarlist også?) ihvertfall husker jeg du sa at du kunne tenke deg å jobbe i et bladmagasin, tenk at nå driver du en av Norges største og beste magasiner spør du meg! Velsigne dere og god helg. Mannen din tar nydelige bilder!

 7. yes

 8. lipstick? i mean do you have video christmas makeup?

 9. Du er en fantastisk inspirasjon for meg, Caroline! Elsker virkelig å følge bloggen din og SÅ glad dere blir å følge videre i Bloggerne kommende sesong. Du er usedvanlig vakker (for meg oppleves du sånn både inside & out), inspirerende hardtarbeidende treningsfantom, morsom, sjarmerende, smart business woman og HELT herlig <3 Ville bare få takke deg for at du deler og ønske deg og dine en riktig fin jul!! Klem

 10. Nydelig julebukett ❤️. Gleder meg til å se mer av julehuset deres!
  Hos oss skal vi bake non-stop cookies i dag. God helg! 🙂

 11. Charlotte

  Du er så vakker flotte Caroline
  God jul!

  Klem fra Lotta

 12. Så flott du er på håret, er det krøll tang du har brukt til å få den frisyren?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *