10 dager til julaften

Jeg synes alltid desember og advent går fort, men i år har det slått alle rekorder. Har vi kuttet ut noen dager? Det kjennes sånn. Kanskje er det fordi det er så mye fint som skjer ved siden av en arbeidshverdag som alltid er hakket mer hektisk på denne tiden av året – baking, pynting, rampenissen, adventsluker, aktiviteter og ikke minst verdens fineste bok som Nelia og jeg (eller Lars-Kristian) leser på sengen hver kveld.  

Endelig er vi ferdig med å dekorere huset også, nå gjenstår bare resten av pynten på juletreet vårt, samt litt pynt på bordet i gangen. Å! Jo! Juletrærne til jentene selvsagt. De blir jo ikke ferdig før på lille julaften, for da finner de nemlig julestjernen i advenskalenderen sin ⭐️ De er på vei til å bli skikkelig fine, gleder meg til å vise dere! Rommet til Naia kommer også mer og mer på plass, og neste uke får vi døren som skal inn dit. Gjett om det blir fint! Og gjett om dere skal få se! 

Noen detaljer i finstuen vår, med blant annet et par nye puffer fra Grenn Gate (ikke sponset) Gleder meg til å lage videoblogg fra huset vårt, det får dere neste uke – sånn for å komme i skikkelig stemning rett før julekvelden ❤️ 


Håper dere har en fin helg foran dere🎄 Takk for at dere kikker innom – tenk snart har jeg delt julestemning og andre ting her inne i 10 år! Det er helt sprøtt. Og veldig, veldig fint ⭐️ 2019 er året! 

31 kommentarer

 1. Kan jeg vennligst få flytte inn i julehuset deres neste år??:-D Haha. Det hadde vært en fryd med julestemning fra ende til annen, og fra morgen til kveld. Elsker desember på bloggen din, beste mnd!:-D
  Ha en nydelig helg!:-D Her blir det også trepynting ikveld, som siste krona på verket, imellom jobbslaga!:-D

 2. Jeg kan tenke meg at juletrærne til jentene blir superfine! Ingenting er finere enn det som er pyntet av barnehender Men jeg håper faktisk du lar være å vise dem frem på blogg og sosiale medier. La jentene få ha trærne sine i fred og la de heller vise dem frem til mennesker de kjenner.

 3. Har du tenkt til å lage innlegg om «Året som gikk»? Elsker slike oppsummeringer 🙂

 4. Så mye fin julepynt 🙂

 5. Jeanette

  Det er så koselig at jentene får hvert sitt juletre på rommet sitt!

 6. Dear Caroline,
  Your decoration is so lovely and I love also your outfit with the striped sweater!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 7. Hvorfor leser dere ikke for Naia?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi leser for Naia også, men denne boken er hun for liten til å høre på – det blir nok litt langtekkelig for henne 🙂

   1. Hvilken bok leser dere? 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Snøsøsteren <3

   3. Takk

 8. Så lekkert pyntet. Må innrømme jeg har fått snappet opp ideer i år til pynt fra bloggen din 🙂 og har aktid likt sølv, men har begynt å helle mere mot gull haha.. Joda jeg blir påvirket av bloggen din 🙂 ha en fin kveld.. Enig med deg går altfor fort disse dagene…

 9. Ser helt fantastisk ut! Du er så flink koser meg ordentlig når jeg leser bloggen din <3

 10. Nydelig og så mye inspirasjon å hente!! Desember er et høydepunkt på bloggen din for meg:) Gleder meg til mer! Syns du er flink å skjerme dine søte små, men du verden så koselig det er å se litt av dem!
  Ha en hyggelig førjulshelg!

 11. Ser så harmonisk og lekkert ut hos dere 🙂 hvilken bok leser dere for Nelia nå? Et spm ang noe annet: har du noen støvletter, med ganske lav hæl, å anbefale som ikke er for kalde? Surfer litt rundt på nettet, men tenkte at kanskje du har noen tips å dele ang dette 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi leser Snøsøsteren, den er vakker <3 1 kapittel hver dag! Har du sjekket Bianco? De har alltid mye fint!

 12. Gleder meg til å se enda mere av julehuset deres, dere har virkelig et flott hus, både fint og koselig 🙂 Gleder meg også til å se Naia’s rom.
  Fin fredagskveld til dere!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Marit! Det er en fryd å dele 🙂

 13. Å så utrolig fin genser og bukse!,:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 14. Hvor er den fine genseren din, på det første bilde fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra BikBok 🙂

 15. Hei! Hvor er den fine genseren fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   BikBok 🙂

 16. Blouse ?¥

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is a sweater from BikBok 🙂

 17. Er så usikker på hva jeg føler om Snøsøsteren. Leser den for min 8 åring. Syns den er så dyster og trist. Han blir pgså veldig lei seg. Vakre bilder da….

 18. S.Helene

  Hvor er den fine gullbollen med røde roser i fra? Du / dere er utrolig flinke med å formidle stemning i bildene 🙂 Er blitt veldig inspirert <3 Ha en fortsatt nydelig advent fine familien!

  1. S.Helene

   Er den fra mestergrønn? 🙂

 19. Blir veldig inspirert av å lese bloggen din! Du er flink til å oppdatere bloggen og samtidig ha en god variasjon av innholdet i innleggene. Du er flink! Dere virker som en utrolig kjærlig og fin familie. I tillegg tar dere jo nydelige bilder!! God helg til dere:)

 20. Hei. Hvor er den fine koppen fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *