julemarked i den fine byen min

Jeg er helt imponert over julemarkedet i Kulåsparken, synes rett og slett det var utrolig bra, og det sier jeg ikke kun fordi jeg bor her 😉 Det var ponniriding, mulighet for å sitte på med hest og vogn, mange boder med nips og julepynt, utendørs kino, karusell for de minste, kakao, gløgg og alt annet som er julete og godt, fine sittestasjoner, små bål til å varme seg på og rett og slett masse god stemning. 

Vi hadde tenkt til å dra hit i går, men det er jeg glad for at vi droppet – regnet øste ned. I dag var det opphold og til og med litt sol 😉 Kaldt var det, men vi hadde pakket på oss med tre lag og skikkelig varme klær, så det gjorde ingen verdens ting. Jeg tar gjerne 7 minus og litt sol enn regn og plussgrader any day! 

Julenek til de små i vinterkulden ❄️ 


I kveld skal jeg legge meg tidlig – det vil si akkurat nå 🙂 Denne helgen har vært så fin og full av aktiviteter som har gitt meg mer julestemning, skulle nesten ønske at adventstiden kunne vare litt lenger.. og nettopp derfor er jeg fan av å starte med julesysler sent i november / tidlig i desember. Tiden går så altfor fort 🎄 Ta vare på hver dag. Håper deres helg også har vært fin! 

14 kommentarer

 1. Koselig plass det var:)
  Ja enig med du.. Heller kulde enn regn.. Kom akkurat hjem fra julekonsert å nå kjenner jeg jule stemningen kryper innover. Og som du sier det går så altfor fort.

 2. Hei, Ser utrolig koselig ut❤️ Hvor kommer de nydelige jakkene fra?

 3. Sååååååå koselig! Nydelig jenta di er. Lurte litt på hvor lua ho hadde på seg var fra?
  Takk for en fin blogg

 4. Mariann

  Koselig,hvor kommer jakken din fra?. klem

 5. Ingelin

  Så koselig! Snø og kulde er absolutt bedre enn plussgrader og regn i desember!
  Kan jeg spørre Hvir skoene dine kommer i fra? Jeg er på jakt etter noen akkurat sånne, men finner bare kjempe dyre… Til 4000.- hadde ikke helt tenkt så dyre, så hvis det finnes noen like kule som er litt billigere så sier jeg allrid ja takk til det!

 6. Tistelin

  Hei! For en nydelig dag dere har hatt.
  Hvor kommer jakken til Nelia fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jakken er fra lempelius 🙂

   1. Oisann – jakke til 3000-4000kr til en 5-åring…?!

 7. Adele Kristin

  Er det ekte pels på luen til Nelia?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, luen er fra h&m 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is from Lempelius 🙂

 8. Hvordan får dere sånn lys på bilder dere tar i mørke? 🙂 Nydelig!! Håper på svar <3

 9. Expensive jacket

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *