frokost på slottet

Å starte dagen helt uten stress og med gode venner rundt bordet, nytraktet kaffe, sild i alle smaker, risengrynsgrøt og lemoncurd (for å nevne noe) er absolutt å anbefale! Sleng på julemusikk av Nat King Cole og massevis av julepynt og nydelige lys – så er vi der 🎄 

Magiske Thorskog ✨ 

Jeg synes glitter på juletreet er så fint for tiden, og vurderer det faktisk hjemme 🙂 Hva synes du? 


I går kom endelig snøen hit til Sarpsborg, dere! Det eneste negative med det, er at jeg lå våken i ca. hele natt på grunn av brøytebilen! Haha! Jeg klarte å tenke positive tanker den første timen, men så ble det bare irriterende – unnskyyyld! Snøen er mer enn velkommen – selvfølgelig – men ikke brøytebilen midt på natta. Metall mot asfalt #denlyden. Uææ! Uansett krysser jeg fingrene for at snøen blir værende, for denne helgen er det julemarked i Kulås og det hadde vært så stemningsfylt med hvitt landskap! JUL ❄️ 

37 kommentarer

 1. Mamma har alltid glitter på treet sitt og det er så koselig….. Så JA fra meg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, koselig 😀 <3

 2. Kathrin

  JA til glitter lenker. Rundt og rundt

 3. Vi har alltid hatt glitter på juletreet og det er så fantastisk koselig❤️ Så JA!

 4. Mulig det var humoristisk ment, men hvordan tenker du at folk skal komme seg på jobb på morgenen om ikke brøytemannskapene kjører på natta? Alle ÆRE til dem som jobber på natta når det trengs, så får vi andre heller bruke ørepropper.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er forskjell på brøytebiler som kjører forbi på veien for å gjøre den klar til trafikken, og brøytebiler som i mer enn en time brøyter en parkeringsplass :O Haha 😀 Men det var litt humoristisk ment, skjønner jo at det mest praktiske er at de jobber om natten.

   1. Folk som kjører må jo kunne ha et sted å parkere også da 🙂

   2. Parkeringsplasser må også brøytes, slik at folk får satt fra seg bilene for å kunne gå inn på jobb… Oppfordrer deg til å kjøpe ørepropper, for dette kommer til å vedvare hele vinteren.. All ære til brøytemannskapet. Regner med pipa hadde hatt en annen lyd om du ikke kom deg frem pga ubrøytete veier.

   3. Caroline Berg Eriksen

    De burde måke manuelt av hensyn til naboer 😉

   4. Wow, virkelig – måkke manuelt fordi du ikke heller kan kjøpe deg ørepropper? Noen ganger fremstår du noe «høy på deg selv»… Svært få har den friheten når det kommer til din jobb situasjon, og er dermed avhengig av den jobben dem gjør. Jeg er personlig er sjeleglad for at brøytemannskapet har brøytet veiene når jeg er ferdig på nattevakt, både private og offentlige veier. Legg inn klage til kommunen og oppfordre til manuell måkking, så får vi se hvem som trekker det lengste strået.

   5. Caroline Berg Eriksen

    Du tuller nå, Sanna? Det var en spøk.

 5. Glitterlenker rundt og rundt juletreet er nostalgi! Ikke hatt det selv på mange år, men i år skal jeg ha det 🙂 pynter treet i morgen, alt av dekor og pynt er klart. Glitter både gull og sølv ligger også klart 🙂 syns du burde kjøpe inn og teste på treet deres, du ser med en gang om du liker det eller ikke <3

 6. Vi har alltid glitter på juletreet, surret rundt fra toppen og nedover. Det hører jo med! Syns dere burde prøve på treet deres, sikker på at det blir nydelig!

 7. 4barnsmamma

  De kunne vel ikke holde på å måke parkeringsplassene til Fylkeshuset og Boregaard, og de små andre i nærheten av dere i flere timer?? Så mye snø har det ikke komner i Sarpsborg i natt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har kommet ganske mye her i Kulås, snødde tett i hele går kveld og i natt 🙂 Vet ikke nøyaktig hvor lenge de holdt på, lå i halvsøvne, men føltes ut som en evighet! :O

 8. Elisabeth h

  Har alltid hatt glitter,men bare sølv,enten snurret rundt i spiral fra toppen eller festet øverst og så snurret hver sin vei så glitteret krysser hverandre med jevne mellomrom. Om du skjønner.. Har ikke engang tenkt muligheten av tre uten glitter!!

 9. Dear Caroline,
  This seems to be a lovely place and I like also the look your wore for breakfast!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 10. Synes nesten det er rart med et tre uten glitter, jeg bruker det hvert år! Hører med! 😀 Thorskogs slott er et fantastisk sted, så koselig og masse god gammeldags julestemning. Skulle gjerne tatt en tur dit. 🙂

 11. Therese

  Etter å ha sett dette treet fikk jeg lyst på både glitter og mer rødt hjemme og dermed en litt mer nostalgisk jul enn vanlig. Vakkert!

 12. For en nydelig plass.. Dere var der i fjor også? Pleier å ha litt glitter på juletreet så det ser litt disney aktig ut. Men etter å ha sett dette skal jeg hverfall ha gull! Det var mye finere så synes dere burde ha det i år!

 13. Sitat fra deg: » De burde måke manuelt av hensyn til naboer»

  Jeg antar, og håper, at du ikke er seriøs, jeg håper du brukte ironi. For hvis ikke så er det både dumt, uvitende og sjokkerende.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg skrev det med blunkefjes, så regnet med det var opplagt.

  2. Elisabeth

   Trude,mener du virkelig at du ikke forsto at dette var ironi,eller er du bare ute etter å slenge «dritt»? Om ikke annet,burde blunkefjeset gitt deg en pekepinn.

 14. Jeg tenker på barndommens ekte juletre med glitter fargerike kuler og norske flagg med en viss nostalgi, men nei – her blir det kunstig tre med tett i tett med vakre kuler. Hørte noen kalle det instagramtre, ha ha – men det er sånn jeg liker det!

 15. Jeanette

  For et nydelig sted!

 16. Marianne

  Hvor er antrekket ditt fra? Var så utrolig fint

 17. Ja til glitter. Hos meg er det sølv, og fester i toppen og lar det henge relativt rett ned slik det faller. Snurrer det ikke rundt. :o) Her må hver og en bestemme hva som passer best. Sølv eller gull, snurr eller rett.. alt blir fint.
  Takk for så mange fine bilder og innlegg på bloggen. Skuffer sjelden du. Kanskje litt av og til med treningsinnleggene.. men det er bare fordi jeg har dårlig samvittighet på det området. Ha ha.. ;o) Fin kveld til dere.

 18. For et nydelig sted og flotte stemningsfulle bilder. Julestemningen er til å ta og føle på. Ja til glitter fra meg. Har alltid hatt det og kan ikke se for meg treet uten. Ønsker deg en fin førjulstid. Klem

 19. For et magisk sted 🙂 Helt nydelige bilder ! God helg 🙂

 20. Hei du. Hvor er jogge/ kosetøyet ditt fra. Utrolig flott:)

 21. Iseline

  Utrolig koselig sted! Er juletreet ekte eller kunstig?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ekte 🙂

 22. Kamilla

  Å folkens, kom igjen, forstå en spøk da. Så dumt går det ikke ann å kommentere.
  Ha en fin helg Caroline.
  Du er morsom, fortsett med vitsene. Ler meg ihjel av kommentarene du får. Underholdning i seg selv.
  Glitter på treet? Tja, neeei, ikke hos oss. Over my dead body. Men kan nok bli fint hos dere tror jeg. Du har jo en » nack » for interiør så det blir nok nydelig.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahaha :p Jeg er litt usikker ennå, men kanskje jeg kjøper inn, så får vi se hvordan det blir 🙂 Pynter treet i morgen 😀

   God klem <3

 23. Kamilla

  Glitter ranker har vel kommet et steg på vei siden barndommen så hvorfor ikke prøve…Kjøp og prøv du, så kopierer vi om det blir bra
  Venter med spenning på resultatet

 24. Hei Caroline! Elsker julepynten i huset ditt. Så utrolig fint! Jeg lurte på om du har tid til å fortelle meg hvor den fine kosedressen på et av bildene er fra? Klem fra Oslo-jente 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Zara 🙂 Klem til deg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *