a night to remember

inneholder reklame: annonselenke floyd 

Her kommer de siste bildene fra Thorskogs Slott! Kvelden på onsdagen var så bra og jeg gleder meg jo allerede til neste år. Hver eneste gang vi har vært her, har jeg ønsket meg mer tid: mer tid til å nyte, mer tid til å suge til meg de fantastiske omgivelsene og mer tid sammen med de som er der med meg – ikke minst. For timene flyr så fort avgårde og alt er over på under 24 timer. Men for en opplevelse! Rett og slett et fantastisk sted – og sånt blir jo lagret i hjerte og sinn for alltid. 

Vi gjorde oss kjapt klare for kvelden, det ble bare å snu seg i dusjen, skifte og freshe opp sminken (og ta bilder – selvsagt) før vi var nede igjen ⭐️ Det knitret i peisen og et veldig flott bord var dekket til oss. Jeg rakk dessverre ikke  ta noen bilder av akkurat det, men resten av kvelden var like flott, så her kommer et bildedryss 🙂 

(annonselenke) kjolen min finner du HER 


🎄❤️

For en gjeng! 

For en trio! Hehe 🙂 

Slik ser baren ut, skikkelig fresh! 


Nå er det helg i heimen og her står taco og juleyatzy på menyen. Jeg vil bare ønske deg en god helg før jeg klapper sammen dataen og tar fri resten av kvelden⭐️ Vi sees selvfølgelig i morgen! 

26 kommentarer

 1. Har fulgt deg i alle år men har ikke før i dag fått sett deg på bloggerne. Du gjør en fantastisk fin figur og virker så snill, jordnær og hardtarbeidende. Bloggen din er som et fantastisk magasin og det vises at du jobber med hvert eneste innlegg.

 2. Hvis det blir så hektisk, hvorfor er dere der ikke lenger da?

 3. SÅ fine folk 🙂
  God helg!

 4. Lipstick and eyeshadow?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Eye shadow is from both mac and makeupmekka. The lipstick is from deborah lippman, LOVE is the name 🙂

 5. Fine bilder, ser ut som du koste deg

 6. Har du tatt spraytan?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei 🙂

 7. Hva koster etslikt julebord? Ser fantastisk ut❣️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du kan leser mer om det her: https://www.thorskogsslott.se/filer/pdf/Jularrangemang_2018_privat180824.pdf 🙂 Det er helt magisk!

   1. Tusen takk for link❣️ Det var jo imponerende rimelig Noe så fantastisk fristende Digger bloggen din jeg

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, jeg syntes ikke det er spesielt dyrt mtp. alt du får 🙂 Om dere drar så vil jeg anbefale dere å komme dit relativt tidlig på dagen, så dere får nytt omgivelsene litt, slappet av i stuen med kaffe og kake, før dere gjør dere klar til kvelden.

    Tusen takk, det var hyggelig å høre 😀

 8. Har sett bildene dine fra dette stedet hver gang og har veldig lyst å reise dit! Ser helt fantastisk ut!! Elsker at du deler slike ting som både inspirerer og er mulig for andre å få til:) Og så lurer jeg på hvor du har kjøpt den fantastiske lysekronen i spisestua deres; vi flytter inn i nytt hus i herskapelig stil og jeg vil gjerne spare til en slik en:)
  God jul til dere!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er så lekker! Fra c1.no 🙂 Litt styrete å sette den sammen, men med godt selskap og fin musikk går det fort 😉

   Klem og god jul til deg og dine <3

   1. Tusen takk, snille deg!! Jeg ble så glad for svar, og fikk bestilt 3 stk til 40% rabatt- gleder oss sånn til å få satt de opp i det nye huset.
    Husker dere hadde en stor jobb med montering ja:-), men jeg har også Sunnmøring til mann, og de er så flinke! Takk for så mye inspirasjon, koser meg med innleggene dine!!<3

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jaaa! Sunnmøringer er best 😉 Masse lykke til i nytt hus <3

 9. Flotte omgivelser, nydelige bilder, mat og full pakke. You look smashing!

 10. Hei☺️ Nydelig sted! Er det lov å spørre hvor den gullglitrende kjolen til venninnen din er fra? Har lett lenge etter en slik kjole

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan jeg spørre om 🙂

   1. Tusen takk

   2. Har du fått svar enda? 🙂

   3. Caroline Berg Eriksen

    Samsøe & Samsøe 🙂

 11. Berre så nydeleg alt sammen, også kjolen din. Eg har lik 🙂 Skal bruke den i morgon, og litt usikker på sko…Ville berre spørje deg. Bruker du svarte eller blå sko til? Smil Ellen

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Jeg brukte sorte 🙂

   1. Fantastisktusen takk!

 12. For noen fantastiske øredobber! Kan jeg spørre hvor de er fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *