julebord på Thorskog 2018

Er det ikke sånn, at når du har gjort en ting tre ganger, så kan det kalles en tradisjon? Kanskje er det tre år på rad som er riktig, men vi har bare hoppet over ett år, så vi kaller det en tradisjon 😉 I går ankom vi Thorskog Slott som alltid fyller kropp og sinn med en hel masse julestemning. Jeg håper dette innlegget vil gjøre det samme for deg ❤️ 

Happy Caroline kjenner julestemningen snike seg på – den starter i lilletåa og kryper seg oppover 😉 

Dette magiske juletreet er like fint hvert eneste år! Og pepperkakehuset blir jo bare mer og mer forseggjort 😉 Jeg blir nesten inspirert til å starte med den årlige pepperkakehuskonkurransen vår igjen! I julegensere! Haha, det hadde vært gøy! 

Klokken 15:00 er det kaffe og kake i finstuen, så vi kom selvfølgelig frem i tide til å få med oss det 😉 En ting jeg liker spesielt godt med Thorskog er all snopen som er hjemmelaget! Hjemmelagde julekarameller, sukkertøy, gele i alle farger og fasonger kaker og selvfølgelig – pepperkaker! 

Dette møter deg når du ankommer andre etasje, vi bodde rett ved siden av dette rommet, som hadde (ikke mindre enn) 3 vakre kakkelovner🎄 


Etter å ha fylt kroppen med kake og kaffe, er det bare å gå på rommet for å fjonge seg til kvelden. Da er det julegløgg fra klokken 18:00, før det er på tide med tidenes måltid. Ååå, jeg elsker dette stedet! I år dro vi sammen med Bård, Katrine, Espen og Linn og hadde en så fin kveld! Jeg deler flere bilder i morgen 🙂 

12 kommentarer

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is from Zara 🙂

 1. Tone R.

  Julestemning!✨ Nydelig sted, må komme meg dit en gang! Vakker er du☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille du! <3

 2. wow så lekkert og så deilig med gammeldags pyntet tre, ikkje bare sånne instagram venlige -fint med nostalgi <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kjenner at jeg elsker glitter på treet! 😀

 3. Hei! Fantastisk fint antrekk! Hvor er skjørtet og genseren fra??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Skjørtet kommer fra Zara og genseren fra Ganni 🙂

 4. Jeanette

  Så utrolig koselig!!

 5. For en fantastisk plass! Der må man jo bare få julestemning!

 6. Nydelig plass.. Skjønner dere bruker det som tradisjon 🙂 nostalgisk

 7. Så utrolig heldige dere er! Noe så perfekt, alt er.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *