hvit jul i spisestuen

Det er mange som har spurt etter flere bilder av julelandsbyen vår den siste tiden, og da deler jeg selvfølgelig den i et eget innlegg. Den har nemlig fått noen nye innbyggere siden sist 🎄 Vi ønsket oss en helt hvit julelandsby, så i fjor tok vi sprayboksen og penselene fatt for å få det uttrykket vi ønsket, men i år fant jeg to nye småbyer som allerede var hvite, og vips så ble byen vår enda større og enda finere. 

Flere av småhusene og bygningene går på batteri, men jeg skal være ærlig og innrømme at lys i masse forskjellige farger ikke er min favoritt. Derfor har jeg heller vært kreativ og surret lysslynger rundt. Nå lyser de opp i kvelden, i et helt nydelig, hvitt lys. Den ne byen er så fin! 


Nytt i år er også togbanen, som jeg kjøpte på Hageland i fjor. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle bruke den til da, men det fant jeg jo fort ut av i år 😉 

Små trær i gull har også vokst opp i den lille, magiske julelandsbyen ⭐️ 

❄️❄️❄️


Vi har vært i Sverige for å jakte på julestemningen, som vi gjorde i fjor og også i 2015. Vi er på et helt magisk sted med masse sjel og magi. Mer kommer etterpå! 

21 kommentarer

 1. Wow! Så flott. Døtrene dine lever et drømmeliv. Du er så kreativ.

 2. Hvorfor ikke bruke en satengaktig duk eller stoff under denne byen som du kan rynke litt, litt som på det slottet dere var på. I en mørk farge kanskje? Tror du kunne fått mer stemning av det. Blir litt kjedlig bare sånn på bordet synes nå jeg i allefall

 3. 4barnsmamma

  Kjempefin Men vinduet trenger et løft, der var det trist og tomt. Gardiner/potter/vaser/blomster/lamper hadde gjort seg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Har ikke pyntet vinduet ennå 🙂

 4. Så nydelig juleby! Skikkelig julestemning Skulle ønske vi haddeplass til å ha en så lekker juledekorasjon framme. Lar dere barna leke med julebyen, eller står den som den er uten at de får røre? Tror det hadde blitt en utfordring for min snart 2-åring å bare se på iallfall. Jeg har sagt at hun bare skal se med øynene på diverse julepynt vi har her hjemme, og da må hun liksom helt inntil tingene sånn at hun praktisk talt dytter borti dem med øynene sine Barn er herlige!

  Kos dere i førjulstiden! Du er så flink, Caroline! Ingen blogger kan måle seg med deg ❤️

 5. Så koselig å ha jule landsby 🙂 enig med deg.. Små Lys slynger med hvitt lys er best..kommer ikke en eneste farget lys i alle regnbuen farger her hjemme.. Haha! Kos dere i Sverige.

 6. Ååå dere har en superfin julelandsby

 7. Enig med Bessa! Tror det hadde blitt lekkert. Og gitt litt mer liv til den hvite byen, det er jo ikke en gang lys i vinduene der:)

 8. Hva har du på veggen, maling eller tapet? Den fine grå, er det skimmer i den, eller er det lyset som gjør det? Veldig fin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er en tapet, og du har helt rett i at den er litt glanset 🙂 Superfin!

 9. 4barnsmamma

  Et tips: strø kunstig snø rundt i julebyen. Det er så fint. Blir noe kjedelig med underlaget som er der nå.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi hadde det i fjor, men bestemte oss for at vi ikke ville ha det i år 🙂

 10. Hvor er den fine kransen som henger i vinduet fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mester Grønn, fjorårets 🙂

 11. Benedicte L

  Helt magisk ❤

 12. Legg bomull under hele landsbyen så ser det snødekket ut. Blir enda finere.
  Kun et tips fra meg. Klem 🙂

 13. Nydelig! Gleder meg skikkelig til å se din juleby! Har også laget en og i år så her vi en kalender med noe nytt til den hver dag figurer eller en litt større ting og det er såå koselig! Skaper skikkelig magi! Har hvit velur stoff under. Ønsker dere er en strålende dag!!

 14. Kjempeflott og ikke minst stemningsfullt, hadde jeg hatt dette som barn hadde jeg vært overlykkelig. 😀 Det mangler litt under synes jeg, hva med å dekke bordet med bomull? Kanskje det er litt vanskelig å få til pent med så stort bord, men noe annet som kunne minne om snø. 🙂

 15. Kjempefint. 😀

 16. Fantastisk fin julelandsby <3 Helt enig i at hvit by og hvite lys er finest. Farget lys kommer ikke i hus hos meg heller! 😀

  Hva er det med folk å skulle komme med "tips" osv, har du ikke noe positivt å si: la vær 🙂

  Også har jeg et spørsmål som ikke klarer å legge fra meg: Hvordan får dere tatt bilde av landsbyen uten at kamera vises i speilet?! hehehhee, dagens mysterium

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Photoshop! 😉 Men Lars-Kristian var meget misfornøyd med jobben han gjorde, klaget på tidspress :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *