når en pepperkakebaker baker julepeppekaker

Heii tirsdag! Å, det var så koselig å finne frem julegenserne, forklærne og pepperkakeformene i går! Lukten av pepperkaker sitter fortsatt i veggene ✨

Skal innrømme at det på minstemann ble minst like mye pepperkakedeig inn i munnen, som det ble pepperkakedeig i figurer på bakebrettet, men er det jul så er det jul 😉 Gleder meg allerede til neste bakedag, da må det nesten bli lussekatter. 

Været setter ingen demper på julestemningen for vår del, det handler jo om å skape litt julemagi akkurat der hvor du er, og sammen med de rundt deg ✨ Vi bakte faktisk pepperkaker for første gang i fjor den 3. desember også – spørs om ikke det må bli en liten juletradisjon her i huset 😉 


I dag er det hjemmekontor og senere deler jeg dagens intervalløkt! Det er bare å klikke seg inn om litt 🙂 

29 kommentarer

 1. Så koselig! Jentene er heldige som får en så fin desember 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 2. Karoline Handaa

  Denne tida er så koselig herlig med baketid sammen med barna❤️ Har 4 åring her i hus og hun elsker å hjelpe til med juleforberedelser❤️ Lurer så på hvor du har kjøpt forklene til jentene? Så skjønne dere må ha en kjempefin jul

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig, Karoline! Forkleet Naia bruker var en gave fra farmor fra Ålesund 🙂 Forkleet som Nelia bruker lagde vi i forbindelse med 3-årsdagen hennes 🙂 En kjempefine jul til deg og dine også <3

 3. Koselig! Kan du legge ut oppskrift på deigen dere brukte? Har ennå til gode å finne en god pepperkakedeig som gir gode pepperkaker!

 4. Jeanette

  Nelia har så utrolig fint hår!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Verdens fineste <3

 5. Dear Caroline,
  You look so cute in your Christmas sweaters and I see you have fun!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, thank you Rena 😀

 6. Julie Storlien

  For en utrolig bra kvalitet på bildene til tross for at det er mørkt!! Kjempe fine bilder 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk Julie! 🙂

 7. Fine Caroline 😀 Jeg har forslag til et innlegg du kan lage! Du har nok gjort det før, men jeg tenkte å foreslå det likevel. For tiden så kjenner jeg at jeg blir helt «forvirret» av alt mote- greier som finnes, alle stiler osv. «det» er populært, «det» er fint, og «den» genseren måå man ha.. Men så plutselig skal jeg i familieselskap og vet ikke hva jeg skal ha på meg og skulle liksom bare hatt de fine svarte bootsene som er i ordentlig kvalitet og som jeg slipper å fornye etter trendene? Skjønner du? Jeg har lyst til å opparbeide meg en garderobe som har alle de basiclaggene jeg trenger, uten å trenge å oppdatere hele tiden! Som å ha en hvit GOD skjorte, og den fine klassiske kåpen, som det liksom ikke er noe spesielt ved som jeg går lei av til neste sesong? Jeg er student og er ferdig til sommeren og da starter vel jobbhverdagen på kontor. Og da kan jeg tenke meg at jeg trenger å fornye garderoben i form av en litt mer voksen og penere stil. Jeg vil vite hvor «voksendamene» kjøper de fine buksene sine, og jeg vil ha et par skikkelige pumps som faktisk går an å gå i også vil jeg kanskje investere i et ordentlig belte som funker til det meste? Haha, det er sikkert ikke lett å få til et slikt innlegg da.. Ble jo en surrete tekst det her, og jeg vet ikke helt hvordan jeg skulle ønske innlegget skulle vært heller! Men jeg kjenner bare at det er så mye reklame over alt, om det ene og det andre vi må skaffe oss, også føler jeg da kanskje at om jeg har skaffet meg både det ene og det andre da, at jeg ikke vet helt hvordan jeg skal style det sammen og har nesten blitt litt «blind» på hva som er fint for tiden! Håper du skjønner litt hva jeg tenker! Hihi. Du er så professjonell i jobben du gjør. Jeg har faktisk lest bloggen din siden 2011! Sjukt. Likevel kommenterer jeg aldri.. Men nå satt jeg her og googlet noe sånt som «dette må du ha i garderoben din», og kjente jeg nesten ble mer forvirret og tenkte: Kanskje dette er noe jeg faktisk kan spørre Caroline om! Kanskje hun setter pris på forslag til innlegg! Ja ja, dette ble langt. Nå får jeg lese videre til eksamen her, hehe. Klem fra meg <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   For en fin kommentar!! Og tusen takk for at du har fulgt med så lenge 🙂 Jeg lager gjerne et slikt innlegg, jeg må bare sette meg ned og se hvordan jeg kan løse det best mulig – tusen takk for supert innspill som du garantert ikke er alene om å lure på 🙂 Masse lykke til med eksamen <3 God klem 🙂

   1. Åå, så bra 😀 Tusen takk for det!

 8. ÅÅ ser helt fantastisk ut, Lager du deigen selv eller kjøper du ? ha en fin førjuls tid ,og takk for en fantastisk fin blogg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har kjøpt deigen 😉 Tusen takk, Anne! Og det samme til deg og dine 🙂

  2. Elisabeth

   Anne, kan varmt anbefale pepperkakedeigen til Baker Hansen, brukt den med egne barn og med barnehagebarna i alle år, god smak, kan kjevles rett it, ikke klissete!

 9. Fine folk!
  Kul genser. Kan jeg spørre hvor den er fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Gina Tricot 😀 Julegenser <3

 10. Har dere det så mørkt hjemme når dere baker?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi hadde lys over benken hvor vi satt, jeg tenkte ikke over at det var mørkt 🙂

 11. Benedicte

  Håret til Nelia

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 <3

 12. Haha jeg la også merke til at det var veldig mørkt! Men uansett så stråler bildene av kos, hygge, og glede. Noe av det beste med førjulstiden er å bake sammen. 😀

 13. Ser ut som Naia har krøller? Nydelig og mye hår til å være så lita 🙂

 14. Barna deres er heldige! De får så mye gode opplevelser fra dere. Ikke bare nå i jula men ellers i året også. Er så godt å lese å se 🙂 ha en fin onsdag

 15. Veronika

  Så koselig vet du hvilken butikk forkle er fra ? Bur rundt Ålesund , det var så søtt

 16. flor maria manzur

  Hi Caroline!!
  I bought last year your leather globes from bianco in burgundie color and I want to buy them in black also but I can’t find them. Do you know where can I order them? They are amazing…
  Thanks!!

 17. Naia and nelia hairband?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *