coffee break

reklame: inneholder annonselenker floyd by smith

Vi travet rundt i regnet tidligere, og bestemte oss for en stopp så vi kunne fylle på med litt varm kaffe ☕️ Er veldig glad for at håret ble værende i en tull akkurat i dag, regn + mitt hår = ikke sant. Dott på toppen har blitt løsningen ofte i det siste, jeg tror det er fordi håret mitt er i et mellomstadie nå, verken kort eller langt. Jeg skulle ønske det enten var kortere eller lengre, men jeg er usikker på om jeg skal klippe det eller la det vokse. Frisøren min sier at jeg bør spare, men jeg KLØR i fingrene etter å klippe det til rett under ørene igjen. Jeg e-l-s-k-e-r den korte looken! Hva synes du jeg skal gjøre? 

genser tommy hilfiger x gigi hadid / (annonselenker) bukse HER / hansker HER / jakke HER – hos Floyd får du nye tilbud hver dag i desember, i dag får du for eksmpel 100,- rabatt på alle ordinære kjoler HER 🙂 


Hår og antrekk tilside – jeg er innsmurt i mel og deig i kveld, for nå synes vi det var på tide å få bakt noen pepperkaker! Mmm, det luker skikkelig deilig i hele huset og pepperkakene skal nytes til barne-tv. Til og med jeg gleder meg til å se på Julekongen, selv om min julekalenderfavoritt på barne-tv fortsatt er Snøfall. Uten tvil! Den var så bra den! Håper deres mandag har vært fin ❄️ 

55 kommentarer

  1. İkke lengre enn det du har na

  2. SÅ fin med håret opp sånn 🙂 Og MÅ jo tipse om at på TV 2 går jo Tinkas Juleeventyr, savner Snøfall vi og, men den her er like fin og bra synst vi;-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *