coffee break

reklame: inneholder annonselenker floyd by smith

Vi travet rundt i regnet tidligere, og bestemte oss for en stopp så vi kunne fylle på med litt varm kaffe ☕️ Er veldig glad for at håret ble værende i en tull akkurat i dag, regn + mitt hår = ikke sant. Dott på toppen har blitt løsningen ofte i det siste, jeg tror det er fordi håret mitt er i et mellomstadie nå, verken kort eller langt. Jeg skulle ønske det enten var kortere eller lengre, men jeg er usikker på om jeg skal klippe det eller la det vokse. Frisøren min sier at jeg bør spare, men jeg KLØR i fingrene etter å klippe det til rett under ørene igjen. Jeg e-l-s-k-e-r den korte looken! Hva synes du jeg skal gjøre? 

genser tommy hilfiger x gigi hadid / (annonselenker) bukse HER / hansker HER / jakke HER – hos Floyd får du nye tilbud hver dag i desember, i dag får du for eksmpel 100,- rabatt på alle ordinære kjoler HER 🙂 


Hår og antrekk tilside – jeg er innsmurt i mel og deig i kveld, for nå synes vi det var på tide å få bakt noen pepperkaker! Mmm, det luker skikkelig deilig i hele huset og pepperkakene skal nytes til barne-tv. Til og med jeg gleder meg til å se på Julekongen, selv om min julekalenderfavoritt på barne-tv fortsatt er Snøfall. Uten tvil! Den var så bra den! Håper deres mandag har vært fin ❄️ 

55 kommentarer

 1. Du må nødt til å bevare den lengden du har nå!! Du er SÅ lekker med den❤️ Ikke klipp deg kortere, du er virkelig så vakker slik du er nå! Også veldig fin med lengre hår❤️

  1. Caroline

   Enig med Stine <3

 2. Ikke klipp deg!! 🙂

  Du er så fin når du trekker håret tilbake

 3. Therese

  Klipp 🙂 du kler det så veldig bra

 4. Spare:D fin med begge deler, men en liten forandring er aldri feil.

 5. Du er jo nydelig uansett, men jeg synes du skal klippe deg! Den korte looken kler deg så godt og synes bare at det er mere deg! <3

 6. Lene Granberg

  Jeg synes du er fin med både kort og langt hår, men det korte er liksom litt kulere/freshere/renere. Dersom du helst vil ha kort hår selv, synes jeg du skal gå for det! Så kan du heller spare senere hvis du får lyst på litt lengde igjen Jeg klipte meg kjempekort i januar og har hatt forferdelige spare-sveiser siden mars nå begynner det endelig å komme seg!
  Ønsker deg en fin mandagskveld

  1. Enig!! Litt freshere og yngre med kort, og det er bare å la det vokse når en vil ha litt forandring igjen:-)

 7. Jeg synes absolutt du skal spare håret ditt ❤️

 8. Du ser smashing ut uansett frisyre, synes jeg. ❤❤ 🙂 🙂

 9. Hei. Lurer på hvor det svarte speilet ditt som du har i stuen er fra.? Det som har små ruter i seg om du skjønner hva jeg mener. Kanskje du har flere.

 10. Snøfall var magisk.. Savner den i år!
  Såå kule bukser du har på deg her.
  Ble usikker om du skal klippe, eller spare håret ditt. Men er det kort du innerst inne vill ha det, så synes jeg du skal hoppe i det. Syntes jo du har veldig fin frisyre nå også..

 11. Du er så kul og fresh med det kortet håret!! 🙂

 12. Synes du kler (nesten) alt, men min favorittfrisyre til deg var utvilsomt den til rett under ørene! Den var skikkelig stilig og klassisk! Likte også veldig godt hvordan håret ditt var stylet på bildene til den første Bianco-kolleksjonen din:)

 13. Fin er du uansett – men jeg holder en knapp på det korte håret ditt:) du kler det umåtelig godt!

 14. For noen fine bilder.:) Du kler begge deler, kortere og litt lengre.:) Men du? Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men hvordan reagerer hundene dine på juletre og ellers julepynt? Vi pyntet idag og satte opp juletre… Vi har en engelsk bulldog og han brydde seg ikke noe særlig om treet. men er litt bekymret for at han river det ned når han er alene hjemme.:O hjeeelp:D

 15. Så fin genser! Jeg synes du burde klippe det igjen, er så fint med kort hår! Jeg har også lik lengde som deg på håret nå og fant ut at jeg beholder den så det er enkelt å krølle nå i høytiden, men etter jul så er det kort hår igjen! 🙂

 16. Jeg synes du skal spare håret dit
  Så koselig med Baking✨

 17. S.Helene

  Fy søren den frisyra kledde du veldig godt!! 🙂

 18. Fint antrekk

 19. Jeg synes du skal klippe deg.

 20. Helt klart litt lenge på håret! Det er veldig kledelig til deg Mer frisyrer man kan velge også. Selv har jeg litt over skuldrene og syns det er en super lenge. Jeg kan variere i å ha flette, krølle, slett osv. Men mellomfaser er alltid kjipe, så skjønner du er i tvil

 21. Klipp klipp klipp 😀

 22. Du kler dott på toppen,men aller best kler du kort hår synes nå jeg.

 23. Charlotte

  Hvis du klipper det kortere kan du ikke ha det opp sånn som du har nå, og det kledde du virkelig!!!

 24. Caroline

  Syns du skal følge mavefølelsen og klippe det til under ørene ☺️
  Det kledde du!

 25. La det vokse :)))

 26. Jeg synes uten tvil du kler kortere hår best! Det får det beste frem i deg og ditt ansikt. Den lengden du har nå er i det lengste laget, men finest når du krøller det 🙂

 27. Enig med frisøren din! Du kler litt lengde på håret, og du kler veldig godt å sette det opp, få håret bort fra ansiktet 🙂

 28. Med ditt vakre ansikt så kler du det meste. Du er tøff med kort hår, men med litt lengre hår har du flere variasjonsmuligheter.

 29. Yvonne Rødningsby

  Jeg syntes du er helt fantastisk fin med kortere hår til under ørene.

 30. Victoria

  Ikke klipp deg<3 du er såå mye finere med litt lengde på håret;)

 31. Cathrine

  Jeg syns litt kortere hår er veldig fint til deg!! 🙂

 32. Du skal (unnskyld språket) drite i hva andre synes og gjøre det du selv føler deg finest i ;-))

 33. Jeg selv liker ikke noe særlig når folk skal legge seg bort i hvordan jeg skal ha håret mitt, men siden du spør: du er SÅ fin med kort hår! Hadde jeg hatt din beinstruktur så hadde jeg aldri igjen spart ut håret, haha. Elsker den korte sveisen på deg og får alltid lyst til å klippe meg når jeg ser det.

 34. Mariann

  30 år og fisker etter kompliment?

  Jaja, hver sitt behov.

  Velg den frisyren du trives med du, voksne damen klarer vel å avgjøre det selv

  1. Maritha

   For en sur kommentar! Hvorfor leser du egentlig denne bloggen, du er jo åpenbart bare ute etter å finne noe å irritere deg over!

 35. Christina

  Kort hår er finest på deg! 🙂

 36. Else Karin

  Du virker mer voksen med kortere hår

 37. Herregud. Her var du fin. Veldig veldig kledelig stil!

 38. Jeg personlig synes kort hår er mer typete og kult, mens med langt hår har du den fordelen at det er lettere å variere frisyre. Du kler både kort og langt hår, så sånn sett kan du trygt velge fritt. 🙂

 39. Ingvild

  Jeg synes du skal klippe deg 🙂 Du er fin uansett hvordan du har håret, men synes du er mye mer elegant og voksen med kortere hår. Med lengre hår blir du mer «Fotballfrue» enn Caroline Berg Eriksen, hvis det gir mening. Haha 🙂 Men du må gjøre det du selv føler for, uavhengig av hva andre synes!

 40. Hanne N

  Ååå ikke klipp er du snill! Jeg elsker lengden på det nå eller gjerne lengre, synes det er utrolig fint på deg for du er så flink til å ordne det! Du er jo allerede godt i gang med å spare, så ikke klipp nåå 😮 Har tenkt på det en stund hvor godt du kler litt lengre hår, har faktisk savnet det litt hihi. Synes det korte er så veldig «mammastil» og du ser yngre ut med langt, på en veldig bra måte!! Men du kler jo alt, så til syvende og sist må du følge magefølelsen 🙂

 41. Spare 🙂 fin som den er nå. Men det er jo du som må gå med håret… går med magefølelsen din

 42. Pernille E.

  Du har et så vakkert ansikt at du kler alle frisyrer. Tror faktisk jeg heller mot det korte, men vet jo selv hvor kjekt det er å kunne redde en dårlig hårdag med en dott på toppen:-)

 43. Jeg syns du er veldig fin med lengden du har nå 🙂 Men vet selv av erfaring at det er kjedelig med sånn «mellom» lengde på håret, syns absolutt du kler kort og halvlangt hår best, ansiktet ditt kommer frem på en helt annen måte 🙂

 44. Klipp håret, du er så flott med den korte frisyren 🙂

 45. Gå for det du trives best med 🙂

 46. Mariann

  Ikke klipp det :).Som nevnt ovenfor,flerer varisjoner med litt lengde. vent til våren iallefall. Håret ditt er nydelig,buksen er kjempefin. klem.

 47. Eg syns du er flott uansett,men holder faktisk ei knapp på det lange,mørke!riktig god førjulstid!

 48. Så ekstremt mykje som bloggen tar for seg hår, sminke og klær er det overraskande at frontfiguren velger brått å framstå som så usikker og umoden stilmessig. At ho treng «hjelp» frå lesarane til å vurdere hårlengde! Klart det kan skuldast både tekstleg idétørke og evig trang til ytre bekreftelse/kompliment/anerkjenning. Framfor alt er det sjølvsagt eit ønske om å skape engasjement i kommentarfeltet. Men over hårlengde? Er vi der, altså? Fjortisane er sjølvsagt der, men er dei vaksne damene der og? Hoho. Fascinert. Og eg raudnar (rødmer, altså, for dei som slit). Hæsjtægg skamlausnarsissisme. Eg hjalp med dette føretaket å skape engasjement rundt innlegget og denne kommentaren bør settast pris på. Hjarteblunkesmilefjes.

 49. Klippe degser mye yngre og freshere med kort hår

 50. Klipp! 😀 Den stilen er så klassisk og stilig, og kler deg perfekt. Den stilen, og den du har nå, er i allefall tusen ganger finere enn da du hadde skikkelig langt hår. Det vokser jo uansett ut igjen, så du kan ha litt mer lengde på håret senere. 😉

 51. İkke lengre enn det du har na

 52. SÅ fin med håret opp sånn 🙂 Og MÅ jo tipse om at på TV 2 går jo Tinkas Juleeventyr, savner Snøfall vi og, men den her er like fin og bra synst vi;-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *