magiske juleklementiner

Det er desember, dere! Endelig kan adventstiden starte for fullt og jeg er så klar! Julen handler om å vise de du er glad i at du setter pris på dem, og jeg synes det er så viktig å tilbringe enda mer tid sammen med familie og venner akkurat nå. Da er det ekstra fint å ha noe godt å sette frem på bordet – enten dere skal spille spill, se en film eller lage julepynt 🙂 Disse klementinene var et stort høydepunkt før fredagstacoen i helgen, og selv om jeg hadde laget mye, ble alle de sjokoladedekte båtene borte på 1-2-3! Du må lage dette du også, elsker kombinasjonen av disse smakene ⭐️ 

❄️

Du trenger bare klementiner, mørk sjokolade og litt revet kokos. Smelt sjokoladen over vannbad og dypp halve klementinbåter oppi, dryss over litt tørket kokos, legg i kjøleskapet på bakepapir i 15 minutter – et voila! Deilig julesnacks 🙂 


Vi var ute med gode venner i Oslo i går, så nå er planen å ta en tur innom julemarkedet i spikersuppa før vi setter kursen hjemover. Men før det skal vi spise brunsj med jentene 🙂 Håper deres helg har vært (og er) fin ❄️ 

8 kommentarer

 1. Er imponert over hvor flinke dere er til å ta vare på voksenlivet <3 Burde blitt mye flinkere selv kjenner jeg. Har dere familie som stiller opp eller andre dere kjenner? Har tenkt litt på å skaffe en barnevakt i nærområdet her, men usikker på om jeg tør :/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er alltid familie som stiller opp om vi trenger barnevakt 🙂 <3 Det er så viktig å ta vare på de vennene vi har <3 Hadde en så fin kveld i går 🙂

 2. Jeanette

  Sjokolade og appelsinsmak(eller klementin i dette tilfellet) er en herlig kombinasjon 😉

 3. Nydelig.. De skal jeg få laget uten sukker 🙂 nammis

 4. Hvor er den fine stjernebollen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Riviera Maison 🙂

 5. Oi, takk for supert tips til snadder! Enkelt, godt og ikke så veldig usunt heller 🙂

 6. Hvor er fatene fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *