julebord med gode venner

I går var vi i Oslo for julebord med den fantastiske Lyn-gjengen som oppstod for 11 år siden. I 2007, da jeg møtte Lars-Kristian, spilte han i Lyn sammen med veldig mange andre flotte folk med tilsvarende flotte damer, og vi ble raskt en gjeng. I dag har alle barn og vi er spredt litt utover det ganske land (Oslo, Sarpsborg, Sandefjord, Stord) men det er like hyggelig og så utrolig gøy hver gang vi møtes og jeg er så takknemlig for denne fantastiske gjengen med fine mennesker! 

Vi startet kvelden på Kverneriet med burgere, vin og shots (hjelp meg) før vi gikk videre til Latter hvor vi så 3 elefanter i rommet med Schøyen, Skåber og Cess – herregud jeg lo! For et f-a-n-t-a-s-t-i-s-k show! Schøyen var min store helt da jeg var liten, jeg skulle bli skuespiller akkurat som henne og Stælken Gundersen var en karakter jeg virkelig hadde sansen for – trooor mamma og pappa var vitne til at jeg holdt forestilling på stua minst hundre ganger, med boksehanskene til pappa og den mørke øyenskyggen til mamma klint utover for å få til en blåveis. Hun er jo like fantastisk i dag og det er de andre to også (Cess ❤️) så det kunne jo ikke bli annet enn bra. 


Vi avsluttet kvelden på The Star hvor Lars-Kristian og Kim gjentok suksessen fra forrige gang vi var på karaokebar sammen (tror det var i 2011): 2 fulle menn. Haha! En klassiker! Christian tok en Justin Timberlake og til tross for at Christine og jeg var helt bestemt på å synge Hit Me Baby One More Time med Britney Spears – er jeg ganske glad for at vi dro derfra før vi rakk å komme så langt 😉 Haha! Tidenes kveld! I dag spiste vi brunsj hos tante Vivi i Oslo med jentene før vi dro hjemover, og her avsluttet vi kvelden med kakao, snop og julefilm. Jeg er så klar for sengen nå! Håper deres helg har vært fin 🎄 

21 kommentarer

 1. Hvor har du alle disse fine statement øredobbene dine fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Disse kommer fra glitter, om jeg ikke husker helt feil 🙂

 2. Så flott med briller, LK!

 3. Så flotte bilder, ser ut som en super kveld! Kjolen din, hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Zara 🙂

 4. Hærlig!
  Tre elefanter i rommet så jeg for to uker siden.
  Noe av det morsomste og beste jeg har opplevd noen gang. Ekte latter satt virkelig løst. Og som du sier: Cess <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 5. Hei!
  Du har så mange fine kjoler, som den du er avbildet med i dette innlegget (om det er en kjole) ☺️ Den minner litt om den ene kjolen fra rat&boa du brukte på cruisebåten, og den er SÅ fin! Etter du postet bilder med den og delte merket har jeg vært helt besatt av hvor fin den er. Har sett på nettsidene om de har den inne, men de har bare hatt den i L, noe som blir alt for stort.. Så, til spørsmålet: Kjøpte du den på nettsiden til rat&boa eller får en tak i den andre steder? Du ser forresten ut som du kunne vært i min jentegjeng og jeg er 19! Du stråler.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk – snille deg :O Jeg elsker kjolen fra rat & boa, og derfor ender jeg ofte opp med å se etter noe lignende. Denne kan absolutt minne om den, selv om den er annerledes på flere måter. Denne kommer fra Zara og er en del rimeligere enn den fra rat & boa, men samtidig kan den ikke sammenlignes i snitt og tekstil :p Begge er fine altså 🙂 Jeg kjøpte den fra rat & boa fra selve nettsiden, men det var i mars eller tidligere :/ Men følg med kontinuerlig eller be om varsel på e-post, de får ofte påfyll! 🙂 Håper du får tak i den! Stor klem!

 6. Nydelig kjole – hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Zara 🙂

 7. Jeg ser at du reklamerer for juleklær , som for eksempel julegensere. Hva tenker du om slike klær som er så sesongbetont? Hva tenker du om forbruk og miljø og hvordan forsvarer du at du ikke bare bruker slike plagg selv, men også oppfordrer andre til å kjøpe den slags plagg?

 8. Så gøy 🙂 Høres ut som en helt perfekt helg spør du meg..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hadde det så gøy 🙂 <3

 9. Så gøy å se at dere har hatt en så fin kveld med gode venner!
  Vennskap må pleies, men ikke alltid like lett å få til i småbarnsperioden, derfor ekstra moro når man møtes.

 10. Ragnhild

  Ser ut som en toppers kveld! Godt å få litt tid med venner, vil jeg tro.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Veldig godt 🙂 <3

 11. Hei 🙂 Det ser ut for meg som om dere aldri er sammen med single venner…synes det bare er litt rart. Jeg vet bare at mange single ofte kan føle seg utenfor og det er sårt. Men for all del koselig med vennetreff! Ønsker deg en fin førjulstid.:)

 12. SÅ fin leppestift! Hva heter den?

 13. Frk.Olsen

  Så ut som dere hadde d gøy⭐️⭐️ Har på the star selv⭐️⭐️⭐️

 14. earings?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *