klar for julekonsert

God fredag til fine folk ⭐️ Vil bare ønske dere en deilig helg, en superfin 1. desember i morgen og ikke minst en fin siste kveld i november. Denne kvelden har jeg gledet meg til lenge, for nå skal jeg ut og spise med Anette og mamma, før vi skal på konsert på Sarpsborg Scene, der Stian Joneid synger i gang julen for oss. Mamma og jeg var der i fjor også, og jeg både gråt og lo meg gjennom alle de fine sangene. Tipper vi kommer til å gå derfra med kroppen full av deilig stemning! 

Her hjemme begynner vi også å bli klare for desember: før jeg dro fortalte vi jentene at noen hadde flyttet inn hos oss. Her har det nemlig kommet opp en dør mens de har vært i barnehagen, og vi kan ikke helt skjønne hvem som bor der inne?! Det blir spennende å se hvem det er i løpet av ukene som kommer 😉 I trappen har det også kommet opp noen pakker, så etter et par timer med julesanger nå i kveld, er jeg mer enn klar for å starte på adventstiden i morgen! 


Hele antrekket mitt kommer fra Zara – det er så mye fint der nå! God helg, dere ❄️ 

31 kommentarer

 1. Ser flere bloggere engasjerer seg i veldedighet nå i desember? Kommer du til å bidra noe med det? Ville være fint!

 2. Kan du vise bilde av trappa med adventskalendergaver? Hadde vært så gøy å se;)<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Absolutt, det kommer innlegg når den er ferdig 🙂

 3. Du er vakker

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille du!

 4. Så fint antrekk, håper dere får en magisk kveld 🙂 ✨

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita! Kvelden var kjempefin 🙂

 5. Lekkert antrekk! Du er vakker! Hvor er øredobbene fra?

 6. Istedenfor å fokusere på den overfloden dere har av julepynt, mat, juleklær og lignende – hvorfor ikke bruke plattformen din til å promotere feks Kirkens Bymisjons kampanje «Gled en som gruer seg til jul»? Vet andre bloggere som for eksempel Funkygine har gjort dette. Burde være en gyllen mulighet til å vise at du bryr deg om dem i samfunnet vært som ikke har det slik som deg?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Hanne 🙂

   Dette har jeg gjort flere ganger, blant annet donerte vi 50 000,- til Redd Barna for to år siden. Jeg kommer til å gi det oppmerksomhet i år også 🙂

   1. Trenger man å vite hvor mye dere gir?

    Jeg synes ikke det. Det blir så feil fokus. Det er ikke mengden alltid som teller, men hva man bruker sin innflytelse til.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det var en offentlig innsamling hvor vi har de første som bidro, så det var ikke så enkelt å skjule 😉 Men bortsett fra det så er jeg enig med deg at hbor mye er uvesentlig, så lenge man bidrar med det kan føler er riktig.

 7. Hyggelig med julekonsert. Skal selv på en 9 desember(Atle Pedersen) . Gleder meg så til det. Håper dere hadde en fin kveld 🙂
  Nydlig antrekk for kvelden har du også..

 8. Cudos ass hvis du gikk kvelden i de skoa der ass… Fytti #densmerten

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha :p Det gjorde jeg 😉

 9. Hei, du er så vakker – nydelig antrekk! Og innlegget ga skikkelig julestemning

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig, Linda! Tusen takk 🙂 <3

 10. Merethe

  Nydelig antrekk, nydelig pyntet hus. Gleder meg til å se rommet til Naia når det er ferdig! Ha en fin juletid

 11. 4barnsmamma

  Fint antrekk til deg. Men stakkars stakkars føtter, ankler og resten med de skoa der.

 12. Jeanette

  Er det rampenissen som har flyttet inn,kanskje? 😉

 13. Hei!
  Kom på ei gøy juleutfordring til deg: Finne eit bilete av deg og Anette frå jula då de var små, og gjenskape det same biletet med jentene dine, eventuelt med deg og Anette som vaksne
  Hadde vore morosamt å sjå.

  Nydeleg antrekk i dette innlegget. Håper konserten var bra ❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, for et herlig tips! Det gjør jeg gjerne <3

 14. Altså… Når det gjelder å donere til veldedig formål så synes jeg Caroline bør få skryt i stedet for tyn. Først er det negativitet med oppfordring om å heller gi til de som trenger det. Når hun sier at hun donerte 50.000 så får hun tyn for det også? Fordi hun sier hvor mye hun ga? Det var et vanvittig generøst beløpt og det må man ha lov til å fortelle at man har donert. »Du må ikke komme her å skryte av hvor mye du har gitt» liksom. Jo, det kan man fint gjøre. Det er ingen selvfølge å donere bort ens egne penger, jeg selv har faktisk ikke gjort det og det gjelder nok mange andre her også. Å gi så mye fra egen lomme er en utrolig generøs ting å gjøre. Det virker som om hun skal få tyn samme hva hun gjør. Hadde hun sagt at hun ga 1000 kr hadde hun fått tyn fordi hun ga for lite, hadde hun latt være å si hva hun ga hadde hun nok fått tyn for å holde det hemmelig, og når hun sier hun ga 50.000 får hun tyn fordi hun, ja for hva egentlig? Mener dere at hun skryter da eller? Er det ikke lov å skryte av at man gjør en flott ting kanskje? Tenk så godt disse pengene kommer med! Det er utelukkende positivt og en fantastisk fin ting å gjøre. FLOTT Caroline!! <3 Hun har et sunt fokus på dette mener jeg, hun hadde jo gavestopp til seg selv og LK i fjor. Kan mange av dere si å ha gjort det samme? Jeg synes på generell basis vi jenter skal bli flinkere til å heie på hverandre, i stedet for å aktivt lete etter ting å pirke på. Og jeg heier på deg Caroline! Juleklem fra en annen småbarnsmor

 15. Så fin du er 🙂

 16. Mariann

  Nydelig som alltid. <3 .God advent 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   God advent, Mariann <3

 17. ja takk til mere sminke- og hudpleieprat 😉 god advent <3
  Hva med fokus på base, f eks?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan jeg gjerne 😀

 18. Litt off topic, men vil du legge ut bilde av julelandsbyen deres igjen? Trenger litt inspirasjon . Nydelig antrekk forresten! Du ser smashing ut -som vanlig .

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det gjør jeg gjerne 😀 Og tusen takk, Nina! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *