Bloggerne sesong 10

Hei fredag! I morgen er det 1. desember! E-n-d-e-l-i-g! Jeg satt oppe med adventskalenderen til jentene til over midnatt, men gikk tom for sløyfebånd tilslutt…. noe som egentlig bare var bra, hvis ikke hadde jeg nok sittet oppe fortsatt 😉 Neida. Jeg skulle nok ha startet for lenge siden, men har ikke rukket det. Det fine med at det er 48 pakker i år, er jo at det uansett ikke er plass til alt sammen i trappen på en gang – derfor slår jeg et slag for å fylle på etter hvert som det blir tomt 🙂 

Noe helt annet: jeg er med i enda en sesong av Bloggerne med denne fine gjengen! Det er gøy, det! Jeg skal innrømme at å filme til denne sesongen har gått mye fortere enn å filme til den første sesongen jeg var med på – altså sesong 9. Men jeg tror at dette blir like fint – denne gangen får dere blant annet bli med meg på teaterøvelse – ehe 🙂 Dere må være snill med meg, jeg hadde blant annet kameraet zoomende midt i ansiktet da jeg iherdig forsøkte å spille spedalsk. Det var ikke sånn kjempelett å tre utenfor en komfortsone inni en komfortsone – hvis du skjønner?

🎭 

Det å spille teater er noe jeg elsker, men det er lenge siden, og det er jo litt uvant for meg. Spesielt når dette kun var på øvelse nummer 3 .. på 12 år! Så ja, det blir interessant å se dette på TV. Sjansene for at jeg spoler over er ganske store. Haha! Men jeg synes det er fantastisk at jeg får ta dere med på denne teater-reisen min, forhåpentligvis blir noen inspirert til å plukke opp igjen en hobby som en gang betydde mye. Dessuten er det så viktig å utfordre seg selv i voksen alder, jeg tror det er noe alle vokser enda mer på. Dere får også være med litt på jobb og litt på tur – en god blanding som i sesong 9. Jeg gleder meg! Dette sendes allerede 1. januar – det går fort frem til da. Jeg må bare benytte anledningen til å takke absolutt alle som fulgte med på sesong 9, og til alle som kom med så mye positivt og fint underveis og etter programmet. Dere er gull verdt! God klem fra meg ❤️ 

14 kommentarer

 1. Mamma fylte også alltid på gaver til meg om mine søsken siden det ikke var plass til flere! Da ble det alltid så spennende når det kom opp nye gaver på kalenderen 😀 Haha!
  Så enig med deg at det er veldig viktig å utfordre seg i voksen alder, synes du er tøff som har gått tilbake til teater. Gleder meg til å se deg i bloggerne. God helg, klem <3

 2. Jeg gleder meg masse!! SÅ glad for at du/dere blir med videre 🙂

 3. Jeanette

  Lurt å fylle på etterhvert som pakkene blir pakket opp! At det er 1.desember i morgen føles uvirkelig,det er jo så fint med jul!

 4. For en gjeng med flotte jenter! Gøy at du blir med videre, gleder meg til det kommer nye episoder allerede på nyåret :- ) Riktig goood helg 🙂

 5. YESSSS! Da skal jeg se neste sesong også, slutter å se sekundet du ikke er med, he he.
  Et lite tips til kalenderen for de dagene som skal ha aktiviteter, er å planlegge og gjøre dem klare i posene sine, men vente med å ha på tall. Da kan du se an dagen eller et par dager i forveien om det passer å gjøre det som var planlagt, evt. bytte ut hvis noe annet er bedre. Når det er snø, må det jo nesten stå aking på lappen, og skulle dere få et møte utenbys som gjør at dere har dårlig tid, passer det kanskje ikke med en lang bakesekvens 🙂 Men dette har du sikkert tenkt på allerede 🙂

  Gleder meg til jul på bloggen! <3

 6. Det var det jeg håpet på, at du ble med videre i bloggerene 🙂 Da må jeg jo se en sesong til 🙂 Er jo veldig greit å kunne fylle på med advents kalender etter dager som går.. Gleder meg til å se trappen.. Med de altså 🙂 God helg fine dere

 7. Dette var en flott gjeng bloggere, så dere får en følger neste sesong også:) god fredagskveld til dere. Tenk, det er 1.desmber i morgen:D

 8. Endelig en gjeng der alle er verdt å følge med på!!

 9. Gleder meg til en ny sesong av Bloggerne!

 10. Victoria

  Elsker er du skal være med igjen!! Du ER liksom Norges blogger du!! Den aller beste!!

 11. Mariann

  Hvem er hun lmed lange lyse håret?. Følger alltid med når du er på tv <3 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Martine Lunde 🙂 Dette blir første sesongen hennes 🙂

 12. Elisabeth L

  For en gladnyhet! Gleder meg masse til å følge deg videre <3 nå har du kanskje pakket alt inn allerede, men lurte på om du filmet hva som er oppi julekalenderen til jentene i år? Syns det var så koselig sist du filmet <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mye er pakket inn, men ikke alt 😉 Her er en link med tanken bak årets kalender: https://www.carolinebergeriksen.no/2018/11/12/arets-adventskalender-3/

   Det gleder meg at du vil følge med på Bloggerne og her på bloggen 😀 Stor klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *