møtedag i Oslo og datakrasj

inneholder reklame: annonselenke for women 

Hei til fine lesere ⭐️ Jeg er så lei meg for at oppskrift-onsdag ble avlyst i dag, men vi har hatt dataproblemer helt til nå. Vi startet dagen i Oslo, og på veien inn satt jeg i bilen (i passasjersetet så klart) og valgte ut matbildene som jeg tok i går. Teksten var ferdigskrevet, men bildene manglet. Lars-Kristian ville ha litt kaffe, så jeg fylte på Statoil (Circle K) koppen hans, og da jeg tok av lokket dryppet det et par dråper ned på dataen, som jeg i mellomtiden hadde lagt nede ved føttene mine. Da kaffekoppen var full og sunnmøringen var blid, fortsatt jeg å velge ut bilder, men plutselig – POW – ble skjermen helt svart. Jeg trodde den var tom for strøm, men den hadde jo vært fulladet da vi dro hjemmefra. Jeg trykket på alle knapper som tenkes kan, googlet og dro meg i håret, men dataen var død. Fullstendig krasj. Av et par kaffedråper? Jeg mener – bokstavelig talt et par! Kan ikke skjønne at de skal ha truffet akkurat der de ikke bør treffe heller, men tydligvis gjorde de det, for dataen avgikk med døden. Så jeg dro i møte alene, mens Lars-Kristian dro for å forsøke å få datahjelp. Han kom tilbake med ny Mac. 

(annonse) veske adax by caroline berg eriksen / bluse ganni / jakke HER For Women / bukse HER For Women – du får 10 prosent rabatt med koden CAROLINE2018 

Etter møtet tenkte vi å gjenopprette oppskrift-bildene fra minnekortet, men da viste det seg at den ikke hadde noen av de portene vi trengte for å koble til minnekortet. Haha! Den hadde kun inngang til egen lader, så vi måtte en ekstern dings utenom og da måtte vi bare vente til vi kom hjem. Bah! De dagene alt bare baller på seg og ingenting går som det skal er så frustrerende, og denne uken har jeg hatt to sånne dager. Haha 🙂 

Her er dagens antrekk, det var skikkelig godt med en god ullkåpe i den kalde luften som var i dag. Mange spurte meg om støvlettene mine også, og de er fra i fjor – kjøpte dem på Nelly 🙂 

(annonse) veske adax by caroline berg eriksen / bluse ganni / jakke HER For Women / bukse HER For Women – du får 10 prosent rabatt med koden CAROLINE2018


Nå har vi fått handlet det vi trenger for å overføre bilder og så videre, middagen er i magen, jentene sover og jeg får endelig oppdatert! Dessverre må oppskriften vente til i morgen, men det fine er jo at alle matbildene fortsatt lever. De var i utganspunktet slettet fra minnekortet, men det var ikke noe problem å gjenopprette dem. Heldigvis! Så i morgen kommer en superdeilig oppskrift på fiskepinner for både store og små 🐟 Kvelden går med til prosjekt adventskalender! Er litt bekymret for at jeg ikke kommer til å bli ferdig til 1. desember – eventuelt får jeg fylle på etter hvert som dagene går 🙂 Håper deres kveld er fin ❄️ 

17 kommentarer

 1. Har du fått satt på ny negl/nye negler allerede etter at den ene spratt av i går:)?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg lette febrilsk etter den på parkeringsplassen etter treningen! Haha 🙂 Men den lå i bilsetet. Fant den og limte den på selv 🙂

 2. Flott som alltid. Veldig snasen på håret. Kler det så godt!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Mette! <3

 3. Jeanette

  Jeg ELSKER ponchoer ! Har en god del av dem! Og de støvlettene dine var jo bar rålekre.

 4. Så fin du var i den jakka!

  Gleder meg til oppskriften deles, du har alltid så mye godt! Har lagd mye av det hjemme hos oss! Himla greit å gå inn på bloggen di når du står der på rema grubler på hva en skal ha til middag/servere i forening osv

 5. Nydelige deg
  Jeg har spurt deg et råviktig spm i innboksen din på instagram, haha.
  #utålmodig
  Elsker forøvrig alt julete som kommer fra din kant fremover foresten

 6. Kariann

  Å nei!! For en dag dere hadde. Føler virkelig med dere. Også to slike på en uke. Det er jo bare grusomt. Håper resten av uken går som smurt. 🙂
  Ah, adventskalenderen. Ha ha. Jeg hadde de planene. Men plutselig ble det mye mer jobb denne uken enn først tenkt. Så får jeg pakket inn noen av gavene så er jeg veldig fornøyd. Ha ha.
  Nå håper jeg dere får en veldig fin torsdag. Og den chilimajonesen skal jeg prøve en gang. Det er jo nesten det beste med sushien. He he.
  Klem klem <3

 7. Hvorfor ser man alltid strukturen i huden til LK, mens din hud er helt glattpolert. Akkurat som om dere har brukt et filter på huden. Jeg så jo deg i bloggerne, og vet jo at huden din i ansiktet ikke er som på bildene. Hvorfor er du så misfornøyd?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det stemmer ikke at det er sånn «alltid», det kommer an på avstanden fra kamera til objekt. Om du ser på bilder hvor jeg er like nært kamera som det Lars-Kristian er her så ser du mine porer også. I tillegg bruker jeg sminke, noe som dekker over struktur og porer, det gjør ikke Lars-Kristian. På bildene i dette innlegget er det ikke lagt noe som helst filter over huden eller brukt noen teknikker for å ta bort struktur og porer.

   1. Takk for svar. Tror nok jeg foretrekker bildene sånn som de er av LK. Syns det ser mye mer naturlig ut. Vet ikke om du har sett et av de siste bildene av Khloe Kardashian som har fått så mye pepper pga at det er sykt photoshopa. Får litt lignende følelse av enkelte bilder av deg å. Det henger nok også med at jeg syns det er så stor forskjell på bilder av deg og deg live på Bloggerne.
    Kos deg med julekalender.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Da skjønner jeg ikke hva du mener, for bildet her av Lars-Kristian er mye mer etterbehandlet på huden enn de av meg :/ At porene og strukturen vises bedre har kun med hvor tett på bildet er tatt, og at jeg bruker sminke og det gjør ikke han.

    Men jeg er enig med deg at bilder tatt nært på skal vise porer, og ikke være glatt.

 8. Du ser smashing ut som alltid – liker håret ditt for tiden, du kler bølgene veldig godt 🙂
  Gleder meg til å se mere av deres julepyntede hjem.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 9. Ingrid emilie

  Man har faktisk ikke en dårlig dag fordi man mister en pålimt negl.

  1. Syns du da! Du bestemmer vell ikke hva andre definerer som en dårlig dag

 10. Åååååh – den jakken var rålekker

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *