julen sniker seg innpå

Yes! I kveld hentet vi alle eskene med julepynt ned fra loftet og det er rene julaften! Jeg hadde nesten glemt hvor utrolig mye fin julepynt vi har! I fjor ble det en del nytt ettersom det var vår første jul i dette store huset, og dermed var det plutselig en del pynt jeg nesten hadde glemt at vi hadde. Juletoget som går rundt treet for eksempel, det er jo helt magisk! Jentene hylte da vi tok det frem og var helt i hundre. Det er så koselig å se at de husker det! Det har jo allerede blitt en liten juletradisjon 🎄 

kakao hører med, og da måtte også vinterkoppene frem ❄️ I år har jeg også litt nytt juleservise som skal stå fremme i skapene på kjøkkenet. Det er HELT nydelig! 

Haha! Elsk på disse julegaveøredobbene! Jentene lurte på hva det var inni dem 😉 

polarekspressen ⭐️ 


Nå er jentene i seng og vi skal prøve å utnyttet de neste to timene – ferdig blir vi ikke, men vi kan komme ganske langt 🙂 De fleste naboene har pyntet så nydelig på gårdsplassen nå, så jeg må nesten hive meg rundt der også. Men det får bli en annen kveld. Nå skal jeg dykke ned i pappesker, få bort alt rosa og hverdagslig og få inn rødt, mer gyllent og høytid! Michael Bublé, Kurt Nilsen og varm kakao er stikkordene for de neste timene 🎄 

65 kommentarer

 1. Åå, så herlig med julestemning! Kan jeg spørre hvilket servise du har kjøpt? Jeg er på jakt etter et fint i julegave så er veldig nysgjerrig!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ikke direkte jul, men det er fra green gate og jeg kommer til å bruke det som juleservise 🙂 Middag, ikke frokost. Til frokost har jeg dette: https://www.carolinebergeriksen.no/2017/01/23/starfluted/

   Klem 🙂

 2. Hvor er de lekre tinnsoldatene fra??? Gleder meg til å se hjemmet deres ferdig pyntet

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Luxury Design, kjøpte dem i fjor 🙂

 3. Hos oss har vi i dag med barna hengt opp koselige dørkranser ute, julestjerner og lys i vinduer og girlandere i trappeoppgang og det er så vakkert. Utrolig kos å jobbe sammen og se gleden hos de små som elsker å hjelpe og de er jo så flinke❤️. Anbefaler å involvere de.

  1. Caroline Berg Eriksen

   De skal selvsagt få være med, vi startet jo rett etter barnehagen i dag, men må nesten fortsette nå utover kvelden 🙂

 4. Anne Grete

  Hvor har dere kjøpt juletoget?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er fra Jula, tror de har det i år også 🙂

 5. AnnKristin

  Det er så koselig å pynte til jul 🙂

  Kan jeg spørre, hvor polar ekspress toget er kjøpt hen?

 6. Det er annonse for begravelse fra Saga øverst på bloggen din. Små creepy. Vises den bare hos meg eller er det noe alle får opp? Hjelp

  1. Caroline Berg Eriksen

   Uff, det er jo ikke noe særlig :O Skal gi beskjed videre! Har ikke sett den selv.

   <3

 7. Ann elin

  God kveld 🙂
  Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt den togbanen rundt juletreet som du skrev om:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kjøpte jeg på Jula i fjor 🙂 Så fin!

 8. Jeanette

  Så koselig! Er så koselig med tradisjoner rundt julepynt

 9. Må smile av dere, altså! Er Lars K like glad i å pynte som husfrua? Litt av et team:) Hadde (dessverre) aldri fått på min mann den genseren… Mye flott pynt – gleder meg til å lese jule-innleggene dine i tiden fremover. De er alltid så hyggelige!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha! Nesten :p Han er veldig flink til å rydde unna og ta frem, mens jeg plasserer og tar bort :p

   Tusen takk <3 🙂

 10. Ååå får julestemning av alle de flotte bildene dine! Hvor har du kjøpt toget som kjører under treet?

 11. Åå, gleder meg til å finne frem adventspynten til helgen 🙂 og julemusikken får komme for fullt fra da av, har klart å holde igjen litt til nå :p Har du hørt juleplata fra hekla stålstrenga, velkommen inn? Den er så fin, ny julefavoritt <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk for tipset 😀 Helgen blir magisk og til uken blir det pepperkakebaking 😀 <3 Da tenker jeg stemningen setter seg for godt!

 12. Hei, hvor er julegenseren fra? <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra i fjor, Gina Tricot 🙂 <3

   1. Cubus i fjor. 🙂

   2. Takk❤️

 13. Blir ikke ventetiden veeeldig lang for de små når julen begynner i midten på november?

  Jeg husker selv at jeg synes det var uendelig lenge fra første luken ble åpnet og frem til julekvelden. Er du ikke litt ‘redd’ for at magien skal forsvinne når man lever i julepyntet hus i en mnd? Hele poenget med advent og ventetid forsvinner litt i denne ‘alt må skje så fort’ tiden.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi blir ikke ferdig å pynte før til helgen, det er jo ikke midten på november nå 🙂 Det er slutten 🙂 Jentene gleder seg til adventskalenderen og alt vi skal gjøre i desember! For oss varer julen hele desember, vi gjør så mye hyggelig sammen og fokuserer på samhold og det å gjøre ting sammen med venner og familie helt fra desember starter. Julen for oss er ikke bare julaften. Magien for oss er desember og romjulen, og alle forventingene til hva som skal skje fra nå og en hel måned fremover. Julaften er høydepunktet, men den er over så fort, så vi ønsker å fokusere på julekos, julestemning og magi fra nå 🙂 Men det er klart at alle har forskjellige tradisjoner og det respekterer jeg 🙂

   1. Ingunn

    Dere har jo hørt på julesanger og hatt julefokus i flere uker alt?

    Og da var det midten av november

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg er litt usikker på hva du mener med julefokus? Vi har ikke gjort noe som minner om jul her hjemme med jentene. Men ja, julesanger har vi hørt på 🙂 Jentene elsker Putti Plutti Pott, det ødelegger ikke ventetiden for dem at vi hører på julemusikk 🙂

   3. Ingunn

    Der forsvant det et blunkefjes

   4. Godt, utfyllende svar 🙂 jeg er enig med deg, Caroline <3

   5. Caroline Berg Eriksen

    <3

   6. Jeg synes det «vanner» litt ut den opprinnelige julefeiringen, jeg da, men koselig å se hvordan dere gjør det også. I mitt hodet handler adventstiden om å gjøre koselige ting, ja, men også om å vente på det som kommer. Det som advent egentlig betyr – ventetid. Har folk helt sluttet å bruke dette begrepet? Derfor må den beste maten og det meste av julepynten spares juleaften og romjula, spør du meg. Det blir helt feil for meg, når folk sier at det er jul i hele desember. Føler jeg høres skikkelig gammel og pirkete ut nå, jeg som bare er 31 år. Jeg vil ha advent og jul som to ulike faser og ikke en 1.5 mnd med julefeiring!

 14. Det er så kult det jule toget 🙂 Åsså er jeg enig med deg, at Desember er julemåned å da kan vi få lov å pynte.. å ha små magiske øyeblikk hver dag!! Julen handler ikke for meg..om bare julaften og rom jul

  1. Enig med deg Caroline med at julen skal være hele desember måned har to jenter på samme alder og de gleder seg også over julemåneden desember og alt det hyggelige vi gjør sammen da Og julemusikk hører jo med og det har de jo startet med å høre på i barnehagen våres i hvertfall

 15. Åh så koselig! Jeg elsker juleinnleggene dine! ❤️ Gleder meg til å se bilder fra julehuset deres. Tips til innlegg: Dekking av julebordet, litt tidligere i desember. Kanskje bilder fra tidligere år, nye ideer osv. Ønsker deg og dine en nydelig adventstid ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Og tusen takk for tipsene, Marita 🙂 <3 Ønsker deg og dine en nydelig adventstid også <3

 16. Gleder meg masse til å se julepyntingen din, blir alltid inspirert! Det toget, er det sånn som festes PÅ treet eller må det være på gulvet?

 17. Hihi;) du har helt rett Caroline at du er i «overkant» glad i julen! Jeg synes det er så herlig at du er det, og at du klarer å finne den ekte, litt barnlige gleden av julen. At du ikke bare fyker rundt som en virvelvind hele tiden. Men at du klarer å nyte og pusle med juleforberedelsene. Jeg er ikke noe julemenneske i det hele tatt. Men jeg må si at julestemning fra deg, det får jeg av å lese alt dette koselige:) kos dere og hør så masse julesanger dere bare orker. Ja, folk har forskjellige tradisjoner og godt er det! Tenker jentene dine storkoser seg og kommer til å ta med seg mange kjekke tradisjoner fra dere når de vokser til ❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å høre, Wenche 🙂 <3

 18. Såå koselig, husker godt når det nærmet seg juletider og min mor og familien min startet med å pynte til jul – da kom julestemningen snikende! Gleder meg til å se hvor fint det blir <3 Så må jeg nesten le litt av kommentaren ovenfor som skal kritisere deg for å starte for tidlig på julen, du gjør da ikke det og det er ingen fasit.

  Ha en finfin dag, klemmer fra meg <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, barndomsminner <3 Tusen takk, AA! En fin dag sendes din vei 🙂

   Klem <3

 19. Tone R.

  Jeg har forelsket meg helt i tinnsoldater! 🙂 Så den nye filmen fra Disney nå, helt nydelig❤️ Stemningsfylt innlegg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, den vil jeg se også! Tusen takk, Tone 🙂

 20. Hei! Jeg lurte på noe helt annet, hvem hadde du med deg på brudekjoleprøving? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Forloveren min, en venninne, mamma og storesøster 🙂

 21. Jannikke

  De røde julestrømpene dere har til alle 4 hvor har du kjøpt de?Er så nydeligegår det ann å bestille noe lignende på nett?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra etsy 🙂

   1. Har du et link? kan ikke finde de

 22. Hvor er de fine koppene fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra i fjor, Kremmerhuset 🙂

 23. Isabella

  Hvor er nøtteknekker figurene fra? de var superfine!

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Luxury Design 🙂

 24. Caroline Berg Eriksen

  Jeg bare smiler og er glad 🙂 Hurra for jul!

 25. Katrine

  Åhhh, dette har jeg gleda meg SÅ lenge til! Ønsker dere en fantastisk desember!

 26. Gleder meg til å hente inspirasjon hos deg. Juleentusiasmen din smitter 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 <3

 27. Det er jo 1. Desember på lørdag, så nå synes jeg også det er så koselig med litt jul i huset <3 Denne tida er jo så kald og mørk <3 Det blir så koselig med julestemning i huset 🙂 🙂

 28. Og apropos, denne bloggen blir det skikkelig julestemning av 🙂 Nydelige bilder, man kan nesten kjenne stemningen helt hjem 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig, Trine! Det gjør meg glad 🙂

 29. Michelle

  De figurene av nøtteknekkeren, elsk!! Så koselig å pynte til jul da! Kommer i julestemning av å titte inn på bloggen din <3

 30. Desember er den beste tiden på bloggen din! Jula varer hele desember her også, og ha drevet med innkjøp og forberedelsene hele november Kos dere masse i førjulstiden ❤

 31. Therese

  Du må se deg selv på insta på omgjustdont… Hysterisk morsomt

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahaha! JEG VEEEET!! Orker ikke :p Det kommer ikke med på klippet, men det var jo de fingrene på siden jeg ikke skjønte en dritt av, ikke det å vise fingeren. Herregud :O :p Uansett hysterisk 😉

   1. Hannah

    Så du hevder altså fremdeles at du frem til den dagen aldri hadde vist finger’n, ei heller sett andre vise den slik at du visste hvordan det skulle gjøres?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Hææææh? Leste du ikke svaret mitt? :/ Det hevder jeg på ingen måte, og det skriver jeg jo rett over her.

   3. Hun sier jo under her, og man ser det i videoen at det er det å kun bøye det øverste leddet i fingrene ved siden av hun ikke får til Jeg klarer det heller ikke

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *