julegateåpning: nå kan julen starte

Når julegrana på torget tennes – da er det jul, da! På lørdag var det julegateåpning i Sarpsborg, og det var så koselig 🎄 På fredag fikk vi besøk av svigers fra Ålesund akkurat da tacoen stod på bordet, så da fikk de blitt med på den lille familietradisjonen vår – tacofredag! Lørdagen gikk vi til byen da det begynte å bli mørkt ute. Vi pakket oss inn i ull fra innerst til ytterst alle sammen og koste oss med forsmak på julekonserten til Stian Joneid, flinke barn som sang  og nissen som delte ut godteposer. Vi varmet oss på gløgg og kakao, og gikk hjem igjen med frosne fingre og hele kroppen full av forventning. Julestemning!  


Det er bare 6 dager til 1. desember og i morgen kveld skal jeg starte på årets adventskalender og forhåpentligvis få pyntet opp litt på utsiden av huset. I år har jeg lyst til å virkelig skape stemning for de som kommer på besøk. Jeg gleder meg! Håper at juletreet kommer opp tidlig i nesten uke, men har også et bittelite håp om at vi får det til allerede i helgen 🙂 Vi får se! Kulden har også kommet for å bli her hos oss, så snart skal jeg finne frem ullet og gå en lang tur med hundene. Brrrr ❄️ 

23 kommentarer

 1. Skirt,gloves,shoes brand?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Skirt is from bikbok, gloves from gina tricot, shoes from kavat 🙂

 2. Så koselig! Hvor er genseren ifra? Veldig fin 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra gigi hadid x tommy hilfiger 🙂 Er fra 2016, veldig god 😀

 3. Koselig bilder. Men jeg lurer, hvor mange forskjellige jakker har du til jentene dine? Synes jeg stadig ser nye.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Denne har Naia arvet fra Nelia 🙂 Litt usikker på hvor mange de har 🙂

 4. Så koselig jaa nå kryper jula innpå oss.. Gleder meg masse til å åpne bloggen din, fremover med jule stæsj 😀 trenger ikke ukeblader når «vi» har fine deg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koelig å høre, Anita! Tusen takk <3 Gleder meg til å spre julens magi 🙂

 5. Hvor er genseren din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra tommy hilfiger x gigi hadid 🙂

 6. Hvor er den søte kåpen til Naia fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den var Nelia sin, men jeg mener på at merket var Mayoral 🙂

 7. Kathrine

  åå, for en nydelig kåpe til Naia, hvor er den fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tror den kommer fra Mayoral, den har vært Nelia sin, så den er noen år gammel :/ <3

 8. De har så koselig julegate der du bor, her hos oss har det blitt så «moderne» at mye av nostalgien er helt borte :-l
  Vi gleder oss også til jul, men først skal vi nyte adventstida 😉 Eller ventetida som vi også kaller det. Men jeg registrerer at mange er tidlig ute, har allerede fått snaps med ferdig pynta juletrær :-O Men folk er forskjellige, og godt er jo det. Jeg føler meg jo som rene Grinchen her, he he.
  Her i huset får junior våkne på julaften morgen til rundvaska og julepynta hus, julestrømpe, juleblader og barnetv. Nå står legokalender og hundekjekskalender klar til utålmodige to- og firbeinte, sånn at vi kan telle ned dagene til jul. Og så koser vi voksne oss med å få opp stemningslys ute rundt huset, det er så koselig i mørketiden <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er så enig! Veldig hyggelig med den tradisjonelle julegaten her <3 Haha! Tviler på at du kan sammenlignes med Grinchen altså! :p Men at du har klart kalenderne alt er jo helt topp – Grinchen hadde jo droppet det 😉 Høres ut som du gjør det i ditt tempo og det er jo helt riktig 🙂 God klem!

 9. Kosleig

 10. Så koselige stemningsbilder 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Tonje <3 🙂

 11. shoes?

 12. Sååå koselig! Det er virkelig ingenting som skaper julestemning og forventning som julegateåpning eller tenning av juletre.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Er så enig <3

 13. leggins?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *