discobursdag: alle detaljene

Discobursdag var så gøy og jeg er helt sikker å at vi kommer til å gjenta suksessen igjen om ett år eller to 🙂 Vi startet festen med flasketuten peker på før middag, bursdagssang og kake, og deretter ble det godteposer og pinataslag. Discokulen var så fin der den hang, og den klarte seg greit lenge før godteriet ble strødd utover hele stuen ✨ Tips: dersom du skal lage noe lignende, anbefaler jeg 3 lag med avis og lim rundt hele, og kanskje så mye som 5 lag i toppen der den skal henge. Her kommer noen bilder av festlighetene før det braket løs!


Vi dekket langbord av småbord- og stoler i hallen denne gangen også, der er det veldig god plass og vi trenger ikke å ta bort noe særlig med møbler for å få plass. 

Barna ville ha både søtsaker og frukt ⭐️ 

Hjemmesnekret kakepynt! 5-tallet fant jeg på panduro og duskene laget jeg av serpentiner. 

Denne gardinen var populær! 

Bakgrunnen som ballongbuen hviler på snekret vi til Naias 1-årsdag 🙂 Den har virkelig kommet godt med i ettertid, og brukes til alt fra underlag til bloggbilder og bakgrunner som dette. En slik bakgrunn gjør det enkelt å lage noe dekorativt. 

Jeg måtte også være litt disco og valgte å gå for en buksedress med overdel av paljetter fra zara samt øredobber fra gina tricot 🙂 


Da barna stod i pinatakø, ryddet vi bort alle småbordene og gjorde klart til disco 🕺🏼 så var det dans og frilek resten av kvelden – masse moro og veldig glade barn! Dette var virkelig en vellykket bursdagsfeiring som har vært utrolig gøy å organisere og tilslutt feire. Ettersom gårsdagen var selve dagen, valgte vi å ha voksenbursdag også, så vi var 10 voksne i tillegg til barna som også spiste og koste seg med både pizza og kake. Vi var heldige å få masse hjelp av alle som var hos oss, så ting gikk knirkefritt unna – evig takknemlig for alle de fine jeg har i livet mitt! Tenk – nå har vi en 2-åring og en 5-åring. Det er skikkelig fint ❤️ 

89 kommentarer

  1. Wow lekkert 🙂 Det var nok noen danse lĂžver, glade barn som var fornĂžyd da..danser sikkert i barnehagen i dag ogsĂ„ haha

    1. Caroline Berg Eriksen

      Ja, det tror jeg! Haha 🙂

      Tusen takk, Anita 🙂

  2. SĂ„ utrolig fint laget til

    1. Caroline Berg Eriksen

      Tusen takk, Therese 🙂

  3. Wow! Dette var sÄ lekkert! Dette kan du! Og Nelia- hun er bare sÄ nydelig!

  4. Du er sĂ„ kreativ, tipper alle storkoste seg 😀

  5. SĂ„ stilig! Blir sĂ„ fascinert over disse ballongbuene.. ser sĂ„ dekorativt ut! Og gjĂžr hele greia synes nĂ„ jeg 😀

    1. Caroline Berg Eriksen

      Skal lage en DIY-video pĂ„ en slik en snart 😀

      1. Lenge til du skal lage en DIY-video pĂ„ ballongbue? Skal ha dĂ„p i februar, og sĂ„Ă„ lyst til Ă„ pynte med slik â˜ș

  6. Du er utrolig dyktig:)

    1. Caroline Berg Eriksen

      Tusen, tusen takk, Beate! <3

  7. Var dere 14 barn og 10 voksne pÄ de kakene der? Det sÄ utrolig lite ut. I tillegg er det jo masse smÞrkrem pÄ begge kakene. Det er jo sÄnn som ser bra ut, men er veldig kvalmende. I bursdagene her vil alle bare ha brownies, og da blir alt tomt. Hadde de andre voksne ogsÄ disco klÊr, eller var det bare du?

    1. Caroline Berg Eriksen

      Det var bare smþrkem rundt kaken, inni var det sjokoladefyll og selve kaken var lys, ikke sjokoladekake. Den var ikke noe mer kvalmende enn andre kaker og de voksne skrþt av den 🙂 Superfornþyd med kaken 🙂 Vi hadde mer enn nok til alle, jeg har jo hatt en del bursdagsselskap fþr og vet hvor mye jeg trenger av mat og sþtsaker 🙂

    2. Hva i huleste er vitsen med denne kommentaren??? . Trist at folk fĂžler behov for Ă„ pĂ„peke negative ting som de selv desperat prĂžver Ă„ grave frem…, for Ă„ fĂžle seg bedre selv…!?! Det feiler ihvertfall, for det setter bare den negative i et dĂ„rlig lys!!

    3. Haha …. for en kommentar

    4. Det som er kvalmende her er kommentarer som dette. SmÄstikk som hinter om at dette, dette var ikke bra nok..
      Kjempe flott gjennomfÞrt,Caroline! Min erfaring er at barn er fornÞyde, uansett om det er bursdag pÄ lekeland, ute i skogen, hjemme med pÞlser og kake.. Det som betyr noe er jo at barna treffes og fÄr leke sammen!
      Uansett, veldig gÞy nÄr foreldre bruker kreativiteten! Du er veldig flink:)

  8. Har du en link til buksedressen, eller er den utsolgt? Veldig fin

    1. Caroline Berg Eriksen

      Den kommer fra Zara, skal sjekke om den er pĂ„ nett, kjĂžpte den i Oslo 🙂

  9. Hvordan hadde du forholdt deg til hvis FAU tok opp overdÄdige bursdager, og foreldre blitt enig om noen regler, for Ä ikke skape klasseskille mtp bursdagsfeiringer? Har du forstÄelse for at du bidrar til Ä skape press pÄ foreldre og urealistiske forventninger hos barna?

    1. Synes det er gĂžy at noen gjĂžr litt ekstra ut av tema/pynt, jeg. SĂ„ trist hvis alt var likt!

      1. Mener ikke at alt mÄ vÊre likt, men gjennomfÞrbart uavhengig av Þkonomi og tid. VÞrt ulike tema for barna mine og deres venner, men ikke noe som koster mye verken mtp tid eller penger.

    2. overdÄdig bursdag? hva er sÄ overdÄdig med denne bursdagen? den blir feiret hjemme, og caroline har laget det meste selv. her fronter jo hun at man fint kan feire bursdagen hjemme. alt handler jo om Ä vÊre kreativ.

      klasseskille vil det alltid vÊre, og jeg ser pÄ det som noe sunt. alle bursdager kan ikke vÊre like. hadde ting vÊrt likt, sÄ hadde det blitt kjedelig, og ikke minst ensformig. noen ganger sÄ blir det en tur pÄ lekeland, noen ganger ute i naturen og noen gangen pÄ kino og noen ganger hjemme. og vet du hva? uansett hvor man feirer bursdagen sÄ handler det vel at barnet blir fornÞyd. og for Ä fÄ til en slik bursdag, trenger ikke Ä koste all verden. man mÄ slutte Ä halshugge foreldre som legger litt mer arbeid i en barnebursdag.

    3. SYNNE. FAU har da ingenting med hvordan foreldre feirer bursdag hjemme hos seg selv privat. Hva er det som er sÄ overdÄdig med dette ? (sÄ det kom opp pÄ KG dette med FAU og retningslinjer). Har to barn og de har begge vÊrt i mange tema bursdager og mange helt vanlige bursdager, ingen som hverken reagerer eller kommenterer pÄ noe. Har arrangert mange bursdager selv, bÄde disco, pÄ lekeland (som er dyrt), ute etc. Tror ikke det er noen som tenker over at den ene har mer enn den andre. utrolig trist at alt skal diskuteres og kommenteres negativt, jeg er ganske sikker pÄ at alle barn syntes dette var ekstra stas, akkurat som de syntes nÄr de skal til neste barn som har en annen type bursdag. Barna er fornÞyde uansett, det er noen fÄ som skal pirke og kritisere. Hvem i alle verden tenker pÄ klasseskille nÄr det kommer til Ä arrangere en bursdag for barna sine ?

    4. Ha, ha, ha! Eller er det mÞdrene som blir stressa? Alle mÄ ikke ha lik bursdag, skjÞnner du:) Vi har hatt bursdag i gymsal, akebakken og i skogen. Ungene vÄre og gjestene har vÊrt fornÞyd med det ogsÄ! Dersom fau skal begynne Ä legge seg opp i hvordan vi skal feire bursdager, da vet jeg ikke om jeg kommer til Ä le eller grÄte

      1. WORD!!!:)

    5. Jeg forstĂ„r ikke hvorfor Caroline blir den som blir pekt ut som den lager press pĂ„ foreldre og urealistiske forventninger til barna? Hadde FAU tatt opp generelle regler nĂ„r det kommer til bursdager, hadde disse reglene hatt utgangspunkt i pengebruk. Jeg er selv lĂŠrer, mor og tante og har erfart, opplevd, sett og hĂžrt bursdager som blir feiret pĂ„ trampoline-land, lekeland, tusenfryd, badeland, kino, bowling og tilsvarende. Jeg har og erfart bursdager som blir feirer ute til skogs, i et lĂ„nt lokale som borettslag har til rĂ„dighet, skolen/SFO har til rĂ„dighet o.l. SĂ„ vidt jeg kan se sĂ„ er disco-bursdagen Caroline og Lars Kristian arrangerte noe «alle» kan fĂ„ til, om man i utgangspunktet har rĂ„d til Ă„ arrangere en barnebursdag. Det er ikke nĂždvendigvis noe mer penger som har blitt brukt her, enn i en «vanlig» bursdag? Tid blir brukt ja, men nĂ„ tviler jeg pĂ„ at Caroline og Lars Kristian har noe mer tid til rĂ„dighet, enn normalen ellers. Caroline sier det jo selv: hun bruker kveldene, nattetid til og med for Ă„ lage ting hun Ăžnsker Ă„ ha i en bursdag. Poenget er at Ă„ fĂ„ hjelp av venner, familie, og Ă„ bruke en sĂžndag og en fredagskveld pĂ„ Ă„ ordne slike bursdager i stand – er noe «alle» kan fĂ„ til, om de i utgangspunktet har rĂ„d til Ă„ stelle i stand en bursdag. Der mĂ„ jo foreldre selv ta et valg. Å feire bursdager pĂ„ tusenfryd, badeland, sponse en hel klasse pĂ„ bowling-bursdag er derimot noe «alle» ikke har muligheten til. Fokuset ditt er totalt feil og urettferdig.

      Dessuten: hvor langt skal vi strekke disse grensene og reglene som du etterspÞr? Skal fau og foreldre bli enige om makssum brukt pÄ sko, vesker og jakker for Ä unngÄ klasseskille? Skal vi bli enige om makspris og ti antall destinasjoner det er lov Ä reise pÄ ferie til i ferier, for Ä unngÄ urealistiske forventninger og evt. Klasseskiller?

      Jeg synes det blir for dumt. Klasseskiller starter ikke og er ikke begrunnet med ulikheter i barnebursdager, da bÞr du lese deg mer opp pÄ temaet. Dessuten: barn har ikke disse forventningene, de er nÄ like glad for Ä fÄ en brownie eller grille en pÞlse i skogen, som Ä fÄ sponset en pizza i en bowlinghall.

    6. Hva med Ă„ tenke litt andre veien, Synne? Caroline skal ha ros for Ă„ inkludere alle barna pĂ„ denne mĂ„ten. Her blir de gjort stas pĂ„ med en liten disco-gave, og de som kanskje ikke har en enkel hverdag hjemme kan danse og ha det gĂžy i trygge, varme omgivelser. Jeg tror denne bursdagen gledet flere barn enn bare Nelia, tenk Ă„ fĂ„ komme pĂ„ discofest som nesten overgĂ„r et barns fantasi! 😉
      Tror det er de negative holdningene i dette kommentarfeltet som er skadelig for barn… Det er noe som heter Ă„ glede seg pĂ„ andres vegne.

    7. Caroline Berg Eriksen

      Jeg hadde ikke fÞlt meg spesielt truffet, da det etter min mening ikke er noe overdÄdig med dette. Majoriteten av pynten er ballonger, og det er ikke spesielt dyrt. Det er dyrere Ä feire pÄ f.eks Eventyrfabrikken.

    8. Det kan skape press med bursdager pĂ„ lekeland ogsĂ„, sĂ„ det er vel ikke derfor du har kommentert i utgangspunktet… Lekelandbursdag er ikke akkurat billig. Synes det er utrolig koselig at de velger Ă„ feire bursdagen hjemme nĂ„r de har mulighet til det, og flott at Caroline har lagt sĂ„ mye sjel i tema og pynt. Ting trenger ikke Ă„ koste sĂ„ mye heller, og hvis man er ute i god tid kan man finne bĂ„de pynt og lage pynt rimelig. FAU vil vel kanskje ha tenkt pĂ„ at alle ungene skal bli inkludert framfor hva slags bursdagspynt man har… Er lov Ă„ fĂžle seg misunnelig hvis man ikke har ressurser og ork til Ă„ ordne i stand noe slikt selv, men man trenger ikke Ă„ si det eller Ă„ prĂžve Ă„ gi andre dĂ„rlig samvittighet for Ă„ ha lagd i stand det fineste man kan for barna sine.

  10. Fantastisk flott og gjennomfĂžrt. Du er utrolig dyktig som «partyfikser». :o)

    1. Caroline Berg Eriksen

      Tusen takk, MaK <3

  11. SĂ„ utrolig fint det var 🙂

    Har dere tenkt pÄ flere barn i framtiden, eller er dere fornÞyde med de dere har?

    1. Caroline Berg Eriksen

      Vi elsker barna vĂ„re og har ikke planlagt noen flere. Skal aldri si aldri, da 🙂

  12. Herregud sÄ kult Jeg hadde elska Ä vÊre i den bursdagen! Og den buksedressen var lekker

    1. Caroline Berg Eriksen

      Tusen takk, Mari 😀

  13. SĂ„ utrolig stilig og gjennomfĂžrt!
    Ksn jeg spĂžrre hvor du har kjĂžpt tallerknene og glassene/koppene med sugerĂžr?
    Mvh

  14. Til dere som er negative, jeg er selv 28 Är og i min barndom var det helt vanlig med slike temabursdager, det koster faktisk ikke all verdens heller, mamma hadde ikke god rÄd, men ok rÄd nÄr vi vokste opp, men vi hadde bÄde karneval bursdag, fotball bursdag, disco bursdag for Ä nevne noe, mamma bakte de lekreste kaker og jeg er sikker pÄ at hvis noen ser bilder fra min og lillebror sin bursdag sÄ fÄr vi ogsÄ hÞre det, er sÄ lei kommentarer som hvordan stiller du deg til press osv. NÄr det egentlig er helt, helt vanlig, jeg hadde venninner i barndommen som hadde Spice Girl bursdag med alle effekter som hÞrte til, vi hadde ogsÄ Aqua bursdag, for Ä nevne noe, noen av venninnene mine hadde foreldre som var ekstremt gode pÄ Ä lage mat, sÄ fikk skikkelig middag i noen av bursdager, noen valgte Ä ha bursdag i stallen, hvor vi fikk ri, poenget er at alle gjÞr det pÄ sin mÄte med bursdager, man trenger ikke vÊre rik for Ä ha slike bursdager, blir sÄ dritt lei av slike kommentarer, sÄ mÄtte bare legge igjen en kommentar..

    1. Er sĂ„ enig i mye av det du sier, Andis. Vi hadde dritdĂ„rlig rĂ„d da barna vĂ„re var smĂ„, hadde likevel alle pĂ„ bursdagsfest,laget rimelige lĂžsninger med Ă„ dekke pĂ„ gulvet, vanlige asjetter og glass,men morsomme servietter osv. Hadde «rebuslĂžp» og «oppgavebursdag» fra de var 4Ă„r til 18! Ikke rĂ„d til godteposer,men litt gotteri strĂždd rundt pĂ„ «bordet».Poenget mitt er at alle hadde forskjellige bursdager, noen mer overdĂ„dige,noen enklere men med mer leking, ingen av barna kommenterte det noe som helst. Til og med da jeg selv var liten, hadde alle mammaene (pappaer var ikke involvert dengang, ha ha) hver sin spesialitet, og alle godtok det. Jeg tror virkelig at foreldre og voksne er de verste nĂ„r det gjelder Ă„ poengtere og pĂ„peke at noen bursdager er «finere» enn andre. Klart ungene har det gĂžy,uansett! Kaker og brus og tjo og hei=moro. Synes Caroline og LK gjĂžr det topp for sine barn og deres gjester. Ville elsket Ă„ vĂŠre gjest der,ogsĂ„. Og kommentaren om at “smĂžrkrem er kvalmende” og hadde du virkelig sĂ„ lite mat…blĂŠh! fri meg fra det evige brownieshysteriet,sier jeg da.

  15. SÄ gÞy, tipper det var stas for de smÄ! Jeg jobber pÄ smÄtrinnet pÄ en barneskole, og disco er kjempepopulÊrt hos mange av elevene:)

    1. Caroline Berg Eriksen

      Disco kan aldri til Ă„ bli kjedelig 😀 GĂžy Ă„ hĂžre 🙂

  16. Kjempefint og alt det der. Men du legger lista hĂžyt.Hadde du godteposer i tillegg til godteri i pinataen? Det blir i sĂ„ fall «too much» i mitt hode. Men uansett hurra for Nelia.

    1. Caroline Berg Eriksen

      Takk for det 🙂

      Vi hadde et glowstickarmbĂ„nd og en blĂ„setut oppi posen, samt en kjĂŠrlighet og et par ting til. Det var meningen at de skulle samle godteriet fra pinjataen oppi posen, og det gjorde de 🙂

  17. SĂ„ fiint 🙂
    Hvorfor ble ikke forrige kommentaren min godkjent?
    Syntes du det er passelig med 3 Är mellom jentene, eller kunne du tenke deg Ä ha de tettere? Jeg har sÄ lyst Ä ha liten aldersforskjell mellom mine barn slik at de har god nytte av hverandre <3

    1. Caroline Berg Eriksen

      Beklager sĂ„ mye, men jeg kan ikke finne den kommentaren :O Kjempefint at du spĂžr om igjen 🙂

      Jeg synes 3 Ă„r (2 Ă„r og 10 mnd *kremt* haha) er en kjempefin aldersforskjell! De leker sĂ„ fint sammen og har gjort det lenge. Da vi var pĂ„ ferie i 3 uker var det aldri et kjedelig Ăžyeblikk for noen av dem, de har sĂ„ mye glede av hverandre <3 Nelia var sĂ„pass selvstendig da Naia ble fĂždt at hun klarte mye selv ogsĂ„, og det var jo et stort pluss i starten da jeg var mye alene i helgene pga fotballen til Lars-Kristian etc. 🙂 De kunne helt sikkert vĂŠrt enda tettere ogsĂ„, men der har jeg jo ingen erfaring :p

      Klem til deg 🙂

    2. VĂ„re kom med 18 mndrs mellomrom, ikke helt planlagt,men det var bare positivt! Jeg tror nesten eldstemann var for liten til Ă„ skjĂžnne at han burde vĂŠrt sjalu.

  18. Å, for et herlig innlegg! Jeg har ingen barn selv, men finner mye inspirasjon og ikke minst glede i Ă„ lese! Er sĂ„ glad i bloggen din. Vakre Nelia

  19. Kjempe stilig laget Caroline:) synes du har vĂŠrt utrolig flink Ă„ lage kake langt ut pĂ„ natten og ordnet og fikset selv. Du har jo tross alt brukt mye av tiden din pĂ„ dette, sĂ„ om det da blir «overdĂ„dig» som mange her mener, sĂ„ whatever sier nĂ„ jeg!;) Hurra for Nelia!

  20. Har hun sÄ flotte krÞller helt naturlig , eller gjÞr du noe med det nÄr hun skal pynte seg litt ekstra? Blir helt misunnelig pÄ det hÄret

  21. SĂ„ utrolig gode tips til bursdagsfeiring! Og gratulerer til storjenta i huset!

  22. Hipp hipp hurra for Nelia! Der ser fantastisk ut og jeg er sikker pÄ at bÄde store og smÄ storkoste seg!
    Lurer pÄ en ting, leier dere stolene eller har dere kjÞpt inn alle? Har lagt merke til at dere har hatt de i flere selskap tidligere. Veldig kjekt med smÄ stoler til smÄ barn

    1. Caroline Berg Eriksen

      Vi kjĂžpte de i fjor! Koster bare noen hundrelapper pĂ„ IKEA og sparer oss for faren for sĂžl pĂ„ dyre mĂžbler 🙂

      1. Veldig fint og praktisk med smĂ„ stoler & bord. SĂ„ stolene var fra Ikea – hvor er bordene fra?
        Utrolig fint bursdag opplegg, gir masse inspirasjon 🙂

  23. WOW- dette ble kjempekult!! Kan tenke meg det var gĂžy for bĂ„de liten og stor 🙂
    Klem fra Lena i MAMINO

    http://www.mamino.no

  24. SĂ„ fin kjole Nelia har ❀ Hvor er den fra? Min jente pĂ„ 4 er i ferd med Ă„ vokse ut av yndlingskjolen, en rosa paljettkjole – sĂ„ er pĂ„ jakt etter en erstatter

  25. Mina kristensen

    Ă…Ă„ kuuul bursdag!! Og kul buksedress! KjĂžpt den nĂ„? Link? 🙂

  26. Wow sÄ lekkert
    Du er sÄ sykt flink
    Sikkert en stolt jente som feiret

    De etg fatene,kor er de kjĂžpt?

  27. Pengepress… skjĂžnner det er fint pĂ„ blogg etc, Men dere bidrar til et stort pengene press…!!

    1. Caroline Berg Eriksen

      Dette er ingen dyr bursdag 🙂 Det er mye dyrere Ă„ ta med 15 barn pĂ„ eventyrfabrikken for Ă„ feire, f.eks.

    2. Pengepress, her mÄ jeg spÞrre hvor mye du tror dette kostet. Det meste av pynten Caroline har brukt, kan man kjÞpe pÄ Ebay til en billig penge. Jeg har feiret bursdag i Lavvo for jentungen, som forÞvrig er like gammel som Nelia, i flere Är. Bruker ca 2500 kr for en bursdag der hun fÄr ha alle sine venner og familie rundt seg. Da er vi 25-30 stk med stort og smÄtt, barn, tanter, onkler, besteforeldre osv. Ungen har stor familie/vennekrets. Skulle jeg gjort dette pÄ et lekeland, hva tror du jeg hadde mÄttet betale? Jeg har ikke stor nok leilighet til Ä invitere hit, da hadde vi mÄttet feire i flere dager. SÄ enkleste er Ä feire ute, ungene aker/gÄr pÄ ski. Vi griller pÞlser, drikker kaffe/brus, har det godt og varmt inne i lavvoen, ungene slÄr pÄ en pinata og fÄr en pose med litt godteri i. Leos lekeland blir for lite tid sammen og for dyrt. SlÄr et slag for utebursdag jeg =) Hun blir forÞvrig 6 Är i mars og det blir lavvobursdag nÄ ogsÄ <3

  28. Jeg ser ikke helt det at denne bursdagen skulle koste sĂ„ mye. Grunnen til at mange velger kino, lekeland osv er fordi foreldrene ikke har tid til Ă„ styre med bursdag hjemme. Mange har mye penger, derfor blir det enklere for foreldrene Ă„ «kjĂžpe seg fri». Det de fleste smĂ„barns foreldre sliter med er nemlig mangel pĂ„ tid. Derfor syns jeg heller disse bildene fra bursdagen vitner om 2 foreldre med litt for mye fritid. De fleste kunne fĂ„tt til denne bursdagen hadde de hatt flere timer i dĂžgnet.

    1. Caroline Berg Eriksen

      Haha 😀 Er det noe vi ikke har sĂ„ er det my fritid.

      Men med unntak av Pinataen sĂ„ tok ikke dette mye tid 🙂 De fleste har fritid nok til Ă„ bake en kake, blĂ„se opp ballonger og pynte. Vi brukte to kvelder pĂ„ dette, samtidig som vi tok et glass vin og sĂ„ pĂ„ TV. Det som tok mye tid var ballongbuen, men det gjorde Lars-Kristian mens han sĂ„ pĂ„ fotball pĂ„ lĂžrdagskvelden. Vi begynte for Ăžvrig ikke fĂžr klokken 22 pĂ„ lĂžrdagen, sĂ„ at det her spiste sĂ„ mye av fritiden vĂ„r stemmer ikke, om du da ikke mener at fritiden ogsĂ„ gjelder om natten?

  29. Flott bursdag!
    Leier dere smÄmÞbler?

    1. Caroline Berg Eriksen

      Nei, vi kjĂžpte 6 smĂ„bord og tilhĂžrende stoler i fjor 🙂 Bruker de i alle bursdager og arrangementer for barna.

  30. Synes du har gjort en fantastisk jobb! Jeg elsker Ä lage temafester bÄde for barna mine og for barna pÄ jobben. Alltid noen som blir misunnelige. Jeg blÄser i det og tenker heller pÄ all den gleden det gir barna som fÄr vÊre med pÄ det. Fortsett med det sÄ lenge du kan:)

  31. Du er sĂ„ dyktig – og barna er heldige som har deg som elsker Ă„ stelle i stand 🙂 blir veldig inspirert altsĂ„ <3 kan jeg spĂžrre hvordan dager lager den ballongbuen? Hvordan dere binder fast, former den og ikke minst fĂ„r den til Ă„ stĂ„ sĂ„ fint ved veggen?

  32. Takk for at du deler sĂ„ smarte og rimelige tips til bursdagsfeiring! Den stĂžrste innsatsfaktoren her mĂ„ jo vĂŠre planlegging og tidsbruk Ser ĂČg at dere er flinke til gjenbruk, innkjĂžpene blir jo mer smarte sĂ„nn sett, spesielt om en har dette i tankene nĂ„r en handler inn

  33. Veldig flott og morsomt, og koselig at dere feirer hjemme. Gratulerer til Nelia 🙂

  34. SÄ utrolig kult du stelte i stand Caroline! Skikkelig inspirerende, som alltid. Du er sÄ dyktig til slike ting!

  35. Jeg tar av meg hatten, dere gjĂžr det sĂ„ hyggelig for barna deres og setter virkelig deres prioriteringer i fĂžrste rekke! Dere er en super skjĂžnn familie, jeg tenker nĂ„r jeg ser et innlegg som dette at :for en jobb, jeg tror jeg hadde gjort det mye enklere selv eller kjĂžpt meg tjenester fordi det er sĂ„ lett tilgjengelig, men Ă„ se dere lage den pinjataen gjĂžr sĂ„ jeg begynner Ă„ tenker meg om! Hva prioritere jeg, og min mann som foreldre, vi har god Ăžkonomi og jobber altfor mye… SĂ„ dere tar tiden tilbake og gjĂžr noe for og med familien, og overnatting av svigers i tillegg! Det er verdier som jeg vil bli flinkere til Ă„ prioritere! Synes dere er et godt eksempel som gir vĂ„r foreldre generasjon en liten ettertanke ! Ihvertfall gjelder det meg! Jeg har vĂŠrt leder i fau, og dette er ikke en relevant sak Ă„ ta opp, ref til kommentar hĂžyere opp… Det gĂ„r mer pĂ„ at alle skal bli bedt og at ingen skal bli holdt utenfor! Heia dere! Ydmyk av Ă„ se hvordan dere fungere som familie og ektepar og foreldre!

    1. Caroline Berg Eriksen

      Ida! Tusen, tusen takk for denne kommentaren <3 For at du tar deg tid og for at du er sÄ raus! Det betyr veldig mye for meg <3 Og for oss! Sender deg en god klem og tviler ikke et sekund pÄ at du gjÞr like mye for de rundt deg <3

  36. Hva serverte dere til middag?

    1. Caroline Berg Eriksen

      Hjemmelagd pizza 🙂

  37. Mange smÄlige og misunnelige folk bak kommentarene her.. Utrolig gÞy og flott bursdag!! BÞyer meg i stÞvet, dere et virkelig flinke og kreative! <3!!
    Lurer pĂ„ hva dere gjĂžr med «rekvisittene» etter en sĂ„nn bursdag…?

    1. Caroline Berg Eriksen

      Vi har et ganske stort lager nĂ„, sĂ„ er klare for det meste av temaer fremover 😉

  38. En nydelig bursdag dere har stelt i stand! Du er kjempeflink altsÄ?

    Kan jeg spĂžrre hvor du ha kjĂžpt de smĂ„bordene med stoler? Ser etter slike selv 🙂

    1. Caroline Berg Eriksen

      IKEA 🙂

  39. MĂ„ bare spĂžrre som noen andre over: hvor er fat, rosa diskoglass og sĂžlvgardin kjĂžpt? RĂ„kule!!! GjennomfĂžrt

    1. Caroline Berg Eriksen

      Alt dette kommer fra Lagerhaus, gardinen fra partyking 😀

  40. Hej Caroline
    Sikke en flot fĂždselsdags fest.
    Hvor er din kjole fra ? Hilsen Linda

  41. I remember, when You put a pregnancy test on Instagram or blog and I cant believe, that she is already five years old!! All the best for You, Nelia 🙂

    1. Caroline Berg Eriksen

      <3 <3

  42. Charlotte Ameline Fotland

    Hei, lurte pĂ„ om du kunne publisere kakeoppskriften? SĂ„g pĂ„ bloggeren nĂ„r du lagde kaken og den sĂ„g utrulig god ut!❀

  43. Hei, fantastisk discofest dere stekte i stand. Her har 4 Äringen ogsÄ Þnsket discobursdag, sÄ jeg lurer derfor pÄ hvor du fikk tak i den rosa paljett/glitterduken. Har lett mange steder uten hell.

    1. Caroline Berg Eriksen

      SĂ„ moro 🙂

      Den fant jeg pĂ„ Stoff & Stil i Fredrikstad 🙂

  44. Hei, jeg lurer pÄ hvor du har kjÞpt de smÄ discokulene som er pÄ muffinsene og kakene?

    1. Caroline Berg Eriksen

      Jeg tror jeg fant dem pĂ„ SĂžstrene Grene en gang? Husker ikke, hadde dem fra fĂžr av 🙂

  45. SÄ stilig pyntet! Drikkeglassene/begrene, hvor er disse fra eller har du laget de? Guttungen bestilte disco bursdag til 8Ärsdagen nÄ sÄ sanker inspirasjon

    Svar til Elisabeth ang smÄ disco kuler. Jeg kjÞpte i dag pÄ trene, sÄ de har der iallfall.

    1. Grene skulle det stÄ. Autokorrektur er hÄplÞst

    2. Caroline Berg Eriksen

      De kommer fra Lagerhaus 😀 Masse lykke til med selskapet <3 Stor stas med discobursdag her hjemme 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *