discobursdag: alle detaljene

Discobursdag var så gøy og jeg er helt sikker å at vi kommer til å gjenta suksessen igjen om ett år eller to 🙂 Vi startet festen med flasketuten peker på før middag, bursdagssang og kake, og deretter ble det godteposer og pinataslag. Discokulen var så fin der den hang, og den klarte seg greit lenge før godteriet ble strødd utover hele stuen ✨ Tips: dersom du skal lage noe lignende, anbefaler jeg 3 lag med avis og lim rundt hele, og kanskje så mye som 5 lag i toppen der den skal henge. Her kommer noen bilder av festlighetene før det braket løs!


Vi dekket langbord av småbord- og stoler i hallen denne gangen også, der er det veldig god plass og vi trenger ikke å ta bort noe særlig med møbler for å få plass. 

Barna ville ha både søtsaker og frukt ⭐️ 

Hjemmesnekret kakepynt! 5-tallet fant jeg på panduro og duskene laget jeg av serpentiner. 

Denne gardinen var populær! 

Bakgrunnen som ballongbuen hviler på snekret vi til Naias 1-årsdag 🙂 Den har virkelig kommet godt med i ettertid, og brukes til alt fra underlag til bloggbilder og bakgrunner som dette. En slik bakgrunn gjør det enkelt å lage noe dekorativt. 

Jeg måtte også være litt disco og valgte å gå for en buksedress med overdel av paljetter fra zara samt øredobber fra gina tricot 🙂 


Da barna stod i pinatakø, ryddet vi bort alle småbordene og gjorde klart til disco 🕺🏼 så var det dans og frilek resten av kvelden – masse moro og veldig glade barn! Dette var virkelig en vellykket bursdagsfeiring som har vært utrolig gøy å organisere og tilslutt feire. Ettersom gårsdagen var selve dagen, valgte vi å ha voksenbursdag også, så vi var 10 voksne i tillegg til barna som også spiste og koste seg med både pizza og kake. Vi var heldige å få masse hjelp av alle som var hos oss, så ting gikk knirkefritt unna – evig takknemlig for alle de fine jeg har i livet mitt! Tenk – nå har vi en 2-åring og en 5-åring. Det er skikkelig fint ❤️ 

89 kommentarer

 1. Wow lekkert 🙂 Det var nok noen danse løver, glade barn som var fornøyd da..danser sikkert i barnehagen i dag også haha

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det tror jeg! Haha 🙂

   Tusen takk, Anita 🙂

 2. Therese

  Så utrolig fint laget til

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Therese 🙂

 3. Wow! Dette var så lekkert! Dette kan du! Og Nelia- hun er bare så nydelig!

 4. Du er så kreativ, tipper alle storkoste seg 😀

 5. Så stilig! Blir så fascinert over disse ballongbuene.. ser så dekorativt ut! Og gjør hele greia synes nå jeg 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Skal lage en DIY-video på en slik en snart 😀

   1. Lenge til du skal lage en DIY-video på ballongbue? Skal ha dåp i februar, og såå lyst til å pynte med slik ☺️

 6. Du er utrolig dyktig:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk, Beate! <3

 7. Var dere 14 barn og 10 voksne på de kakene der? Det så utrolig lite ut. I tillegg er det jo masse smørkrem på begge kakene. Det er jo sånn som ser bra ut, men er veldig kvalmende. I bursdagene her vil alle bare ha brownies, og da blir alt tomt. Hadde de andre voksne også disco klær, eller var det bare du?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var bare smørkem rundt kaken, inni var det sjokoladefyll og selve kaken var lys, ikke sjokoladekake. Den var ikke noe mer kvalmende enn andre kaker og de voksne skrøt av den 🙂 Superfornøyd med kaken 🙂 Vi hadde mer enn nok til alle, jeg har jo hatt en del bursdagsselskap før og vet hvor mye jeg trenger av mat og søtsaker 🙂

  2. Cathrine

   Hva i huleste er vitsen med denne kommentaren??? . Trist at folk føler behov for å påpeke negative ting som de selv desperat prøver å grave frem…, for å føle seg bedre selv…!?! Det feiler ihvertfall, for det setter bare den negative i et dårlig lys!!

  3. Haha …. for en kommentar

  4. Det som er kvalmende her er kommentarer som dette. Småstikk som hinter om at dette, dette var ikke bra nok..
   Kjempe flott gjennomført,Caroline! Min erfaring er at barn er fornøyde, uansett om det er bursdag på lekeland, ute i skogen, hjemme med pølser og kake.. Det som betyr noe er jo at barna treffes og får leke sammen!
   Uansett, veldig gøy når foreldre bruker kreativiteten! Du er veldig flink:)

 8. Har du en link til buksedressen, eller er den utsolgt? Veldig fin

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Zara, skal sjekke om den er på nett, kjøpte den i Oslo 🙂

 9. Hvordan hadde du forholdt deg til hvis FAU tok opp overdådige bursdager, og foreldre blitt enig om noen regler, for å ikke skape klasseskille mtp bursdagsfeiringer? Har du forståelse for at du bidrar til å skape press på foreldre og urealistiske forventninger hos barna?

  1. Synes det er gøy at noen gjør litt ekstra ut av tema/pynt, jeg. Så trist hvis alt var likt!

   1. Mener ikke at alt må være likt, men gjennomførbart uavhengig av økonomi og tid. Vørt ulike tema for barna mine og deres venner, men ikke noe som koster mye verken mtp tid eller penger.

  2. overdådig bursdag? hva er så overdådig med denne bursdagen? den blir feiret hjemme, og caroline har laget det meste selv. her fronter jo hun at man fint kan feire bursdagen hjemme. alt handler jo om å være kreativ.

   klasseskille vil det alltid være, og jeg ser på det som noe sunt. alle bursdager kan ikke være like. hadde ting vært likt, så hadde det blitt kjedelig, og ikke minst ensformig. noen ganger så blir det en tur på lekeland, noen ganger ute i naturen og noen gangen på kino og noen ganger hjemme. og vet du hva? uansett hvor man feirer bursdagen så handler det vel at barnet blir fornøyd. og for å få til en slik bursdag, trenger ikke å koste all verden. man må slutte å halshugge foreldre som legger litt mer arbeid i en barnebursdag.

  3. SYNNE. FAU har da ingenting med hvordan foreldre feirer bursdag hjemme hos seg selv privat. Hva er det som er så overdådig med dette ? (så det kom opp på KG dette med FAU og retningslinjer). Har to barn og de har begge vært i mange tema bursdager og mange helt vanlige bursdager, ingen som hverken reagerer eller kommenterer på noe. Har arrangert mange bursdager selv, både disco, på lekeland (som er dyrt), ute etc. Tror ikke det er noen som tenker over at den ene har mer enn den andre. utrolig trist at alt skal diskuteres og kommenteres negativt, jeg er ganske sikker på at alle barn syntes dette var ekstra stas, akkurat som de syntes når de skal til neste barn som har en annen type bursdag. Barna er fornøyde uansett, det er noen få som skal pirke og kritisere. Hvem i alle verden tenker på klasseskille når det kommer til å arrangere en bursdag for barna sine ?

  4. Ha, ha, ha! Eller er det mødrene som blir stressa? Alle må ikke ha lik bursdag, skjønner du:) Vi har hatt bursdag i gymsal, akebakken og i skogen. Ungene våre og gjestene har vært fornøyd med det også! Dersom fau skal begynne å legge seg opp i hvordan vi skal feire bursdager, da vet jeg ikke om jeg kommer til å le eller gråte

   1. WORD!!!:)

  5. Jeg forstår ikke hvorfor Caroline blir den som blir pekt ut som den lager press på foreldre og urealistiske forventninger til barna? Hadde FAU tatt opp generelle regler når det kommer til bursdager, hadde disse reglene hatt utgangspunkt i pengebruk. Jeg er selv lærer, mor og tante og har erfart, opplevd, sett og hørt bursdager som blir feiret på trampoline-land, lekeland, tusenfryd, badeland, kino, bowling og tilsvarende. Jeg har og erfart bursdager som blir feirer ute til skogs, i et lånt lokale som borettslag har til rådighet, skolen/SFO har til rådighet o.l. Så vidt jeg kan se så er disco-bursdagen Caroline og Lars Kristian arrangerte noe «alle» kan få til, om man i utgangspunktet har råd til å arrangere en barnebursdag. Det er ikke nødvendigvis noe mer penger som har blitt brukt her, enn i en «vanlig» bursdag? Tid blir brukt ja, men nå tviler jeg på at Caroline og Lars Kristian har noe mer tid til rådighet, enn normalen ellers. Caroline sier det jo selv: hun bruker kveldene, nattetid til og med for å lage ting hun ønsker å ha i en bursdag. Poenget er at å få hjelp av venner, familie, og å bruke en søndag og en fredagskveld på å ordne slike bursdager i stand – er noe «alle» kan få til, om de i utgangspunktet har råd til å stelle i stand en bursdag. Der må jo foreldre selv ta et valg. Å feire bursdager på tusenfryd, badeland, sponse en hel klasse på bowling-bursdag er derimot noe «alle» ikke har muligheten til. Fokuset ditt er totalt feil og urettferdig.

   Dessuten: hvor langt skal vi strekke disse grensene og reglene som du etterspør? Skal fau og foreldre bli enige om makssum brukt på sko, vesker og jakker for å unngå klasseskille? Skal vi bli enige om makspris og ti antall destinasjoner det er lov å reise på ferie til i ferier, for å unngå urealistiske forventninger og evt. Klasseskiller?

   Jeg synes det blir for dumt. Klasseskiller starter ikke og er ikke begrunnet med ulikheter i barnebursdager, da bør du lese deg mer opp på temaet. Dessuten: barn har ikke disse forventningene, de er nå like glad for å få en brownie eller grille en pølse i skogen, som å få sponset en pizza i en bowlinghall.

  6. Hva med å tenke litt andre veien, Synne? Caroline skal ha ros for å inkludere alle barna på denne måten. Her blir de gjort stas på med en liten disco-gave, og de som kanskje ikke har en enkel hverdag hjemme kan danse og ha det gøy i trygge, varme omgivelser. Jeg tror denne bursdagen gledet flere barn enn bare Nelia, tenk å få komme på discofest som nesten overgår et barns fantasi! 😉
   Tror det er de negative holdningene i dette kommentarfeltet som er skadelig for barn… Det er noe som heter å glede seg på andres vegne.

  7. Caroline Berg Eriksen

   Jeg hadde ikke følt meg spesielt truffet, da det etter min mening ikke er noe overdådig med dette. Majoriteten av pynten er ballonger, og det er ikke spesielt dyrt. Det er dyrere å feire på f.eks Eventyrfabrikken.

  8. Det kan skape press med bursdager på lekeland også, så det er vel ikke derfor du har kommentert i utgangspunktet… Lekelandbursdag er ikke akkurat billig. Synes det er utrolig koselig at de velger å feire bursdagen hjemme når de har mulighet til det, og flott at Caroline har lagt så mye sjel i tema og pynt. Ting trenger ikke å koste så mye heller, og hvis man er ute i god tid kan man finne både pynt og lage pynt rimelig. FAU vil vel kanskje ha tenkt på at alle ungene skal bli inkludert framfor hva slags bursdagspynt man har… Er lov å føle seg misunnelig hvis man ikke har ressurser og ork til å ordne i stand noe slikt selv, men man trenger ikke å si det eller å prøve å gi andre dårlig samvittighet for å ha lagd i stand det fineste man kan for barna sine.

 10. Fantastisk flott og gjennomført. Du er utrolig dyktig som «partyfikser». :o)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, MaK <3

 11. Rebekka

  Så utrolig fint det var 🙂

  Har dere tenkt på flere barn i framtiden, eller er dere fornøyde med de dere har?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi elsker barna våre og har ikke planlagt noen flere. Skal aldri si aldri, da 🙂

 12. Herregud så kult Jeg hadde elska å være i den bursdagen! Og den buksedressen var lekker

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Mari 😀

 13. Vibecke

  Så utrolig stilig og gjennomført!
  Ksn jeg spørre hvor du har kjøpt tallerknene og glassene/koppene med sugerør?
  Mvh

 14. Til dere som er negative, jeg er selv 28 år og i min barndom var det helt vanlig med slike temabursdager, det koster faktisk ikke all verdens heller, mamma hadde ikke god råd, men ok råd når vi vokste opp, men vi hadde både karneval bursdag, fotball bursdag, disco bursdag for å nevne noe, mamma bakte de lekreste kaker og jeg er sikker på at hvis noen ser bilder fra min og lillebror sin bursdag så får vi også høre det, er så lei kommentarer som hvordan stiller du deg til press osv. Når det egentlig er helt, helt vanlig, jeg hadde venninner i barndommen som hadde Spice Girl bursdag med alle effekter som hørte til, vi hadde også Aqua bursdag, for å nevne noe, noen av venninnene mine hadde foreldre som var ekstremt gode på å lage mat, så fikk skikkelig middag i noen av bursdager, noen valgte å ha bursdag i stallen, hvor vi fikk ri, poenget er at alle gjør det på sin måte med bursdager, man trenger ikke være rik for å ha slike bursdager, blir så dritt lei av slike kommentarer, så måtte bare legge igjen en kommentar..

  1. Elisabeth h

   Er så enig i mye av det du sier, Andis. Vi hadde dritdårlig råd da barna våre var små, hadde likevel alle på bursdagsfest,laget rimelige løsninger med å dekke på gulvet, vanlige asjetter og glass,men morsomme servietter osv. Hadde «rebusløp» og «oppgavebursdag» fra de var 4år til 18! Ikke råd til godteposer,men litt gotteri strødd rundt på «bordet».Poenget mitt er at alle hadde forskjellige bursdager, noen mer overdådige,noen enklere men med mer leking, ingen av barna kommenterte det noe som helst. Til og med da jeg selv var liten, hadde alle mammaene (pappaer var ikke involvert dengang, ha ha) hver sin spesialitet, og alle godtok det. Jeg tror virkelig at foreldre og voksne er de verste når det gjelder å poengtere og påpeke at noen bursdager er «finere» enn andre. Klart ungene har det gøy,uansett! Kaker og brus og tjo og hei=moro. Synes Caroline og LK gjør det topp for sine barn og deres gjester. Ville elsket å være gjest der,også. Og kommentaren om at “smørkrem er kvalmende” og hadde du virkelig så lite mat…blæh! fri meg fra det evige brownieshysteriet,sier jeg da.

 15. Så gøy, tipper det var stas for de små! Jeg jobber på småtrinnet på en barneskole, og disco er kjempepopulært hos mange av elevene:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Disco kan aldri til å bli kjedelig 😀 Gøy å høre 🙂

 16. 4barnsmamma

  Kjempefint og alt det der. Men du legger lista høyt.Hadde du godteposer i tillegg til godteri i pinataen? Det blir i så fall «too much» i mitt hode. Men uansett hurra for Nelia.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for det 🙂

   Vi hadde et glowstickarmbånd og en blåsetut oppi posen, samt en kjærlighet og et par ting til. Det var meningen at de skulle samle godteriet fra pinjataen oppi posen, og det gjorde de 🙂

 17. Så fiint 🙂
  Hvorfor ble ikke forrige kommentaren min godkjent?
  Syntes du det er passelig med 3 år mellom jentene, eller kunne du tenke deg å ha de tettere? Jeg har så lyst å ha liten aldersforskjell mellom mine barn slik at de har god nytte av hverandre <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Beklager så mye, men jeg kan ikke finne den kommentaren :O Kjempefint at du spør om igjen 🙂

   Jeg synes 3 år (2 år og 10 mnd *kremt* haha) er en kjempefin aldersforskjell! De leker så fint sammen og har gjort det lenge. Da vi var på ferie i 3 uker var det aldri et kjedelig øyeblikk for noen av dem, de har så mye glede av hverandre <3 Nelia var såpass selvstendig da Naia ble født at hun klarte mye selv også, og det var jo et stort pluss i starten da jeg var mye alene i helgene pga fotballen til Lars-Kristian etc. 🙂 De kunne helt sikkert vært enda tettere også, men der har jeg jo ingen erfaring :p

   Klem til deg 🙂

  2. Elisabeth

   Våre kom med 18 mndrs mellomrom, ikke helt planlagt,men det var bare positivt! Jeg tror nesten eldstemann var for liten til å skjønne at han burde vært sjalu.

 18. Tone R.

  Å, for et herlig innlegg! Jeg har ingen barn selv, men finner mye inspirasjon og ikke minst glede i å lese! Er så glad i bloggen din. Vakre Nelia

 19. Kjempe stilig laget Caroline:) synes du har vært utrolig flink å lage kake langt ut på natten og ordnet og fikset selv. Du har jo tross alt brukt mye av tiden din på dette, så om det da blir «overdådig» som mange her mener, så whatever sier nå jeg!;) Hurra for Nelia!

 20. Har hun så flotte krøller helt naturlig , eller gjør du noe med det når hun skal pynte seg litt ekstra? Blir helt misunnelig på det håret

 21. Så utrolig gode tips til bursdagsfeiring! Og gratulerer til storjenta i huset!

 22. Hipp hipp hurra for Nelia! Der ser fantastisk ut og jeg er sikker på at både store og små storkoste seg!
  Lurer på en ting, leier dere stolene eller har dere kjøpt inn alle? Har lagt merke til at dere har hatt de i flere selskap tidligere. Veldig kjekt med små stoler til små barn

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi kjøpte de i fjor! Koster bare noen hundrelapper på IKEA og sparer oss for faren for søl på dyre møbler 🙂

   1. Cecilie

    Veldig fint og praktisk med små stoler & bord. Så stolene var fra Ikea – hvor er bordene fra?
    Utrolig fint bursdag opplegg, gir masse inspirasjon 🙂

 23. WOW- dette ble kjempekult!! Kan tenke meg det var gøy for både liten og stor 🙂
  Klem fra Lena i MAMINO

  http://www.mamino.no

 24. Så fin kjole Nelia har ❤️ Hvor er den fra? Min jente på 4 er i ferd med å vokse ut av yndlingskjolen, en rosa paljettkjole – så er på jakt etter en erstatter

 25. Mina kristensen

  Åå kuuul bursdag!! Og kul buksedress! Kjøpt den nå? Link? 🙂

 26. Wow så lekkert
  Du er så sykt flink
  Sikkert en stolt jente som feiret

  De etg fatene,kor er de kjøpt?

 27. Pengepress… skjønner det er fint på blogg etc, Men dere bidrar til et stort pengene press…!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dette er ingen dyr bursdag 🙂 Det er mye dyrere å ta med 15 barn på eventyrfabrikken for å feire, f.eks.

  2. Pengepress, her må jeg spørre hvor mye du tror dette kostet. Det meste av pynten Caroline har brukt, kan man kjøpe på Ebay til en billig penge. Jeg har feiret bursdag i Lavvo for jentungen, som forøvrig er like gammel som Nelia, i flere år. Bruker ca 2500 kr for en bursdag der hun får ha alle sine venner og familie rundt seg. Da er vi 25-30 stk med stort og smått, barn, tanter, onkler, besteforeldre osv. Ungen har stor familie/vennekrets. Skulle jeg gjort dette på et lekeland, hva tror du jeg hadde måttet betale? Jeg har ikke stor nok leilighet til å invitere hit, da hadde vi måttet feire i flere dager. Så enkleste er å feire ute, ungene aker/går på ski. Vi griller pølser, drikker kaffe/brus, har det godt og varmt inne i lavvoen, ungene slår på en pinata og får en pose med litt godteri i. Leos lekeland blir for lite tid sammen og for dyrt. Slår et slag for utebursdag jeg =) Hun blir forøvrig 6 år i mars og det blir lavvobursdag nå også <3

 28. Jeg ser ikke helt det at denne bursdagen skulle koste så mye. Grunnen til at mange velger kino, lekeland osv er fordi foreldrene ikke har tid til å styre med bursdag hjemme. Mange har mye penger, derfor blir det enklere for foreldrene å «kjøpe seg fri». Det de fleste småbarns foreldre sliter med er nemlig mangel på tid. Derfor syns jeg heller disse bildene fra bursdagen vitner om 2 foreldre med litt for mye fritid. De fleste kunne fått til denne bursdagen hadde de hatt flere timer i døgnet.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Er det noe vi ikke har så er det my fritid.

   Men med unntak av Pinataen så tok ikke dette mye tid 🙂 De fleste har fritid nok til å bake en kake, blåse opp ballonger og pynte. Vi brukte to kvelder på dette, samtidig som vi tok et glass vin og så på TV. Det som tok mye tid var ballongbuen, men det gjorde Lars-Kristian mens han så på fotball på lørdagskvelden. Vi begynte for øvrig ikke før klokken 22 på lørdagen, så at det her spiste så mye av fritiden vår stemmer ikke, om du da ikke mener at fritiden også gjelder om natten?

 29. Anita H.

  Flott bursdag!
  Leier dere småmøbler?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, vi kjøpte 6 småbord og tilhørende stoler i fjor 🙂 Bruker de i alle bursdager og arrangementer for barna.

 30. Synes du har gjort en fantastisk jobb! Jeg elsker å lage temafester både for barna mine og for barna på jobben. Alltid noen som blir misunnelige. Jeg blåser i det og tenker heller på all den gleden det gir barna som får være med på det. Fortsett med det så lenge du kan:)

 31. Elisabeth L

  Du er så dyktig – og barna er heldige som har deg som elsker å stelle i stand 🙂 blir veldig inspirert altså <3 kan jeg spørre hvordan dager lager den ballongbuen? Hvordan dere binder fast, former den og ikke minst får den til å stå så fint ved veggen?

 32. Takk for at du deler så smarte og rimelige tips til bursdagsfeiring! Den største innsatsfaktoren her må jo være planlegging og tidsbruk Ser òg at dere er flinke til gjenbruk, innkjøpene blir jo mer smarte sånn sett, spesielt om en har dette i tankene når en handler inn

 33. Veldig flott og morsomt, og koselig at dere feirer hjemme. Gratulerer til Nelia 🙂

 34. Michelle

  Så utrolig kult du stelte i stand Caroline! Skikkelig inspirerende, som alltid. Du er så dyktig til slike ting!

 35. Jeg tar av meg hatten, dere gjør det så hyggelig for barna deres og setter virkelig deres prioriteringer i første rekke! Dere er en super skjønn familie, jeg tenker når jeg ser et innlegg som dette at :for en jobb, jeg tror jeg hadde gjort det mye enklere selv eller kjøpt meg tjenester fordi det er så lett tilgjengelig, men å se dere lage den pinjataen gjør så jeg begynner å tenker meg om! Hva prioritere jeg, og min mann som foreldre, vi har god økonomi og jobber altfor mye… Så dere tar tiden tilbake og gjør noe for og med familien, og overnatting av svigers i tillegg! Det er verdier som jeg vil bli flinkere til å prioritere! Synes dere er et godt eksempel som gir vår foreldre generasjon en liten ettertanke ! Ihvertfall gjelder det meg! Jeg har vært leder i fau, og dette er ikke en relevant sak å ta opp, ref til kommentar høyere opp… Det går mer på at alle skal bli bedt og at ingen skal bli holdt utenfor! Heia dere! Ydmyk av å se hvordan dere fungere som familie og ektepar og foreldre!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ida! Tusen, tusen takk for denne kommentaren <3 For at du tar deg tid og for at du er så raus! Det betyr veldig mye for meg <3 Og for oss! Sender deg en god klem og tviler ikke et sekund på at du gjør like mye for de rundt deg <3

 36. Hva serverte dere til middag?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hjemmelagd pizza 🙂

 37. Mange smålige og misunnelige folk bak kommentarene her.. Utrolig gøy og flott bursdag!! Bøyer meg i støvet, dere et virkelig flinke og kreative! <3!!
  Lurer på hva dere gjør med «rekvisittene» etter en sånn bursdag…?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har et ganske stort lager nå, så er klare for det meste av temaer fremover 😉

 38. En nydelig bursdag dere har stelt i stand! Du er kjempeflink altså?

  Kan jeg spørre hvor du ha kjøpt de småbordene med stoler? Ser etter slike selv 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   IKEA 🙂

 39. Christina

  Må bare spørre som noen andre over: hvor er fat, rosa diskoglass og sølvgardin kjøpt? Råkule!!! Gjennomført

  1. Caroline Berg Eriksen

   Alt dette kommer fra Lagerhaus, gardinen fra partyking 😀

 40. Hej Caroline
  Sikke en flot fødselsdags fest.
  Hvor er din kjole fra ? Hilsen Linda

 41. I remember, when You put a pregnancy test on Instagram or blog and I cant believe, that she is already five years old!! All the best for You, Nelia 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 <3

 42. Charlotte Ameline Fotland

  Hei, lurte på om du kunne publisere kakeoppskriften? Såg på bloggeren når du lagde kaken og den såg utrulig god ut!❤️

 43. Hei, fantastisk discofest dere stekte i stand. Her har 4 åringen også ønsket discobursdag, så jeg lurer derfor på hvor du fikk tak i den rosa paljett/glitterduken. Har lett mange steder uten hell.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så moro 🙂

   Den fant jeg på Stoff & Stil i Fredrikstad 🙂

 44. Elisabeth

  Hei, jeg lurer på hvor du har kjøpt de små discokulene som er på muffinsene og kakene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tror jeg fant dem på Søstrene Grene en gang? Husker ikke, hadde dem fra før av 🙂

 45. Så stilig pyntet! Drikkeglassene/begrene, hvor er disse fra eller har du laget de? Guttungen bestilte disco bursdag til 8årsdagen nå så sanker inspirasjon

  Svar til Elisabeth ang små disco kuler. Jeg kjøpte i dag på trene, så de har der iallfall.

  1. Grene skulle det stå. Autokorrektur er håpløst

  2. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Lagerhaus 😀 Masse lykke til med selskapet <3 Stor stas med discobursdag her hjemme 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *