5 år som foreldre

Denne søndagen er helt spesiell, for i dag har en jente jeg kjenner bursdag. Hun kom inn i livene våre og endret alt for 5 år siden. Vi ble foreldre for første gang. Hver eneste dag med Nelia er et lite eventyr, alt hun spør om, forteller om, ler av og drømmer om. Jeg kan ikke forstå hva vi holdt på med før vi fikk barn, hva vi fylte livene våre med og hva vi brukte tiden til. For meg er det å være foreldre definisjonen på lykke, og under lykke hører glede, latter, minner, samhold og utfordringer. Jeg er så takknemlig for å være mamma, det har endret meg på så mange måter og jeg føler at det var først da Nelia kom inn i livene våre at jeg virkelig ble kjent med meg selv, ble trygg på meg selv. Tenk at jeg kan være så betydningsfull for noen som jeg er for barna mine. Det er en gave. 

I dag har verdens vakreste og fineste storesøster bursdag! Rause, gode, snille, gavmilde og morsomme Nelia som prater hull i hodet på oss fra morgen til kveld 🙂 Vi har feiret med brask og bram i hele dag, discobursdag var fantastisk gøy! Jeg gleder meg til å dele med dere – men først skal jeg sette meg i sofaen med beina høyt og nyte de siste timene av søndagen. Mimre og bla i albumet fra den dagen for 5 år siden, da jeg ble mamma for første gang 🙏🏻 

27 kommentarer

 1. Julie M

  Gratulerer med dage til lille søte Nelia, og gratulerer med fødedagen til deg

 2. Fint at du gleder deg over mammarollen. Ikke alle er like heldige. Du får det til å høres ut som at de av oss som ikke har vært like heldige ikke har fullverdige liv. Det er faktisk ingen rettighet man har. Kos deg, og nyt barna dine. Unner deg og alle andre det. :o)

  1. Nå skrev jo Caroline at for henne så var definisjonen på lykke å være forelder. Altså hennes egen tolkning. Jeg tolket det absolutt ikke som at oss (jeg er en av de som ikke har barn) som et stikk på at vi ikke levde fullverdige og lykkelige liv. Alt ettersom hva man som leser velger å «lese». ☺️

 3. Gratulerer SÅ mye med 5 års dagen til fineste Nelia 🙂 ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita <3

 4. Gratulerer til Nelia

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 <3

 5. Kristine

  Så fine! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 6. Nydelige bilder:) ja, det å bli mamma endrer livet for alltid – til noe positivt

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 7. Camilla

  Så fint skrevet! Jeg husker fortsatt da det nærmet seg termin og fødsel i 2013 og jeg var på vei hjem fra skolen og fikk melding fra venninna mi at du hadde født. Og nå er det allerede fem år siden. Både før og etter at du fikk barn har det vært gøy å følge deg, og selv om du har et travelt småbarnsliv synes jeg at du leverer like bra, om ikke bedre, på bloggen:D

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Camilla <3

 8. Stine H

  Blir varm i hjertet av dette innlegget☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 9. Gratulerer med 5 åringen 🙂 En kan absolutt lure på man gjorde før man fikk barn.. Og jeg kan absolutt tenke meg til nelia er en liten skravlekopp.. Det er pag snapchat

 10. Helt lik sin far 🙂

 11. will one package always come with one spruce ornaments, so the decorations in the picture are two spruces? I’m asking about decorations and six pictures

 12. Jannikke

  Hei!De røde julestrømpene dere har er så nydeligehvor har du fått tak i disse?Vet du evt om en nettside som selger slike?☺️

 13. Det ble kjempefint, og jeg er sikker på at jentene hadde det kult på disco, he,ha. Du er forresten utrolig flink til å pynte og finne den rette stemningen til alle anledninger, og det er kanskje de innleggene jeg liker aller best 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig koselig å høre, Jade! Tusen, tusen takk <3

 14. Gratulerer med eldstejenta <3 Det å fa barn er virkelig livets gave og jeg er så enig med deg. Jeg har aldri vært lykkeligere! Hver eneste dag med min datter er en drøm og en sann glede <3

 15. Gratulere til Nelis Er helt enig Jeg har en datter, som snart blir 35 To Herlige barnebarn på 5 og 7 Det er enda større, å være mormor Livets dessert, og jeg har de mye

 16. HURRA!!! Gratulerer sååå mye med dag til skjønne Nelia.
  Stor bursdagsklem fra Lena i MAMINO

  http://www.mamino.no

 17. Gratulerer så mye med gårsdagen til Nelia! Jeg sitter her med tårer i øynene når jeg leser det du skriver, for du skriver så fint om det å være mamma. Den overveldende følelsen av å holde barnet sitt i armene for første gang og plutselig ha blitt en liten familie ❤️❤️❤️ Blir helt sentimental her jeg sitter, med en liten lillesøster eller lillebror i magen, som jeg skal få holde i armene mine om et par måneder

 18. Dere er så flinke til å pynte så fint!!! Jeg elsker når folk gjør litt ekstra ut av ting:-D
  Gratulerer masse til Nelia! Åsså må jeg bare si «håret hennes» OMG SÅÅÅ NYDELIG!!! Jeg smelter helt!❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *