treningstirsdag: get your ass up

I dag stod det sirkeltrening fokus: rumpe på planen min, så da var det ikke annet å gjøre enn å følge den 😉 Jeg er verdensmester i å ikke følge treningsplaner som jeg setter opp til meg selv, og det er også en av grunnene til at jeg ikke deler dem med dere så ofte. Jeg hopper som regel av på dag nummer 2 og gjør noe helt annet enn det jeg hadde planlagt. Det er egentlig litt rart, jeg som er så glad i å lage lister på alt mulig annet. Likevel – da jeg satt og laget ukens plan kjente jeg hvor greit det faktisk var å få en viss oversikt over hva jeg ønsket å være innom på treningsfronten. Det ga meg rett og slett enda litt økt treningsglede – og det sier vel ingen nei til?! Her kommer  ukens treningstirsdag – i dag ble det forresten trening etter at vi hadde vært i Oslo på fotoshoot, så derfor er jeg en smule oversminket 😉 


get shit done 💦 

20 x hoppende knebøy 

30 x gående knebøy med strikk 

20 x fraspark (bakover med strikken rundt anklene) husk både høyre + venstre 

20 x glute bridge (gjerne med vekter eller lignede) 

30 x beinhev på ball 

50 x high knees 

– gjenta programmet 4 ganger – 


Håper du liker denne økten like mye som jeg gjorde! Denne gangen valgte jeg å inkludere litt utstyr, og det lille jeg har brukt her har de på alle treningssenter eller på sportsbutikk. Strikker er uansett en helt super investering, lett å ta med seg på ferie og enkelt å bruke overalt – med hundrevis av muligheter for forskjellige øvelser 🙂 Sjekk video av øvelsene på instastory – carolinebergeriksenno – og snapchat – carobergeriksen – 

🍑💦

37 kommentarer

 1. Takk for trening program 🙂
  Ønsker ett med armer også jeg. Kan selfølgelig grunn prinsippet men hadde vært ålreit siden du bruker kroppen som vekter mest nå 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det skal jeg få til 🙂

 2. Jeanette

  Hvilken dagkrem/ansiktskrem bruker du? ☺ kan du lage et innlegg om hudproduktene du bruker?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker produkter fra zo 🙂 Lager gjerne et innlegg på det snart 🙂

 3. Ingrid emilie

  Er ikke alt i treningsrommet dere sponset?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, ingenting er sponset.

   1. Det var jo sponset treningsutstyr da dere lagde treningsrommet..

   2. Caroline Berg Eriksen

    Per i dag er det ikke sponset 🙂

   3. Har dere fått fordeler av å handle utstyret på den butikken, så skal det vel uansett merkes med reklame?

    Eller var leverandør misfornøyd med promoteringen deres og krevde betaling for utstyret? Veldig merkelig opplegg.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Som sagt en lang historie som jeg ikke har tenkt å gjengi offentlig 🙂 Men det var ingenting feil med promoteringen, eller et tillfelle hvor noen var misfornøyd. Det ble bare feil tid og sted, og da lot vi det heller bare ligge og kjøpte varene til full pris.

  2. Ingrid emilie

   Er det ikke sponset når alt fortsatt går an å få kjøpt? Hva er reglene for dette?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Som nevnt over her så er alt her kjøpt til full pris, leverandøren har heller ikke betalt for reklame.

   2. Ingrid emilie

    Da er det noe jeg ikke skjønner, siden du før har merket treningsrommet som reklame.

   3. Caroline Berg Eriksen

    Det er en lang historie :/ Men det er i hvert fall ikke reklame.

   4. Vil gjerne høre den lange historien 🙂

   5. Cathrine

    Hva er det som gjør at folk går helt bananas vedr dette temaet?? Innlegget handler jo ikke om selve treningsrommet…., hvorfor krever folk å få vite alt vedr sponsing, og hvorfor er det viktig for leserne? Selvfølgelig skjønner jeg hvis det gjøres helt innlysende og hårreisende feil, men når ikke det er tilfellet kan man vel bare lese innleggene og kose seg med de??!!

 4. Dere tar så sykt brae bilder . Ønsker meg fortsettelse på fototips-serien du hadde før!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Cecilie 🙂 Skal se om vi kan få til det 🙂

 5. Hvilken tredemølle har dere? Link? Fornøyd?

 6. Skjønner ikke helt vitsen med «svettefest» og full makeup?! Alså hvem trener med full øyenskygge etc…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du må jo nesten lese teksten :O Jeg kom rett fra fotoshoot?

   1. Syns ikke du bør trenge å forklare hverken i blogginlegget eller ellers mtp sminke. Mange som trener fullt sminket. Mange som ville sminket seg for bilder offentlig. Trenden med at man skal vise seg selv så naturlig som overhodet mulig (les: helst at man ser ut som et «takras») kan til tider gå litt vel langt.. Bør fortsatt være rom for å ønske å se fresh ut

 7. Hei!
  Lurer på hvor tightsen er fra? Super fin ☺️

 8. Den økta svei i rumpa vil jeg tro.

 9. Hvorfor fjernet du ikke sminken før trening? Bare nysgjerrig da jeg selv føler meg ‘ekkel’ når jeg trener og svetter skikkelig med sminke på.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fordi jeg ikke hadde lyst til å bruke tid på det 🙂 Fjerner den heller i dusjen etterpå 🙂

 10. Hei mener å huske at du tidligere har brukt noen produkter fra rituals… er det noen du vil anbefale som F.eks til julegave til mor/søster? På forhånd takk for svar

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, alt fra Rituals er nydelig som julegaver 🙂

 11. Resultater gir motivasjon. Det hadde vært gøy å få et treningsopplegg på brysttrening.

 12. Har du tenkt over at du skriver «Get shit done» over et bilde der du squatter? Høres litt feil ut

 13. « Get this shit done». Den teksten kombinert med bildet under der du huker deg ned som om du skal på do…

 14. Hei! 🙂
  Jeg husker fra langt tilbake i tid at du tok ut piercingen i navlen din. Jeg er 25 år, og har omsider etter 10 år bestemt meg for å ta den ut.. Har du fortsatt hull der, eller arr? Har du gjort noe med det? Synes magen ser helt rar ut uten, men må vel bare bli vandt til det.. Hilsen harry J25! 😀

  1. Jeg tok ut for 7! År siden. Fortsatt godt synlig at den har vært der. Og tror nok at jeg kan presse en piercing gjennom uten for mye stress, men det er grodd i midten.

 15. Mo i Rana

  Ønsker meg så – disse treningsvideoen her på bloggen…noe som kunne la seg gjøre?

  1. Jeg også!

 16. Veldig artig program! Dette skal jeg definitivt prøve ila uka

  Kunne du laget en guide med ulike øvelser med strikker? Er jo så praktisk, som du skriver.

 17. Alt dere skal henge dere oppi
  Jeg bryr meg ikke om noe er sponset eller om noen trener med sminken.Det jeg bryr meg om er om jeg får ny imput når det gjelder å sette sammen øvelser.Jeg liker å følge dine sirkeltreninger som du legger duTusen takk for dem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *