dyson airwrap styler

reklame: dyson airwrap 

Det er så gøy at jeg har fått en del spørsmål angående hår og styling den siste tiden, for jeg har jo faktisk gjort noe nytt! Den siste uken har jeg testet ut Dyson Airwrap sin styler, og jeg har blitt skikkelig fan! Ikke bare lager den masse volum, sexy eller elegante krøller, den er også skånsom mot håret! 

I stedet for å pumpe opp varmen på 230 grader som jeg gjerne gjør, blir ikke Dyson sin styler varmere enn 150 grader – og ikke nok med det: du skal style håret ditt mens det ennå er vått. Dermed slipper du hele føneprosessen, men går fra vått hår og rett til – for eksempel – krøller. Dette er jo mye mer skånsomt mot håret enn når du både føner og styler det – og i tillegg holder temperaturen nede på 150 grader. 

– fra vått – 

Jeg har et stylingkit som inneholder 4 forskjellige munnstykker: en føner, to krølltenger som krøller i hver sin retning, en varmbørste og en børste som glatter ut håret. Krøllene lages ved Coanda-effekten, som betyr at håret krøller seg automatisk med vindretningen og blir dratt rundt i en krøll. Jeg viser dere på videoen – ganske kult 😉 

– til tørt og volumbølger – 

Sjekk ut videoen for step by step på hvordan jeg går fra vått hår til vavavoom-volumkrøller 🙂 Dyson Airwrap finner du HER.

45 kommentarer

 1. Dette er rett og slett utrolig kult! Liker at den er skånsom mot håret

  1. Caroline Berg Eriksen

   Enig 🙂

 2. Hvilken shampoo og balsam bruker du ?

 3. Så utrolig fin du ble. Flink du er til å vise fram og fortelle.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nå ble jeg glad! Tusen takk, Linda 🙂

 4. åh, den virker super bra! Jeg tenkte at jeg kanskje skulle kjøpe den, men fikk litt sjokk over prisen. Er ikke i nærheten av å ha råd eller kunne få noe sånt i julegave. Men du fikk en helt fantastisk fin frisyre og kler kort hår 🙂

 5. Sara Katrin

  Oi, den prisen var intens!
  Sikkert en bra hårstyler, men sinnnsykt dyrt!

 6. Blouse brand?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gina Tricot 🙂

 7. Makeup brand?

 8. Det bble kjempe fint!!! Hvilken mobil bruker du nå?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har iPhone X 🙂

 9. Hvor er leotoppen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gina Tricot 🙂

 10. Nydelig :)lurer også på hvilket merke du bruker på shampoo og Balsam 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker produkter jeg får anbefalt av frisøren min 🙂 Det er alltid Oribe-produkter, men det varierer hvilken serie 🙂 Det er veldig gode produkter! Elsker dem!

 11. Hei 🙂 så fine krøller 😉

  Jeg lurer på noe ang kjøkkenet deres. Har dere malt det som var der eller byttet kjøkken når dere flyttet inn? ( tenker på kjøkkenskap ) jeg er så lei kjøkkenet vårt her hjemme og trenger litt inspirasjon og fremgangsmåte tips 🙂 deres kjøkken er så nydelig 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har malt frontene 🙂 Pusset ned, grunnet og malte 🙂 Tusen, tusen takk! Det blir jeg glad for å høre 🙂

 12. her tenker eg kanskje at Dyson ville tjent på å gi en smule rabatt -for en pris

 13. 4barnsmamma

  Sikkert e fantastisk sak det der, med bra resultat, men herregud for en pris!! Trodde jeg så feil, måtte ta på meg brillene.

 14. Oi! Nesten 5000 for en hårstyler var vanvittig dyrt!!! Den er sikkert bra, men prisen var crazy.

 15. Såå fin farge du har på håret nå. Har han tatt i mørkere striper også? Du vet ikke tilfeldigvis fargen

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Nei, det var bare kjempelenge siden jeg hadde vært hos frisøren :p Bunnfargen er min naturlige farge, jeg har alltid litt bunnfarge – selv når jeg nettopp har tatt striper. Men her er det litt mye :p Veldig hyggelig at du synes det er fint 🙂

 16. Er virkelig noen som kjøper denne? Prisen er jo helt sinnsyk

 17. Oj, så dyrt! Resultatet ble veldig fint, men jeg kjenner ingen som har råda eller ville brukt så mye på f.eks en julegave…

 18. Kristine Eliassen

  Hadde virkelig lyst på den, helt til jeg så prisen. Ble veldig skuffet da 🙁

 19. Syntes dette var en flott sak, helt til jeg så prisen. Dette er ikke for «vanlige» folk å investere i. :O
  Men, et fint resultat fikk du. 🙂

 20. Så utrolig heldig du er som får den 😮 Jeg tenkte at denne må jeg jo ha, men fy for en pris 😮 Noe jeg aldri kommer til å få råd til, dessverre.

 21. Først og fremst: Råbra film! Fordi du viser veldig godt trinn for trinn hvordan du gjør det, noe jeg tror folk har savnet tidligere. Så dette var et godt stykke RB! 😉

  Så til produktet: jeg jobbet som frisør tidligere og har alltid elsket å style håret mitt, så må si denne vekket interessen min 😛 Syns ikke det så spesielt vanskelig ut, og jeg tror faktisk mange som ikke har fått til andre krølltenger tidligere kan få til denne, med godt resultat. Så det er jo supert!

 22. Heisann!
  Så fint håret ble! Hvor lang tid tar det med kun krøllingen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det gikk nok fort 30 minutter med krøllingen (da blir det også helt tørt, så på en måte er det uansett inkludert føn) 🙂

 23. For den prisen håper jeg det følger med en frisør

  1. Caroline Berg Eriksen

   Enda bedre, frisør blir overflødig! Haha 😀

 24. Så fint det ble! Hvor er smykkene fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Pernille Cordyon 🙂

 25. Oi! Resultatet ble super bra. Hvordan tror du det er for langt hår?

  Og angående prisen, man får på en måte føner, glattetang og krølltang i ett, så er ikke så mye å si på prisen

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den skal fungere på samme måte for langt hår 🙂 Om du sjekker linken her eller instagramkontoen deres, så har de en del videoer med modeller som har langt hår 🙂 Det blir så fint!

 26. Hvilke stylingprodukter bruker du når du krøller håret slik du gjør i denne filmen? Har du noe i vått hår før du styler og hvilken spray bruker du etterpå? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ingen produkter før, men etterpå bruker jeg hårspray og tørrsjampo 🙂

 27. Har du noen tanker om den kan gi fine krøller til langt hår også? Blir absolutt flott på din lengde, men ser for meg at børstehodet kan bli litt for smal i omkretsen til langt hår..? Hva tror du? Fin video 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har sett videoer med denne på langt hår, og det blir like fint 🙂

 28. Denne fikk jeg skikkelig lyst på, hadde vært midt i blinken for meg! <3 Men dessverre altfor dyr til at jeg kan kjøpe den eller få den i gave 🙁

 29. Wow så fin du er på håret nå, blitt noen månd siden sist jeg leste bloggen din men ser at du har fått litt lengde å det kler deg kjempe godt! Helt fantastisk den maskinen da! =)

 30. Hei! Har du prøvd Dyson hårføner? Er føneren på Dyson Airflow bra? Og erstatter den vanlig hårføner?
  Hvis jeg vil ha straight hår look er det nok med dem børste eller må du til med glattetang i tillegg?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *