D-vitamin til kosten i mørketiden

reklame: HappyMe 

HappyMe har den siste tiden blitt et populært tilskudd i hjemmet vårt, hver eneste dag er de oransje geleputene med appelsinsmak noe som blir etterspurt, og det er jeg så glad for! HappyMe er nemlig proppet med blant annet vitamin D og omega 3 – noe som er utrolig viktig for barn i vekst. 

Barn trenger vitamin D for å kunne utvikle en sterk beinbygning – vitamin D bidrar til at kroppen tar opp kalsium til skjelettet og gjør det sterkt. Faktisk er vitamin D helt nødvendig for normal vekst, det hjelper med å bidra til et normalt immunforsvaret og nettopp derfor er det så viktig at du hjelper barna dine med å få i seg nok. HappyMe Chewable Calamari er et fullverdig vitamin D-tilskudd og ved å ta dette får barnet også i seg omega 3-fettsyrene DHA og EPA samt vitamin E 🙂 


Nå er mørketiden her og den har planer om å bli ganske lenge. Da kan det være spesielt utfordrende å få i seg nok vitamin D, som tross alt i stor grad kommer fra sola. Vi får også vitamin D fra fet fisk, og vi regner med at nettopp fet fisk bidrar til rundt 20 prosent av det totale vitamin D-inntaket i Norge. Her hjemme er liker vi å inkludere fisk i kostholdet, vi sørger alltid for at fisk er på menyen 2-3 ganger i uken, og har det også tilgjengelig på frokostbordet. Sånn sett liker jeg å tro at vi får i oss nok gjennom maten vi spiser, men vi kan likevel aldri være helt sikre på hvor mye de små faktisk får i seg. Kanskje du føler det på samme måte? Eller kanskje har du barn som ikke er spesielt glad i fisk? Da kan det være fint med et daglig tilskudd av de viktige næringsstoffene som vi alle trenger, for eksempel ved å ta en gelépute fra HappyMe

Det er virkelig så enkelt å få i barna dette, for det smaker akkurat som appelsin og litt som godteri, i tillegg til at det er kjempelett å tygge i seg. Faktisk synes jeg det er skikkelig godt selv også, og jeg er overlykkelig for et tilskudd som gjør at jeg ikke gulper tran i timene etterpå – haha 🙂  


HappyMe er laget av den trygge og bærekraftige oljen fra calamari, og god kvalitet er tross alt viktig for barn i utvikling. Kun én gelepute om dagen er nok, de kan for eksempel få den til frokosten, etter middagen eller til kveldsmaten. 

 🐟 

Dersom du ønsker å prøve dette, får du som leser bloggen min 50 prosent rabatt på første levering nå – ved å bestille HER 🙂 HappyMe leveres direkte hjem i postkassen din og det er selvsagt ingen bindingstid på abonnementet. Og du! Det er smaksgaranti! Så dersom dette ikke skulle falle i smak (noe jeg tviler på) får du pengene tilbake 🙂 Ps! HappyMe anbefales for barn over 3 år  

12 kommentarer

 1. Hvilke fiskeretter er jentene glad i?:) har du noen tips om enkle og gode retter som kan være en sikker vinner?:-) jentene mine er veldig glad i fiskepinner og fiskegrateng, men skulle gjerne hatt noen flere retter å velge mellom!

  1. Våre jenter elsker gratinert torsk med blomkålpuré!! Både fisken og blomkålpureen har blitt en slager her i huset 🙂
   Oppskriften fant jeg her på bloggen til Caroline 😉

   1. Caroline Berg Eriksen

    Å, det er godt 😀 Så gøy at den er en favoritt, det er den her også 🙂 Lager gjerne en liten oversikt over populære fiskeretter fra bloggen (for barn) Mari 🙂

    Klem C!

 2. Hei Caroline. Jeg leser at de anbefaler tilskuddet til barn over 3 år. Gir du dette til minstemann? Jeg har en frøken som er nesten like gammel som din yngste. Født i september. Tenkte var kjekt å ha et abn. Jeg gir henne noe tilsvarende kjøpt på apotek.. Jeg har ikke lest noe om anbefalt alder 3 år på vår pakke. Men etter å ha lest det ble jeg i tvil på hele greien.. Min frøken elsker jo de geleputene! Klem

 3. Hvorfor begynte du med det ekstreme lavkarbokostholdet og hvorfor sluttet du?
  Hvilken forskjell opplever du i ettertid?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var vel bare et par mnd. i 2011 at jeg var «ekstrem» 🙂 I starten var dette for å omstille kroppen til de nye endringene. Etter dette fant jeg en balanse som passet meg, og balansert spiser jeg fortsatt. Jeg kan fint spise ris, pasta eller pizza, men det får jo konsekvenser for meg om jeg spiser for mye av det, da det går utover magen min (luftsmerter) samt at jeg får mye kraftigere mesntruasjonssmerter om jeg spiser mye karbohydrater – så jeg gjør det sjeldent. Men for eks. pizza, bakst og noen ganger smågodt med ungene blir det innimellom uansett, uten at det går så mye utover verken det ene eller det andre. Det lønner seg å spise variert og balansert, og det beste er å finne ut av hva som fungerer for akkurat deg – det fant jeg ut av for en god stund siden 🙂

 4. Monika Abusdal

  Hvor er det fine bokstavpuslespillet fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Sebra 😀

 5. Jeg er voksen og bruker tilsvarende. Ikke godt, men det funker langt bedre enn svelgetabletter 😉

 6. Hei, og igjen takk for en super blogg 🙂 Gjelder dette tilbudet på HappyMe fortsatt (i dag er det lør 17.11)? God bedring og god helg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tilbudet gjelder fortsatt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *