gi julegaver som varer evig

reklame: fotoknudsen 

Det er bare noen uker til desember er over oss (jeg gleder meg sååå 🎄) og jeg kan stolt fortelle at årets julekort allerede er i hus! Julenerd som jeg er, finner jeg stor glede i å sitte her og skrive navn på konvolutten og forsegle den med klistremerker 🤩 

I år har jeg bestemt meg for å være tidlig ute med å sende ut kortene, og i tillegg ville jeg lage dem selv ved hjelp av Fotoknudsen sitt online-program. Det er ikke vanskelig i det hele tatt og jeg synes de ble skikkelig fine med bilder fra året som har gått både utenpå og inni. Du kan enkelt velge hvilket kort du selv synes er finest HER (det finnes utrolig mange forskjellige varianter å velge mellom) og deretter kan du enten velge å ha det akkurat som det er, eller du kan finjustere det, fjerne figurer og etiketter som allerede er der, endre teksttype og gjøre kortet akkurat som du selv vil. 


Vi har alltid en liten fotoshoot her hjemme til julekortene som vi sender ut, men i år sparer vi akkurat det bilde til kalenderen som vi pleier å gi til familien vår. Egentlig er kalenderen fra Nelia og Naia, det er tross alt deres årskalender 🙂 I den pleier vi å ha et bilde for hver måned som har gått i løpet av året (som er tatt i løpet av den aktuelle måneden) og jeg vet at det blir så satt stor pris på! Mamma klipper alltid ut flere av bildene og rammer de inn, og det sier mye om hvor god kvalitet det er. 

gjør kalenderen personlig og skriv inn bursdagene til alle i familien ✨ 

Dersom du har lyst til å lage fotobok til noen i julegave, er det bare å sette i gang nå. Det trenger ikke å ta altfor lang tid (med mindre du virkelig vil kose deg med det og faktisk bruke lang tid) du finner en videoguide som jeg har laget HER 🙂 Anbefaler deg at ting settes i sving allerede i dag, slik at fotoboken rekker i hus i god tid før jul. 

Når både julekort, årskalender og fotobok er i boks, kan du kanskje lage en kopp også, til noen som er glad i te eller kaffe? Vi har gitt dette med bilder av jentene på til både besteforeldre og oldeforeldre tidligere, med stor suksess. Akkurat denne runden fikk hundene være på koppen også 😉 


Det er virkelig ikke noe som blir mer satt pris på enn gaver som inkluderer foto – de varer evig og kan bringe frem så mange fine minner hos den som mottar ❤️ Dessuten er det så hyggelig å lage gavene også! Bruk rabattkoden CAROLINEJUL for å få inntil 40 prosent rabatt (40 prosent på julekort og 30 prosent på alle andre produkter) hos Fotoknudsen til og med 22. november 🙂 

25 kommentarer

 1. Dear Caroline,
  The ideas are lovely!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much, Rena! <3

 2. Hei
  Hva er takhøyden i deres treningsrom, spørr fordi jeg selv skal lage treningsrom i kjelleren men har kun 210 i takhøyde. Tenker tredemøllen bygger for høyt fra gulvet evt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har noe der omkring mener jeg på, så det skal gå fint 🙂

 3. Hvor er de forseglingsklistermerkene ifra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Notabene 🙂 De er så fine 🙂

   1. Wow ja, takk for svar 😀

 4. Fotoknudsen kjører alltid 50% rundt 1. Desember så jeg anbefaler de fleste å vente litt for å få best mulig rabatter:) men lurt å sette i gang å lage allerede nå som du sier, også bestille den senere:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan være lurt å bruke den på julekort i hvert fall, om man vil være ute i god nok tid 🙂

 5. Hairband?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Glitter 🙂

 6. Fotoknutsen er super – enig med deg, god kvalitet.
  Er det lov til å spørre hva slags bord dere har i spisestuen?

 7. Har selv laget 3 foto bøker som skal gis i julegaver i år! Det er super hyggelig. Spesielt i dag hvor så mange bilder rett og slett blir bare liggende på telefon og pc. Takk for deling

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så enig! En nydelig tanke og minner som varer evig <3

 8. Hei! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt klistremerkene du setter på konvoluttene? De er vel ikke fra Fotoknudsen? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Notabene 🙂

 9. Hei:) lurte bare på om dere kommer til å ha gavefri jul til voksne i år også? Og om dere var fornøyd med det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi håper at hele familien vil være med på dette i år også, vi synes det var flott på alle måter. Barna får gaver og de gir også gaver til besteforeldrene sine, onkler og tanter – som noe de har laget selv og julekalender – det har vært standard siden Nelia ble født. Den gir masse glede!

 10. Hvor har du kjøpt de fine drikkebrikkene?? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Kremmerhuset, men er ikke nye :/ Uansett har de mange fine der nå også 🙂

 11. Hei Caroline!
  På bloggerne hadde du på en nydelig dressjakkekjole og jeg lurer på om du kanskje har tips til lignende kjoler et sted? Evt bare feminine dressjakker med litt dyp utringing som man kan ha en dypt utskjært bh/topp under? ☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kjøpte meg en superfin dressjakkekjole på Nelly i fjor, og mener de har samme i år 🙂 I hvert fall noe lignende. Zara har også noen lekre 🙂

   Klem!

 12. Martine

  Har nå plagdes med å lage fotobok i flere dager, er første gang jeg lager med mac! Når jeg er inne på programmet deres, så kommer ikke alle bildene opp som jeg har på macen. Jeg har alle bildene mine lagret i bilder appen, men skjønner nå at jeg kanskje skulle lagret de en annen plass også? Inne på macen? Hvordan gjør dere det?

 13. Henriette

  Hei. Julekortene dine ble jo sååå fine <3 Kan jeg spørre hvilken farge du brukte som bakgrunnsfarge ? grå? Finner den ikke når jeg lager kort 🙂 På forhånd tusen takk for svar 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *