endelig er vi i gang igjen

inneholder reklame: sponset pt-time 

Endelig er vi i gang med PT-duo igjen, det er så gøy! Sirkeltrening er faktisk det morsomte jeg vet på treningsfronten akkurat nå, det er så inspirerende og motiverende! Om du velger å trene med egen kroppsvekt, som jo er min store favoritt, så finnes det utallige øvelser og kombinasjoner du kan gjøre for å både merke fremgang og få resultater. Det beste er at det kan gjøres hvor som helst og økten kan gjøres så lang du bare vil. Elsker det! I dag kjørte vi en sirkeløkt med basisball, kettlebells og litt vekter, og det også er fantastisk morsomt. Koste meg maks og kunne faktisk trent i en time til 😉 

Kjørte altfor mange gående utfall, kjenner det i 🍑 allerede! Gruer meg til i morgen – haha! 

En fordel med at håret mitt begynner å bli lenger, er denne frisyren! Den er så digg på trening! Digger fortsatt capsen også, men nå er det dette som gjelder 😉 


Etter treningen dro vi rett i barnehagen på høstlunsj 🍂 Der fikk vi smake på nybakte rundstykker, eplesyltetøy og eplesaft som barna selv har laget av epler som vokser rett på utsiden. Det var så godt og så koselig! Så bar det avgårde på fritidsaktiviteter for de små, og så rakk jeg å dra ut en times tid for å starte og handle inn til årets julekalender etter det. Jeg kom skikkelig godt i gang og holdt meg unna alt som fristet til eget hjem – overraskende nok 😉 Jeg handlet julepynt til den store gullmedaljen i fjor, så i år er det ikke mye jeg trenger. Savner gardiner i spisestuen og på kjøkkenet, men der er jeg vel for sent ute allerede. Neste år 😉 Håper dere har hatt en fin dag – tusen takk for at du kikker innom 🍁

12 kommentarer

 1. Hvilke aktiviteter er jentene deres med på nå?
  Og kommer det et innlegg om kalenderen til jentene i år?:) gjerne før desember:-p

  1. Caroline Berg Eriksen

   Planlegger et innlegg om julekalender om ikke alt for lenge! 🙂

 2. Hvilke fritidsaktiviteter går barna deres på? 🙂

 3. Johanne

  Hei
  Kan jeg spørre hvor julekulene du hadde i en blå kurv på snap er kjøpt ? De så fine ut ha en fin dag

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Clas Ohlson 🙂

 4. hvorfor har du ikke en julekategori? 🙁 kan du få det? sikkert mye arbeid å fikse på da…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var en god idé! 🙂 Nei, det skal ikke være så mye arbeid.

 5. Jeg sliter litt med messy bun-greia. Får det lissom ikke helt til! Jeg har omtrent samme lengde som deg. Kunne du laget en tutorial om hvordan du gjør det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, klart jeg kan 😀

 6. Hva slags aktiviteter går jentene deres på? 🙂

 7. Hvordan er deres erfaring med å ha småttisene på fritidsaktiviteter etter barnehagen (Kanskje særlig Naia som er så liten)? Ser for meg at det ville blitt for mye for min lille etter en dag i barnehagen, men dere henter kanskje tidligere den dagen, eller lignende? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det går veldig fint, vi har ikke merket noe annet enn at det er positivt 🙂 De må gjerne hentes litt tidligere i barnehagen enn vanlig, det blir hektisk hvis ikke 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *