treningstirsdag

Ny tirsdag, nytt program! Dette svir i egentlig overalt i dag, så det var vondgodt å komme seg på trening til klokka 7 tidligere 😉 Nå har jeg den beste følelsen i kroppen og kjenner at jeg har fått trent musklene skikkelig de to siste dagene, dermed blir det løpeøkt på meg i morgen 🙂 Skal prøve meg på nye intervaller, som jeg selvfølgelig deler om det blir bra. 

Først må jeg dele gårsdagens økt – den krever lite utstyr, men denne gangen la jeg inn armhev med hantler. Vektene bestemmer du selvsagt helt selv 🙂 Let’s go! 


👊🏻 💦

30 star jacks (alternativ: jumping jacks)

30 plié squats

20 pendelutfall høyre – 20 pendelutfall venstre 

15 armhev med hantler 

50 bokseslag 

Gjenta programmet 6 ganger 💪🏻 


Du finner hele økten på instastory – carolinebergeriksenno – og snapchat – carobergeriksen 🙂 

21 kommentarer

 1. Linda TangstrĂžm

  Hei. Er sÄ glad i bloggen din og alle de fine innleggene! Du er den aller beste! Disse trenings tirsdagene er topp inspirasjon. NÄ har jeg bestemt at jeg skal gjennomfÞre 2 Þkter i uken med dine program pluss lÞping. I dag ble det forrige ukes program. Puh..kjenner det i rompa.
  Vi skal 2 voksne pÄ cruise i januar og har 3 dager i Miami! Tusen takk for mange gode tips. Gleder meg enda mer pga dine innlegg og tips. Takk ogsÄ for gÄrsdagen cruise tips. Det er notert. Ønsker deg alt Godt!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   SĂ„ utrolig flink du er! Helt supert at du er i gang 🙂 Veldig glad for at jeg kan inspirere 🙂

   Det blir sĂ„ deilig for dere Ă„ komme pĂ„ cruise, og sĂ„ Miami etterpĂ„ 🙂 Dere kommer til Ă„ fĂ„ det skikkelig fint 🙂

   God klem 🙂

 2. Hei!
  Duuu, jeg lurte pÄ om du kunne delt dine erfaringer med Invisalign?
  Vurderer det sÄÄ sterkt, men usikker pÄ om folk er fornÞyde med resultatet?

 3. Ser at du ser pĂ„ The Good Wife, den er knall 🙂 NĂ„r du er ferdig med den mĂ„ du se The Good Fight, som er en spinn-off, den er ogsĂ„ veldig bra. Outlander anbefales ogsĂ„, lett Ă„ se pĂ„, plenty av romantikk og drama (og en meget kjekk skotte..). Vil gjerne anbefale How to get away with murder, hvis du ikke har sett den, men den er noe avhengighetsskapende 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, sĂ„ kult! Gleder meg allerede til Ă„ se The Good Fight 😀 Liker Diane!

   Åja, How To Get Away With Murder – venter pĂ„ meeeer! Er sĂ„ bra! Klem til deg 🙂

 4. Hvilken farge har du pÄ neglene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg husker ikke, dessverre :O Kan hþre med Sara 😀

 5. Er sĂ„ gĂžy nĂ„r du deler treningen! Bruker alltid Ăžvelsene pĂ„ insta nĂ„r jeg skal ha skikkelig trening 🙂

 6. Bruker du aldri ekstra vekter pĂ„ treningen? syns alle Ăžktene du legger ut er sĂ„ like og bare med kroppsvekt, savner litt mer variasjon pĂ„ trenings-tirsdag 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er absolutt ikke like, det er sĂ„ mange forskjellige Ăžvelser du kan gjĂžre med bare kroppen! HĂ„per du tester det ut. Jeg trener ca. 1 Ăžkt i uken med vekter – akkurat i denne Ăžkten var det jo ogsĂ„ hantler 😉

 7. Du er alltid sÄ fin pÄ hÄret! Hvordan klipper du deg for Ä fÄ den frisyren du har nÄ? SkrÄr du det inn i front for Ä fÄ det til Ä legge seg innover? HÄper du kan gi meg tips

  1. Caroline Berg Eriksen

   Akkurat nĂ„ er det en stund siden forrige klipp, planlegger Ă„ spare ut litt :p Jeg retter ut hĂ„ret og bruker tangen for Ă„ fĂ„ det til Ă„ legge seg innover 🙂 Kan godt lage en video 😀

   Klem!

   1. Ja til video

 8. Treningsprogrammet var sÄ inspirerende at jeg mÄtte teste det ut! GÞy, men tungt 4 mnd siden jeg var i hardtreningen, men nÄ er jeg igang igjen

  1. Caroline Berg Eriksen

   SĂ„ kult! Deilig at du er i gang igjen 🙂

 9. Hei Caroline! SĂ„ kule sko du har, har du link til disse? Er de gode til all type trening (lĂžping/studio)? Takk for svar <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Disse er mine nye favorittsko! Elsker Ă„ bĂ„de lĂžpe med dem og bruker dem ogsĂ„ i studio 🙂 Her er link: https://www.boozt.com/no/no/asics/gel-game-6_18250782/18250784?navId=62933&group=search_brand&position=1000000

   Klem 🙂

 10. Ja takk til hÄrvideo

 11. Har du noen tips til trening mot slutten av svangerskapet (siste 6 uker)? Synes noen Ăžvelser blir litt knotete og kynnerne kommer ved for mye lĂžping!

 12. Caroline, nĂ„ mĂ„ du fĂ„ tatt ringen din pĂ„ kontroll slik at ikke flere diamanter faller ut.. SkjĂŠrer i hjertet Ă„ se en sĂ„ fin ring som ikke blir fikset pĂ„ 🙁

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vet det! Det stĂ„r pĂ„ listen min – fĂžr jul <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *