treningstirsdag

Ny tirsdag, nytt program! Dette svir i egentlig overalt i dag, så det var vondgodt å komme seg på trening til klokka 7 tidligere 😉 Nå har jeg den beste følelsen i kroppen og kjenner at jeg har fått trent musklene skikkelig de to siste dagene, dermed blir det løpeøkt på meg i morgen 🙂 Skal prøve meg på nye intervaller, som jeg selvfølgelig deler om det blir bra. 

Først må jeg dele gårsdagens økt – den krever lite utstyr, men denne gangen la jeg inn armhev med hantler. Vektene bestemmer du selvsagt helt selv 🙂 Let’s go! 


👊🏻 💦

30 star jacks (alternativ: jumping jacks)

30 plié squats

20 pendelutfall høyre – 20 pendelutfall venstre 

15 armhev med hantler 

50 bokseslag 

Gjenta programmet 6 ganger 💪🏻 


Du finner hele økten på instastory – carolinebergeriksenno – og snapchat – carobergeriksen 🙂 

21 kommentarer

 1. Linda Tangstrøm

  Hei. Er så glad i bloggen din og alle de fine innleggene! Du er den aller beste! Disse trenings tirsdagene er topp inspirasjon. Nå har jeg bestemt at jeg skal gjennomføre 2 økter i uken med dine program pluss løping. I dag ble det forrige ukes program. Puh..kjenner det i rompa.
  Vi skal 2 voksne på cruise i januar og har 3 dager i Miami! Tusen takk for mange gode tips. Gleder meg enda mer pga dine innlegg og tips. Takk også for gårsdagen cruise tips. Det er notert. Ønsker deg alt Godt!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig flink du er! Helt supert at du er i gang 🙂 Veldig glad for at jeg kan inspirere 🙂

   Det blir så deilig for dere å komme på cruise, og så Miami etterpå 🙂 Dere kommer til å få det skikkelig fint 🙂

   God klem 🙂

 2. Hei!
  Duuu, jeg lurte på om du kunne delt dine erfaringer med Invisalign?
  Vurderer det såå sterkt, men usikker på om folk er fornøyde med resultatet?

 3. Ser at du ser på The Good Wife, den er knall 🙂 Når du er ferdig med den må du se The Good Fight, som er en spinn-off, den er også veldig bra. Outlander anbefales også, lett å se på, plenty av romantikk og drama (og en meget kjekk skotte..). Vil gjerne anbefale How to get away with murder, hvis du ikke har sett den, men den er noe avhengighetsskapende 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så kult! Gleder meg allerede til å se The Good Fight 😀 Liker Diane!

   Åja, How To Get Away With Murder – venter på meeeer! Er så bra! Klem til deg 🙂

 4. Hvilken farge har du på neglene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg husker ikke, dessverre :O Kan høre med Sara 😀

 5. Elisabeth L

  Er så gøy når du deler treningen! Bruker alltid øvelsene på insta når jeg skal ha skikkelig trening 🙂

 6. katinka

  Bruker du aldri ekstra vekter på treningen? syns alle øktene du legger ut er så like og bare med kroppsvekt, savner litt mer variasjon på trenings-tirsdag 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er absolutt ikke like, det er så mange forskjellige øvelser du kan gjøre med bare kroppen! Håper du tester det ut. Jeg trener ca. 1 økt i uken med vekter – akkurat i denne økten var det jo også hantler 😉

 7. Du er alltid så fin på håret! Hvordan klipper du deg for å få den frisyren du har nå? Skrår du det inn i front for å få det til å legge seg innover? Håper du kan gi meg tips

  1. Caroline Berg Eriksen

   Akkurat nå er det en stund siden forrige klipp, planlegger å spare ut litt :p Jeg retter ut håret og bruker tangen for å få det til å legge seg innover 🙂 Kan godt lage en video 😀

   Klem!

   1. Ja til video

 8. Treningsprogrammet var så inspirerende at jeg måtte teste det ut! Gøy, men tungt 4 mnd siden jeg var i hardtreningen, men nå er jeg igang igjen

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så kult! Deilig at du er i gang igjen 🙂

 9. Hei Caroline! Så kule sko du har, har du link til disse? Er de gode til all type trening (løping/studio)? Takk for svar <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Disse er mine nye favorittsko! Elsker å både løpe med dem og bruker dem også i studio 🙂 Her er link: https://www.boozt.com/no/no/asics/gel-game-6_18250782/18250784?navId=62933&group=search_brand&position=1000000

   Klem 🙂

 10. Ja takk til hårvideo

 11. Guttemamma

  Har du noen tips til trening mot slutten av svangerskapet (siste 6 uker)? Synes noen øvelser blir litt knotete og kynnerne kommer ved for mye løping!

 12. Caroline, nå må du få tatt ringen din på kontroll slik at ikke flere diamanter faller ut.. Skjærer i hjertet å se en så fin ring som ikke blir fikset på 🙁

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vet det! Det står på listen min – før jul <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *