in the big city

Hei mandag! Denne dagen blåste plutselig avgårde og jeg hadde full to do-liste da jeg stod opp klokken 06:00, dermed har oppdateringene kommet til litt ugunstige tidspunkt. Jeg satser på å være tilbake i normalt tempo i morgen igjen 🙂 Planen var å starte dagen med en treningsøkt, det skjedde ikke. Etter intervju her hjemme og kontortid, skulle vi hente i barnehagen, spise og rydde ut Halloween – det skjedde heller ikke. Ja, den biten med Halloween altså. Her hjemme er det full skrekkfaktor fortsatt 😉 Det går fint, egentlig er det jo ganske koselig 🎃 Omsider fikk jeg hentet meg inn etter resten av planen, selv om det innebar trening rett etter middag. Er det bare jeg som får helt forferdelig hold av det? Det stikker i siden og middagen havner helt oppi halsen sånn umiddelbart når jeg begynner å løpe. Haha 😉 Det ble sirkeltrening på meg i stedet, en super økt! Deler i morgen 🙂 

Dette antrekket er fra fredag da vi var i Oslo – brune toner matcher høsten så fint 🍁 

støvletter + hatt h&m / bukse gina tricot / kåpe zara / veske louis vuitton 


Mandagen har vært bra likevel – rett og slett en skikkelig pangstart på uka. I morgen skal jeg til Oslo, og så durer uken avgårde i sitt vanlige tempo. Jeg liker hverdagen. Jeg skal så smått begynne å snuse på julekalenderen til jentene denne uken også, og den skal jeg dele med dere! I år er det Naia sin tur til å få også, gleder meg virkelig til adventstiden ✨ 

18 kommentarer

 1. He-he, er vel ikke så rart om maten kommer opp i halsen hvis man trener rett etter middag . Tror vi alle har opplevd det!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha :p Ganske ubehagelig :O :p

 2. Wow! Dette må være blant dine beste antrekk noen gang, så utrolig kult! Elsker både kåpen, genseren, skoene – alt! 🙂 Og du ser selvfølgelig fantastisk ut, som alltid. Blir så inspirert av deg! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig kommentar, Thea! Tusen takk 😀 Ønsker deg en fantastisk dag 🙂 <3

 3. blouse?

 4. Caroline

  Jeg tror du har blitt mange, MANGE hakk flinkere til dette: https://www.carolinebergeriksen.no/2012/11/12/ettertanker/

  <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har jeg <3 <3

 5. Gleder meg til ny sesong med Bloggerne med deg 🙂 🙂

 6. Jeg må bare si at jeg laget middag etter din oppskrift på torsk med spansk vri her om dagen og den var så god. Så gøy med noe som er litt annerledes. Jeg modifiserte litt etter vår smak. Tusen takk for alle fine oppskrifter du deler med oss.

  Beste hilsen Ingrid på https://ingridtunheim.no

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så deilig, Ingrid! Den er skikkelig god 🙂

   Klem til deg 🙂

 7. Ragnhild

  Kult antrekk! Ser du bruker emojier i teksten, det liker jeg , det gjør teksten mer levende. Går det an å gjøre slik at vi som kommenterer også kan bruke emoji? Jeg synes det er så enkelt å slenge på en smiley eller noe for å få frem riktig mening med en kommentar. Når jeg har prøvd emoji i kommentar så blir den bare usynlig. Er det noe som kan endres?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er helt enig! Kan høre om det er mulig å legge til her også 🙂

   Klem!

 8. Hehe, uff! Jeg måtte gjøre burpees i en time med PT’n en gang, jeg hadde nettopp spist rundstykker med makrell i tomat, det var IKKE en god kombo, gulpa så sykt mye!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahaha :p Jeg orker ikke 😀 :O Stakkars deg!

 9. do you have link jacket and earings or name etc???

 10. I did not see Zara’s side anymore what that name is?

 11. Du ser ut som AnastasiaPrinsessen i en film fra 90 tallet:)Looken er veldig lik

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vet akkurat hvilken look du mener! Haha, ser den 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *