coffee – scrambled eggs – blueberry pancakes

Hei søndag! Her er både frokost og lunsj i magen, i dag ble det pannekaker til lunsj med blåbær på toppen – helt i stil med pysjamasen min 😉 Favoritten på søndager pleier å være bananpannekaker, men alle bananene forsvant i går, så i dag ble det en litt annen variant. De ble supergode! Lyst til å prøve? Da trenger du: 

♥ 3 dl. mel ♥ 1 dl. havregryn ♥ 4 egg ♥ litt salt ♥ 5 dl. melk 

🥞

Bland først sammen de tørre ingrediensene, tilsett deretter halvparten av melken og visp godt. Visp inn eggene pluss resten av melken og la røren stå i kjøleskapet i 15 minutter – så er du klar til å frese opp stekepannen. Skikkelig nammis! 

har alltid en smakebit på lur til de firbeinte også 🐾 


Nå skal minstemann snart sove litt og vi andre skal ut og rake… enda mer 🍁 Rundt oss er nesten alle trærne snart helt strippet for blader, så det kan uansett ikke falle ned så mye mer fremover nå. Det skal jeg uansett bare la ligge 😉 Neste år blir det innkjøp av løvblåser! Jeg kjenner på hele meg at vinteren er like rundt hjørnet, denne høsten har vært så kort, og det er sikkert fordi vi var borte i 3 uker av den. For meg er det egentlig helt greit, for det betyr at julen snart er her! Gjett om jeg gleder meg til å spre julestemning her inne! Hva vil dere helst lese om i forbindelse med julen? Tell me 🎄 God søndag 🍂 

38 kommentarer

 1. Jeg ønsker å lese om din juletradisjoner, hvordan du pynter hjemme, Baking med barna, juleklær/kjoler til barna og deg. Blogginnlegg hvis du ta med familien på julemarked o.l.

 2. Elsker å klikke meg inn på bloggen din! Alltid godt lesestoff og god inspirasjon! Hadde vært gøy å lese om forslag til juleverksted, julesnack og julebord antrekk.

 3. Tone R.

  Super koselig innlegg 🙂 Jeg vil gjerne lese om julegavetips, pynt og dekor, favoritt julefilmer, kalendergaver både til små og store 🙂

 4. Veronica

  Hei ☺️
  I forbindelsen med julen, kan du lage et innlegg (ønskes tidlig i desember) om hvor du handler julepynt og annet «jule» interiør?
  Mvh Veronica

 5. Nå har jeg ikke fulgt med så mye på en stund, men synes innleggene fra her hjemme (i forhold til ferier) er mye mer interessante. 😀 Og det kommer sikkert mye julerelatert fremover, det blir koselig! Jeg er så spent på hvordan det gikk med gulvet som skulle fikses mens dere var i USA, er det i orden nå?

 6. Jaaa det nærmer seg advent! Jeg elsker alt som har med juleinspirasjon å gjøre. Tips til julekjoler, kanskje en kjole, flere stiler? Pynt og borddekking. Og masse fine bilder av deres julehus, det har gitt meg så masse god julestemning hver jul i årevis! ❤️

 7. Anja Helene

  Elsker julen!❤️ Og med det elsker jeg å lese om alt som har med jul å gjøre. Gjerne del tips om feks DIY adventsstake, fine måter å dekorere med julelys utenfor huset, adventskalender, blomsterdekorasjoner og dekking av bord ✨ Forskjellig typer julesnacks man kan lage osv 🙂 Gleder meg!

 8. Så koselig innlegg. Må si bloggen din blomstrer for tiden. Gleder meg hver gang jeg skal inn å ta en titt. Gleder meg også til masse juleinspirasjon, nå er vi i november og det er vel lov å ønske seg noen innlegg med juleplanlegging. Hvordan pynter dere ute i førjulstiden. Sunne julekaker og godteri og har du tips til å ikke la julestresset «ta deg» er det kjærkomment også. Ønsker deg en superfin uke. Klem

 9. Elisabeth L

  Disse pannekake ser enda finere ut enn de man får i butikken <3 Gleder meg til å teste snart! Ser du bestiller mye fra Etsy, og tenkte å gjøre det til en ganske stor anledning tidlig i desember – lurte derfor på hvor lang tid det pleier å ta før du mottar ting? Evt. om du har noen tips til hvor man kan fine dekorasjoner, sånne store hvite bokstaver som Nelia har på rommet sitt f.eks? 🙂

 10. Katrine

  Ser ut som en fin søndag! Jeg vil veldig gjerne lese om tips til julegaver! Er helt blank på hva jeg skal kjøpe til foreldrene mine, de har liksom alt, hehe.

 11. Sukkerfri julebakst, julegaver og effektive treningsøkter 😀

 12. Vil helst lese om tips til å få en rolig jul. I fjor ble min jul fylt med stress – mye jobb i forkant, innkjøp av julegaver tett opptil, fem store juleselskaper og vi toppet det med sykdom. I år vil jeg finne tilbake til julefreden Hvis du kan komme med noen innlegg son bidrar til det er det gull!

 13. Så fine bilder! Jeg kunne godt tenkt meg å lese om matoppskrifter,interiør og julebordantrekk i forbindelse med julen. Ha en fin kveld

 14. Ann-Kristin

  Hei ! For en herlig start på dagen PS! Den trøya var kul Hvor er den å få kjøpt ? Klem fra mamman til Madde .

 15. Bippbopp

  Julegavetips som ikke er dyre til partner, venninner og familie. Forskjellige baksetet. Juleverksted. Tradisjoner og masse masse interiør

 16. Ingvild

  Julegavetips i den rimelige enden av skalaen og enkel julepynting til huset

 17. Julepynt, julebordet, juletradisjoner, julemat og juleklær 🙂

 18. De pannekakene må prøves 🙂

  Vil gjerne lese om juletradisjoner, tips til hva man kan finne på med familien, og hvordan du pynter huset til jul 🙂

 19. Hvor har du kjøpt den utrolige kule «nattkjolen»?
  Måå ha
  Ønsker for julebloggen din.. Bord pynting, og annet pynte oppsett på diverse steder i huset. Og evt jule kaker, godter uten sukker og mel. Om du har noen favoritter selfølgelig! Første jul uten sukker og mel så er utfordring å bake i år Men bord pynting står høyest på lista.. Du er så flink 🙂 ha en god søndag kveld

 20. Hanne N

  Åh for en deilig søndag! Ønsker meg inspo til pynting (også for studentvennlige budsjett) og selvfølgelig kjoleguide og som vanlig julegavetips til kjæreste, venninner, foreldre? Det kan egentlig ikke komme tidlig nok

 21. Hanne N

  Åh må slutte å bruke emojies i teksten, de forsvinner jo og det ser både surt OG latterlig dårlig ut haha! ;(

 22. Julepynt! Hva juledekorasjoner du lager med jentene! Julekalender slik du har gjort før

 23. Susanne

  Borddekking med juleservise til julefrokost/lunsj/middager! Og julebakst!

 24. Så morsomt at du spør om akkurat dette i dag fordi i morges satt jeg å så på ditt julepyntede hus via Six Bond Street fra i fjor, og da lurte jeg på om vi har fått sett den nyinnredede spisestuen og biblioteket. Jeg ønsker at du kan vise en nye house tour i julepyntet hus.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan jeg gjøre, Lisa! 🙂 <3

 25. Elsker julen , men i år blir det en veldig annerledes jul siden jeg mistet mammaen min tidligere i år, så i den forbindelse gruer jeg meg til jul.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dette var veldig, veldig trist å lese, M <3 Jeg tror nok at ord blir fattige uansett hva som blir sagt eller skrevet i denne sammenhengen, men jeg sender deg en god klem og mange ønsker om at du kommer deg gjennom julen <3 Jeg håper du har andre å dele høytiden med og at dere klarer å mimre tilbake på tiden sammen med mammaen din som noe positivt <3

 26. Caroline

  Interiør!!! 😀

 27. Therese

  For meg er julen tradisjoner knyttet til venner og viktigst av alt: familie. I en hektisk hverdag er bloggen din ren inspirasjon og god-følelse. Jeg vil derfor gjerne lese mer om deres juletradisjoner som familie og aktiviteter med barna, julepynt osv. Jeg husker fortsatt gleden og inspirasjonen i fjor med julekalenderen, juletoget under treet osv, og gleder meg til masse mer av dette. Stå på – du er vanvittig flink!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er så enig med deg! Det er det viktigste med julen <3 Tusen takk, Therese <3

   God klem!

 28. Katrine

  Jeg ønsker å lese om tips til pynt og baking.

  Jeg ønsker stemningsfulle bilder med julestemning.

  Jeg ønsker IKKE å se eller lese om barna, ref fjorårets liksom-bake-kosestund med reklame for Storytell og hvetemel (!!).

  https://www.bt.no/btmeninger/debatt/i/1kJbnX/Barndom-til-sals-for-tusen-tomlar-opp

 29. Juleaktiviteter/tradisjoner med barna

 30. Julekjolen, julekalender, julebakst, julepynt og julegaver samt innpakning!!

 31. Benedikte

  Hvorfor bruker dere ikke det motoriserte kjøretøyet deres for å samle opp løv? Vi har 4 mål tomt og masse trær og barnåler og med så mye nedfall er det kun traktoren som duger. Løvblåseren brukes for å klargjøre trampolinen;)

 32. Kristine

  Har blæstet julesanger i to måneder allerede – gleder meg SÅ MYE til desember og jul – og ønsker meg egentlig bare alt som har med julen å gjøre fra NÅ 😀 Håper på miljøvennlige julegavetips (spesielt opplevelser man kan gjøre sammen med foreldre/venner), masse bilder av julepyntet hus og hyggelige, stemningsfulle hverdagsinnlegg. <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahaha, så herlig 😀 Tusen takk for forslag, det kommer 😀 Gleder meg sjukt masse!

 33. Hi, just love your pancakes they were a hit here at my Kensington home in London,

  1. Caroline Berg Eriksen

   That makes me so happy 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *