halloween 2018: decorations

Plutselig var det torsdag og Halloween 2018 er over 🎃 Hvordan feiret du gårsdagen? Vi hadde venner på besøk og dermed hadde både Nelia og Naia sine venner på besøk også, det var så koselig! Jeg hadde invitert mamma, pappa og storesøster og tilsammen var vi plutselig ni voksne og fem barn som spiste mat og drakk kakao før vi joinet HalloVenn i byen. Jeg deler bilder fra kvelden litt senere, men først tenkte jeg å vise dere hvordan Halloweendekorasjonene ble i år 🙂 

Jeg valgte å ha hovedfokus på hallen denne gangen også, selv om både utsiden av huset, kjøkken og spisestue også har fått en lite Halloween-makeover. Hovedtyngden av pynten er i hallen, og det er rett og slett fordi dette er et rom du må innom uansett hvor du skal i huset og dermed er det umulig å unngå og få med seg litt skummel stemning på veien 👻  

Levende lys, spindelvev, masse gresskar og dødningshoder i skjønn forening 😉 To av de største gresskarene sprayet jeg hvite før jeg trakk sorte blonder rundt hele. Det blir så fint! 

I år ville jeg ha en litt mer klassisk touch på det, så i stedet for å ha spindelvev som duk på det største bordet, fant jeg et kjempefint hvitt blondestoff som jeg brukte til duk. Jeg fikk akkurat det uttrykket jeg ville ha. Resten av elementene går i hvitt, gull, sort og noe oransje – superfin fargekombo til Halloween. Jentene ELSKET dette og da er det ekstra gøy å pynte opp 🙂 


På kjøkkenet dekket jeg et koldtbord med ost, kjeks og litt syltetøy, fruktspyd med honningmelon og bjørnebær, mummikjøttdeig, gresskarsuppe med gresskarkjerner, fruktfat med Halloween-doughnuts og kakao som putret på komfyren. Mummipølser ble det i år også, men de fikk ikke bli med på bildene ettersom de var i ovnen 😉 

Menyen falt i smak hos både voksne og barn, spesielt mummikjøttdeigen som jeg delte oppskriften på i går 👻 Den må dere helt seriøst lage, det er skikkelig godt!


Pynten skal få stå over helgen tenker jeg, vi får gjester i morgen og da kan vi like gjerne ta Halloweenmiddagen som vi ikke fikk til forrige helg 🙂 Ååå, jeg kjenner at jeg liker Halloween altså! Vi feiret ikke dette i særlig stor grad da jeg var yngre, det er jo tross alt en kultur som har kommet for fullt de siste årene her til lands. Men jeg synes at det gjør mørketiden mer mystisk og spennende på en fin måte, dessuten kommer jul enda fortere. Det blir ikke julestemning her på bloggen riktig ennå, men jeg vet ikke hvor lenge jeg klarer å holde meg borte fra det heller 😉 Håper dere hadde en fin kveld i går 🎃 

49 kommentarer

 1. mummikjøttdeig? Er det farsert mummitroll? litt grotesk selv på halloween spør du meg. Hva er galt med gode, gammeldagse mumier liksom?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg skjønner ikke helt hva du mener? :O

   Oppskriften: http://www.carolinebergeriksen.no/2018/10/31/halloween-server-hode-pa-et-fat/

   1. Rebecca

    Du skriver mummi når det heter mumie eller mummy.

   2. Hun mener nok bare at det er ganske stor forskjell på «mummi»(som i Mummitrollet) og «mumie», som du nok mener.

   3. Caroline Berg Eriksen

    Da er det jo mye bedre å bare skrive det med en gang 🙂 Vanskelig å lese sarkasme :p

   4. Det skulle forresten være med et smilefjes her 😀

   5. Hun skrev jo farsert mummitroll, da.

 2. Heter mumie , ikke mummi

 3. Du e so inspirerande! Skikkelig lekkert laga til 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Helga 😀 <3

 4. Hei. Flott pyntet. Ingen tvil om at når du skal pynte og ordne til, så blir det 100% og vel så det. Du legger VIRKELEG mye arbeid i dette. Men var du ikke redd for at barna skulle rive ned all pynten i hallen? Siden dette er et rom en må gå igjennom uansett, og det var 5 barn i huset. Regner med det ble litt løping og herjing på de…?!? Jeg hadde vært livredd både for at ting skulle knuse, brenne og ikke minst skade barna…. Og en annen ting….den pynten som du lagde sammen med jentene dine. Hvorfor pynter du ikke med det også innimellom alt? Hadde jo sikkert vært litt stas for de også tipper jeg, at pynten deres kom i enten hallen eller på kjøkkenet/koldtbordet. Ikke mye på disse bildene som vitner om at det bor barn i huset, spør du meg…Det hadde vært fint om du kunne «loosen up» litt Caroline. Slipp deg løs og gi litt mer F….innimellom. Du har det i deg!!! Det blir så stivt og så aaaaaalt for perfekt hele tiden. Bildene, stemningen…alt. Dere har barn, og alle med barn VET at det overhode ikke er slik som ting blir fremstilt på bildene.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var slik jeg hadde pyntet i går og slik det så ut? Ref. den siste setningen, så skjønner jeg altså ikke helt hva du mener :/ Jeg slipper meg løs og er meg selv, det er så synd at du tror jeg er «stiv» bare fordi jeg liker å ha det fint og ryddig. Dersom du tror at jeg er en person som ikke gir F innimellom, så kjenner du meg ikke 🙂 Personlighet gjenspeiles ikke i noen bilder 😉

   Barna lekte på rommene til jentene oppe og satt i stuen og spiste med oss 🙂 Pynten som jentene laget er selvfølgelig fremme, men ikke i hallen 🙂 Jeg skrev jo at det var flere rom som var pyntet og jeg synes det er synd at du bare antar at deres pynt ikke er fremme.

   Det er alltid fare for at barn river ned ting, det gjelder jo alt i et hus. Om det skulle skje, så skjer det. Det er ingenting her som kan skade barna. Lysene på bakken stod ikke der da vi hadde besøk, det var kun for bildene og vil eventuelt stå der når vi kun er voksne i huset.

   Håper dette ga svarene på det du lurte på 🙂

  2. ELLA. Jeg har to barn og hos meg ser det alltid pent og ryddig ut, og jeg kjenner meg absolutt igjen det som vises på bildene til Caroline. Det er ikke alle som trives med rot og kaos rundt seg. Så om du ikke kjenner deg igjen og liker det annerledes, så skal vel ikke C innrette bloggen og livet sitt etter det . Kjenner jeg blir irritert når det skal draes frem at alle vi med barn, ikke fremstill ting perfekt etc. Det er mange som har det som C og liker det ryddig, og hvorfor i all verden skal hun måtte vise frem rot og kaos, fulle benker av oppvask eller full skittentøyskruv før noen blir fornøyd? Hvem ønkser å se det hos andre ? Og løping og herjing kan barna gjøre ute eller på rommene sine.

   1. Lill tove

    Enig Lill, jeg har og to barn, ryddig og alt på stell til enhver tid så og si, når ongene leker og har venner på besøk så ser det ut der etter, men når de ferdig rydder vi opp sammen og setter tingene på plass til neste gang. Og det er ikke noe stress med det. Men vi er forskjellig og det er jo bra

   2. Så godt som sant! Her er det strøkende rent og ryddig og alltid klar til å ta imot besøk. Men det betyr ikke at barn ikke kose seg her hjemme. Det heter å lære dem fra de er bittesmå av! Blir helt matt når folk jublende høyt og kaller det for lykkelig hjem når de ser et barnefamilie hjem som snu opp ned….

  3. Hei Ella,
   Du må huske at Caroline har ikke en annen jobb en dette, heller ikke mannen hennes. I de fleste andre familier så jobber begge foreldre hele dagen. Så da blir det ikke mye tid til overs til å pynte og organisere på samme måte som Caroline gjør her.

  4. Hvor har du fått det fra at man må ha rot og gris bare fordi man har barn?

   DIGGER DEG CAROLINE <3

 5. Hei hvor er den flotte jakken du hadde på deg fra Hallo venn i fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Zara 🙂

 6. Du er virkelig flink til å dekke bord og dekorere!
  Det hadde vært gøy med ett innlegg med tips til borddekking til jul og nyttår, finner alltid så mye inspirasjon her inne 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig, Inrid! Det kan jeg fikse 🙂

 7. Hei! Kjempeflott dekorasjon! Er sikker på at du kunne gitt ut en bok bare med borddekning, tips til pynt o.l. Sjekker alltid din blogg først for inspirasjon på dekorasjonsbiten.
  Kunne du også ha lagt ut oppskrift for gresskarsuppen, og hvor du fikk kjøpt gresskarene til suppen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Kanskje det :p

   Den suppen har jeg lagt ut før : http://www.carolinebergeriksen.no/2014/10/22/oppskrift-onsdag-kremet-og-spicy-gresskarsuppe/

 8. Så vakkert og med så mange detaljer, oppdager nye ting hver gang jeg «sveiper» bildene! Litt » overkill» med lysestakende på gulvet,» less is more» der, men ellers,wow så gøy å se! Kjenner jeg gleder meg til du slipper løs julen! Wiii:D

 9. Helt nydlig!
  Ref øverste kommentar :Jeg har barn i samme alder og de har lært seg å ta hensyn og gå inne! Har alldri hatt problemer med å pynte opp til høytider, de sytes det jo er kjempe stas! Og mine vil helst ha det de lager på rommene sine selv, eller et sted de ser det hele tiden!
  Syntes du er vanvittig flink! Og liker virkelig det du legger ut!! Blir så inspirert!

 10. Det er for meg noe snodig at noen aaalllltttiiidddd må komme med negative kommentarer…. uansett hva det gjelder er det alltid noe! Hva veit vi egentlig om hvordan det er hjemme hos caroline? Om pynten jentene har laget står ett annet sted i huset?
  Men uansett… Caroline..pynten ser kjempe bra ut!takk for mye bra inspirasjon både i interiør og trening❤love it! Ha en flott kveld

 11. Fint pyntet 🙂
  Vi hoppet over hele greia vi 🙂
  Men du, det heter vel mumie, ikke mummi?
  Fin kveld til deg 🙂

 12. Syns nesten på snapchatt videone at du har lagt om til dialekta i Fredrikstad sarp regionen (a)

  1. Det gjør da vel ingen verdens ting. Synes den dialekten er så sjarmerende. Bare se på Paal i Farmen. Sjarmerende kar!

 13. Åhh, så utrolig koselig (ja faktisk :D) og inspirerende, fint <3

 14. Skikkelig stilfin pynting og Halloween dekorasjon 🙂 Du er alltid i en klasse for deg selv, super flink 🙂 Ha en fin kveld 🙂

 15. Hei! Flott pyntet! Hvor fikk du tak i blondestoffet til bordene? Vi gifter oss neste sommer og skal ha midtsommer bryllup og kunne tenkt med den på bordene. Takk for svar:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra Stoff og Stil 🙂 Så herlig med bryllup <3

 16. Caroline

  Hei! Syns det var veldig fint pyntet, og jeg liker egentlig ikke Halloween en gang… Lurte på hvor du fant de fine blondestoffene, både det hvite og det sorte som lå på kjøkkenøya?
  Ha en fin torsdagskveld:)
  hilsen en navnesøster:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig at du synes det! Stoffet fant jeg på Stoff & Stil 🙂

   Klem C 🙂

 17. Halloween er gøy! Dette var så gjennomført. Blondedukene ga det rette inntrykket for kvelden. Jeg liker å pynte og stelle i stand for barna selv, og så går de knask eller knep i nabolaget. Jeg liker så godt disse innleggene dine hvor du steller i stand hjemme. Dette gir inspirasjon til leserne, og ikke minst flotte opplevelser og minner for barna dine.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Stine 🙂 Høres ut som dere har en fin Halloween også 🙂 <3

 18. WOW!!! Så utrolig lekkert det ble! Det er en fryd å følge deg og se alle de flotte bildene du tar.

  Klem fra Lena i MAMINO
  http://www.mamino.no

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så hyggelig 😀 Tusen takk <3

   Klem til deg!

 19. Selv ble det ikke halloween feiring her.. Men hadde det koslig fordet, med hunden til datteren min som fikk bikkje snop fra bøtta.. Haha
  Super fint pyntet og maten ser så fristende ut. Jaa vill du lage ett innlegg med pynt og bord dekorasjon til advent og jul 🙂 og evt kansje noe Sundt godis? Finner det selfølgelig på nette. Men om du har noe godt å lage uten sukker tas mot med takk ❤️

 20. Du er bare så flink men pleace pynt julebordet litt før 24 sån at vi rekker å få noen ideerdu er så flink med å pynte

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Ok! Jeg skulle jo egentlig gjøre klart dette bordet for lenge siden, men alt gikk i vasken pga. sykdom forrige uke :/

 21. Uansett så gleder jeg meg til et julebord

 22. Camilla

  Veldig fine dekorasjoner og jeg blir så inspirert når jeg ser sånne flotte, hjemmelagede dekorasjoner Bruker du noe av Halloweenpynten din om igjen eller lager du ny pynt hver år? Hva skjer i så fall med fjorårets pynt?

 23. Må bare legge inn en liten kommentar. Jeg synes du er veldig inspirerende, flink til å dekorere og et godt forbilde på hvordan man kan ha barn med på ting, og barn i hus, uten at det ser ut som en bombe er sluppet. Jeg liker selv å ha det ryddig og rent rundt meg, og var litt redd for at det ikke var mulig nå når jeg har fått en gutt. Har jo hørt at alt blir bomba og ustelt når man har barn. Men jeg tror at man får det man gjør det til. Jeg har hvertfall huset like rent og ryddig som før, og gutten leker og rydder med meg. Og der var du et forbilde for meg! Du viste at det er fullt mulig!

 24. Hei! Veldig fint pyntet! Hvor er de høye lysestakene fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   TM Design 🙂

 25. Hi, i loved your decorations! Very inspiring. where did you get your little skeletons?? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   From Panduro 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *