halloween-verksted

BAM! Så var det mandag igjen og jeg sitter på kontoret, ferdig trent i fortsatt svett treningstøy mens jeg spiser en smoothie bowl, drikker kaffe og ser gjennom disse bildene fra i går. Og så tenker jeg: fy søren, så heldig jeg er. Jeg kan ikke få understreket nok hvor viktig jeg synes det er at vi er sammen og at vi kan gjøre ting sammen. Alt av høytider som kan gjøres noe ut av, gjør jeg noe ut av til det fulle, fordi det betyr enda mer tid sammen til å lage ting, gjøre ting, engasjere hverandre, le sammen og utvikle oss som familie. Jeg elsker det og jeg elsker å se hvordan de kreative ferdighetene til jentene stadig vokser. Det er så gøy! 

Det blir skummel pynt i år også, men samtidig prøver jeg å holde det litt delikat 🍃 

Verdens fineste edderkopp 🕷️ den eneste i hele verden jeg ikke synes er skummel. 

Verdens diggeste kakao! Laget på lys kokesjokolade med masse krem på toppen. Gjett om den var populær! Hos både store og små 😉 

itsy bitsy 🕷️


Vi satt sånn i flere timer og jeg kunne helt ærlig sittet der ennå, elsker å holde på med ting som dette. Nå må vi bare få all pynten på plass, og setter av noen timer i kveld og i morgen kveld til det 🙂 Først er det en tur i dusjen for min del, og så kan arbeidsdagen fortsette. Håper dere har en nydelig mandag 🍁 

16 kommentarer

 1. Dear Caroline,
  I see you had simply a perfect time together!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Kan du lage et innlegg med oppskrift på kakoen?

 3. Kan du legge ut kakao oppskrift?

 4. Du skriver noen fryktelig lange setninger… Da går mye av innholdet over hodet på meg, dessverre. Så veldig hyggelig ut, da 🙂

 5. Jeanette

  Har du en god ansiktskrem/fuktighetskrem å anbefale?

 6. Jeanette

  Skjønner deg godt. Koselig med slike ting. Elsker å holde på med slikt med mine nieser ♡

 7. Er så innmari god kvalitet på blogg og bilder 🙂
  Så hyggelig å kunne sysle sammen med jentene om dette. Kjempe gøy, det skjellet som dingler på gresskarret:)

 8. Hvor er hobby edderkoppene som barna lagte i fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Panduro 🙂

 9. Så koselig å se slike familiebilder der dere lager ting sammen. 🙂 Mye fint og morsomt ser det ut til! Kom til å tenke på noe annet. Ble de ferdige med gulvet(?) til dere kom hjem fra Usa? I såfall, hvordan gikk det? Spent på innlegg. 😀

 10. Så koselig.. blir litt lange setninger her syns jeg

 11. Må bare skryte av bildene du poster for tiden, fantastisk fine, blir helt imponert! Skjønner godt at dere tar litt fotooppdrag innimellom, dette kan dere

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 12. For noen fantastiske bilder !

 13. Else Marit

  Hei Caroline:-)
  Hvor kjøpte du disse hodeskallene? Jeg har sjekket en haug med nettbutikker men jeg finner ingen jeg liker.
  Mvh Else Marit.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tror jeg kjøpte dem på Panduro 🙂 Husker ikke lenger :O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *