ekte dugnadsånd

Vi har hatt familiedugnad på eiendommen i to dager nå, og enda er vi ikke ferdig 😉 Kanskje ikke så rart, når to små jenter på 2 og 4 år svinger med raken i det ene øyeblikket og har løvkrig med det de har raket opp i det andre 😉 Da går ikke ting så fort fremover! Men vi synes det er så viktig å lære jentene at det følger en del jobb med det å ha en stor tomt, men at det kan være veldig fint å holde orden på den selv. Det er jo faktisk utrolig koselig – vi får vært sammen og ute hele dagen, og når vi synes at vi har fått nok frisk luft, gjør vi noe hyggelig. I går bakte vi pizzasnurrer da vi var ferdige, og i dag lagde vi kakao og hadde Halloweenverksted. I mange timer! Hygge 🎃 


Nå ser jeg så innmari frem til en ny uke! En mandag med blanke ark! Forrige uke var seriøst den tyngste jeg har hatt på lange tider – jet lag, feber og spysjuken x 4. Jeg følte at jeg levde i en tykk tåke som jeg aldri kom meg ut av. Famlet med armene foran meg, men fant aldri veien ut. Nå er vi omsider ute av tåken alle fire, etterdønningene har lagt seg og jeg gleder meg til å levere igjen – på jobbfronten, på trening (fytti, som jeg gleder meg til å svette av noe annet enn feber) og som verdens beste lekekamerat for jentene 🙂 Mandag – jeg er mer klar enn på lenge! Here we go! 

27 kommentarer

 1. Hvor er de fine øredobbene dine fra?

 2. Therese

  Hvor er klærne til jentene fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Stormberg 🙂

 3. Det er mye løv.. Mye av løvet kan ligge for å dekke til jord, insekter og nytt fint gress over vintren.Noe må bort selfølgelig. Altid hyggelig å gjøre alt sånt sammen.. Alene blir det ett ork haha. Ha en fin mandag 🙂

 4. Caroline

  Det var noe snakk om headerbilde her om dagen, og NÅ slenger jeg meg på!! Det bildet med løvet, GUD så flott!! Du er nydelig, bruk dette bildet, hadde vært så kult!

  Ha en fin høstdag, plutselig var det frost på bilruta. Klem

 5. Dear Caroline,
  I agree: it is really important that children learn as soon as possible what it means to have a garden and what is connected with this. Wonderful pictures, thank you!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 6. Helt enig! Når været er fint er det balsam for kropp og sjel å være ute en høstdag og jobbe litt, og når det i tillegg innbefatter samvær med storfamilien er det toppers. For barna er det flott å lære tidlig at det må ytes før det kan nytes, selv om de sikkert ikke skjønner det helt enda.
  Ha en finfin dag.
  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 7. Kjempe fine bilder! Du er inspirerende!! 🙂

 8. Så fint bilde av deg og Hugo 🙂

 9. make up brand? gloves and earings???

 10. Veldig fine bilder på bloggen om dagen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 11. For noen fine bilder Vil bare minne deg på at alt det fine løvet er lurt å la ligge i hauger rundt i hagen, perfekt overvintring til fine små pinnsvin

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er sant, i hagen får det ligge 🙂 Men ikke på hellene rundt huset og på grusen 🙂

 12. Julie L

  Så deilig å styre litt ute på denne tiden av året 🙂

  Hvilke farger har du anorakken og buksa i? Forsøkte å se litt på nettet, men synes det er så vanskelig å se fargene der, da de ser annerledes ut enn på bildene dine.

  1. Therese

   Bildene er nok en del redigerte, det ser man på bladene som er knall oransje. Hadde jeg vært deg hadde jeg ikke sammenlignet med disse bildene.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Det er lagt over et litt rødlig, høstlig filter, men fargene er temmelig naturlige. Dette bildet gjengir i hvert fall fargen godt: https://unitedbloggers.no/tachyon/sites/197/2018/10/073A5447-1-copy.jpg?w=2020&quality=70

  2. Caroline Berg Eriksen

   Rustrosa heter fargen 🙂 Buksen finner jeg dessverre ikke, husker ikke fargen på den :/

   Klem C 🙂

 13. Sandra b

  Nydelige farger og bilder 🙂 enig med de over her at bilde med hunden egentlig bør være header!

 14. HAT??

 15. Ved første øyekast var jeg sikker på at det var et ekorn du holdt opp, men så jo raskt at det var hunden din

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

 16. Karoline

  Dere er så flinke til å ta bilder! Hvilken «standardinnstilling» pleier dere ha på bildene dere tar inne (iso og f-stop)? Hadde fotokurs for noen år siden, men har glemt så mye. Nå når jeg selv har fått en liten én jeg vil ta bilder av ender det ofte opp som veldig rødt, veldig blått, kornete eller mørkt..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er Lars-Kristian som tar bildene de fleste bildene av mennesker, så det må nesten han svare på, men vi bruker stort sett lav dybdeskarphet og så lav ISO som mulig. Egentlig ikke noe mer vanskelig enn det :p Men lyset er jo veldig viktig, i hvert fall om du ikke bruker blitz. Tenk på at du skal ha «ryggen fri», dvs. at du bør ha åpen himmel bak deg for å lyse opp personen du tar bilde av. Om du står inntil en vegg eller noe lignende får subjektet kun lys ovenfra, og da får man ofte skygger under øyne osv.

 17. Heisann, de skoene til jentene dine ser så gode ut. Vil du dele merke? Utrolig flotte bilder og farger!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Timberland 🙂

 18. WOW så fine bilder!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *