jakten på halloween

I går ble det en sykkeltur til byen i den bitende kulden. Jeg hadde på meg to lag ull og en skikkelig tykk teddyjakke, men kunne gjerne spandert på meg en lue også. Vinden fant ørene mine ganske fort 😉 Det var en kort tur på bare 10 minutter, og målet var favoritt-blomsterbutikken min som har flyttet litt på seg. Nå ligger den enda lenger opp i sentrum enn tidligere – Eucalyptus heter den 🙂 

Jeg elsker blomsterbutikker som har utstilling utendørs, det blir liksom enda hyggeligere sånn som dette 🍁 Denne gangen var jeg på jakt etter både store og små gresskar, samt helgens blomsterbukett. Jeg syklet derfra med kurven stappfull av alt sammen. Det ble en skikkelig fin fangst! 


I morgen skal vi ha Halloween-verksted, så da skal disse få være med. Jeg skal blant annet lage en blomstervase av det største gresskaret og tenkte å vise dere hvordan 🙂 I kveld står pizzasnurrer på menyen, det skal smake godt etter en halv dag ute i hagen med raken. Håper deres lørdag er fin ♥  

82 kommentarer

 1. Gleder meg til å se! Hvor er den fine Teddy-jakken fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Monki 🙂

 2. Så deilig jakke! Og fine blomster. Ja, iskaldt. (Men, hjelmen :/ )

 3. Bilde nr 1 og 7 ❤️ Fint innlegg, jeg er glad du er tilbake på hjemmefronten, selv om det var fint å følge dere på ferie også. Du leverer uansett!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk, Linda!

   <3

 4. Thea Nielsen

  Så koselig innkjøp 🙂 Lurte på hvor den tilsynelatedne deilige jakka er fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den ER så god! Kommer fra monki 🙂

 5. Wow. Det var fina bilder, och fina porträtt av dig Caroline! Den första, eller näst sista, kunde nästan varit headerbilde här på bloggen? Tänker jag. Väldigt representativ för sån som du framstår, geniun och sprudlande. Och bilder är verkligen «er grej». Ni är superduktiga på vackra, inspirerande bilder! Ha en fin kväll vidare.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ida 🙂 Og takk for tipset – jeg vil jo gjerne endte header snart

   Klem C

 6. Lekre negler…

  Og hvor er hjelmen?

 7. Herlig! Hvor er skoene fra? Er de gode å gå i?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det synes jeg 🙂 De kommer fra bianco 🙂

 8. Caroline

  Henta inspo fra Camilla Phil?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei? Hvorfor tror du det? 🙂

   1. Fordi det var veldig likt hennes bilder og stil 😉

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er Lars-Kristian som både tar og redigerer bildene, så det bet jeg i så fall ingenting om 🙂 Han har ikke gjort noe på disse bildene som han ikke har gjort før 🙂

  2. Anne Line

   Ikke noe galt med å hente inspo fra Camilla Pihl mener nå jeg!Hun er jo rå!!

   1. Caroline Berg Eriksen

    Camilla er kjempeflink 🙂

 9. Kristine

  Det første bildet var ordentlig, ordentlig fint! 🙂 God halloween!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Happy Halloween, Kristine 🙂

 10. Hvor kjøpte du jakken, ser at Monki.com ikke sender til Norge.

  1. Caroline Berg Eriksen

   kjøpte den i Fredrikstad 🙂

  2. Elisabeth h

   Amalia, monki har butikker flere steder i Norge, i Oslo, Kristiansand, Sandnes,Fredrikstad osv osv. Klikk på store locator på monki.com, så kan du hente opp kart/liste!

 11. gloves brand?

 12. Jeg ser du sykler til butikken for å kjøpe blomster. LK kom etter han da med bil og henger for å få plass til alt foto-utstyret?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi syklet 🙂 Hadde ikke med annet fotoutstyr enn kamera.

 13. Helt ærlig.. sykla du inn til byen? Eller kjørte dere? Dette virket så utrolig iscenesatt!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi bor i sentrum så å sykle til byen er ikke veldig krevende 😉 Det tar 5 minutter å sykle til blomsterbutikken 🙂 Det var en kald fornøyelse, og litt vanskelig å styre sykkelen med alle gresskarene i kurven 😀

   1. Ingeborg

    Da håper jeg at sykkelhjelmen var der den hører hjemme – på hodet.

 14. Martine

  Synes det er trist å se at du får slike skeptiske og negative kommentarer på innlegget. Tydeligvis er det uvitenhet som får noen til å tvile. Klart det er mulig for to voksne mennesker å sykle fra deg til sentrum med et speilreflekskamera. Kred til LK som har blitt så utrolig god til å ta bilder.
  Synes bildene er flotte og støtter deg på at det er fullt mulig å få tatt noen fine bilder på en slik tur uten å ha med henger/bil.
  Takk for inspirasjon Caroline 🙂 og god søndag til deg og dine.

 15. Tone R.

  Sånne innlegg er så koselig og inspirerende å lese! 🙂 Liker ferie blogging, men må være ærlig å si at hverdagsinnleggene er best 🙂 Men det er vel sånn det er, ferie deilig, hjemme aller best! ❤️

  1. Caroline

   Enig med deg <3

 16. Har du noen tips for å preservere/ta vare på de små gresskarene? Kjøpte inn 2-3 stk for et par uker siden, men de måtte jeg kaste tidligere denne uka da de begynte å bli dårlige 🙁 Skjønner at de ikke kan vare evig, men tar gjerne i mot tips for å få de til å vare lengre 😀

 17. Bruker du ikke sykkelhjelm? Synes du dette sender gode signaler til døtrene deres mtp. personlig sikkerhet i trafikken?

  Bare nysgjerrig, altså! Samboeren min er 26 år gammel og jeg 30, vi har ikke barn (ennå) og han har 5 minutters sykkelvei til jobb, men sykler alltid med hjelm.

  Blir det ikke litt sånn “do as I say, not as I do” å pålegge barna å bruke hjelm men ikke bruke det selv? Eller lar dere barna sykle uten hjelm, også?

  Ha en fin søndag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker ikke sykkelhjelm på så korte og rolige turer 🙂 Har den på på lengre turer og om vi sykler i ulendt terreng.

   Barn har dårligere balanse, er vanskeligere å se og sykler på en helt annen måte enn en voksen, så det er ikke det samme 🙂

   Ha en fin søndag du også! 🙂

   1. Ærlig talt, dårlig unnskyldning, uansvarlig. Sorry, liker ikke å bli så engasjert. Her burde du heller unnlatt å svare framfor å si at du ikke bruker hjelmen på «korte og rolige turer». Vi er dessverre mange som kjenner noen som ikke brukte hjelm….Igjen, unnskyld for engasjement

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er ingen unnskyldning, bare en forklaring på det vedkommende spør om 🙂 Det er lov å være engasjert 😉

   3. Emilie

    Bruker du ikke sikkerhetsbelte på korte turer i bil heller?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Bilbelte er påbudt, så jo.

   5. Så sykkelturer må være over en viss lengde før ulykken kan ramme?

    Tåpelig, tåpelig.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Nei, men varighet og type sykkeltur er en avgjørende faktor for størrelsen på risikoen.

   7. Det tar ikke mer enn et sekund å havne i en ulykke, så lengden på turen er egentlig irrelevant. Skjønner at du mener at du sykler så forsiktig at det ikke er noen sjanse for ulykker, men du har ikke kontroll på alle andre trafikanter. Jeg skjønner ikke at du tør Det er bedre å se dum ut enn å være dum!

   8. Caroline Berg Eriksen

    Lengden på turen er absolutt relevant. Sjansen for å havne i grøfta er mye større på en tur som varer i to timer, enn en som varer i to minutter.

   9. Emilie

    Men du skjønner at ulykken kan like godt skje på en to min tur en en time? Og havner du bare i grøfta er det jo sjelden et problem, problemet er om man havner på panseret pp en bil.

   10. Caroline Berg Eriksen

    Det kan det, absolutt! :/

   11. Okei, så selv om du kjører forsvarlig på sykkel, så kan fortsatt en bil komme i rasende fart eller sjåføren har mistet kontrollen og meier deg ned eller inn i deg og sykkelen din. Også på korte turer. Utrolig uansvarlig!

 18. Så fine bilder, Caroline! Håper dere alle er friske nå. Har savnet hverdagsinnleggene dine, selv om det er kos å se feriebilder og 🙂

  Ellers ventet jeg bare på at folk skulle kommentere den manglende hjelmbruken, hehe. Selv om jeg er veldig for hjelmbruk skjønner jeg at to voksne som sykler gjennom parken i 10 min ikke akkurat er høyrisikosport 😉

  Ha en fortsatt fin helg!

  1. Spiller ikke noen rolle hvor man sykler eller langt. Hjelm skal brukes uansett. Syns det er trist at hun ikke fronter hjelm!

   1. Skal det egentlig det? Ikke enig, som nevnt ovenfor er det ingen høyrisikosport.. pleier ikke akkurat å ramle av! Sykler jeg inn til byen alene er den ikke på mitt hode hvertfall har syklet hele mitt voksne liv og aldri falt….

  2. Nei, for alvorlige ulykker skjer som alle vet kun på sykkelturer over 10 minutter. Det er også kun den som sitter på sykkelen som kan forårsake en ulykke, ingen andre er noen gang involvert.

  3. Hjelmer

   Jeg sykla uten hjelm i går

 19. Julie Storlien

  Åå nydelige bilder!! Og hvor er den fine, grønne genseren fra? 🙂

 20. Så koselig innlegg Caroline !☺️ Elsker også sånne fine blomsterbutikker. Ha en nydelig søndag

 21. Så fine bilder! Elsker fargebruken, og jakka di ser kjempefin ut. Må nok ta en tur på Monki 🙂
  Jeg ser for første gang på lenge på bloggen din på macen min, og ikke på mobil som jeg pleier, og jeg ser at noen av bildene blir ekstremt store. Såpass store at jeg må scrolle ned flere ganger for å komme videre og bildet blir så stort at det ikke engang får plass på skjermen. Dette gjelder spesielt de som er tatt på høykant. Har dette noe med mine skjerminnstillinger å gjøre tro, eller er det fordi bloggen i stor grad er mobiltilpasset?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 De aller fleste leser bloggen på mobil, så det er tanken, ja 🙂

   1. Skjønner! Setter pris på at du tar deg tid til å svare 🙂

 22. Elisabeth

  Så fint innlegg – og igjen – fantastiske bilder!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 23. Brukte du hjelm på denne turen?:)

 24. Happy Halloween 🙂 Koselige bilder på senhøsten 🙂

 25. Klarer ikke la vær å bry meg nå ! Ang sykkelhjelm…
  Det sier seg vel selv, at skal en ta bilder så tar en vel ikke bilder med hjelm på hodet..Det hadde unektelig sett litt snodig ut!
  Det er vel helt naturlig å ev ta av seg sykkelhjelmen når man skal inn i en butikk ?!
  Hvorfor ikke heller fokusere på flotte freshe bilder av en strålende Caroline, flotte høstfarger og lekre blomster.
  En må da ikke henge seg opp i absolutt alt og for det vi vet så kunne hjelmen ha ligget i bunnen av kurven…
  Skal vel dessuten mye til for at det skal skje noe i gågata…Eller ut av parken…Det er korte avstander og som Caroline skriver ,» Turen tok fem min «..

 26. Hva argumenterer du med hvis Nelia spør deg om hvorfor mamma ikke har hjelm da? Nei du skjønner dette er bare en kort tur? Vil si du går forran som ett meget dårlig eksempel ovenfor barna dine :-/Du bruker kanskje ikke beltet på korte bilturer heller da?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å bruke belte er påbudt, Jill, så det bruker jeg selvsagt 🙂 Nelia har aldri spurt om det, men om hun gjør det så forklarer jeg at det er forskjell på voksne og barn. Det er ofte hun spør om hvorfor voksne kan gjøre ting hun ikke kan, og det pleier hun å forstå ganske så godt når hun får det forklart 🙂

   1. Kjenner jeg blir lei meg også av dette svaret Caroline. Men nå skal jeg ta noen dype pust og ikke lese her på noen dager. Synes det var toppen med hverdagsinnlegg igjen, men dette med hjelmbruk, eller mangel på sådann er ikke greit for meg. Er eldre enn deg, men det du forklarer Nelia om forskjell på voksne og barn, jo, det er en sannhet i forhold til mye, men ikke i forhold til livet og sikkerheten…

 27. Hvorfor er folk så opptatt om Caroline bruker hjelm eller ikke. Det er hennes risiko, forbilde eller ei. Man bruker hjelm for sin egen del. Hvis Caroline er et fornuftig menneske og ønsker å unngå ulykke så tipper hun klarer å forstå det selv. Jeg leser litt om andre bloggere også, eks Camilla Pihl og har aldri sett ho bruker hjelm når ho sykler (eller rettere sagt; tatt bilder av ho med sykkelen). Det var ingen som kommenterte om hjelm bruk. Det å ha personlig meninger om andre, bør heller vurderes før man skriver/snakker høyt om andre.

  Fine bilder Caroline!

 28. I alle dager? Dama er over 30! Hun må selv velge om hun bruker hjelm eller ikke, og jeg trur ikke det har så innmari mye å si for omverden om hun har hjelm på eller ei! Hjelpes!
  Jeg syntes heller at man kan fokusere på at de tok sykkelen fremfor bilen når de skulle til byen! Kjempebra!
  God søndag videre!

 29. Jeg bruker ikke hjelm! Hurra for fri vilje i Norge nydelige bilder
  Hilsen Cubakone.com

  1. Jeg blir sikkelig irritert når jeg leser slikt. Vi vet hvor mye sykkelhjelm hjelper når du kommer i ulykkesrapport når du har en slik arrogant holdning lurer jeg på hva du tenker om du kommer i en sykkelulykke som gir deg hodeskader og du trenger hjelp fra helsepersonell ?

 30. En dag hadde jeg et ærende nede i byen. Jeg måtte rekke å gå over på den andre siden av sentrum før butikken stengte, og måtte derfor leie bysykkelen for å komme meg raskere avgårde. «Uheldigvis» hadde jeg ikke med min egen hjelm ned til byen, så jeg måtte jo bare sykle uten… At jeg kunne være så teit og ansvarsløs å sette meg på den sykkelen uten hjelm….Kan dere skjønne? !!!!!! #%€*. Jeg derimot skjønner meg mindre og mindre på mennesker som skal bry seg mer og mer om hva andre gjør og/eller burde gjøre. Jeg er en trofast leser, siden før du flyttet til Siljan. Dersom noen hadde begrenset meg til å bare se innom kun én blogg daglig; ja da hadde definitivt din vært den eneste. Slik har det vært i alle de årene jeg har fulgt deg. Ehhhmmm… når det gjelder å kommentere er jeg mildt sagt elendig, men nå klarte jeg altså ikke å la være. Stå på videre, uansett «vær og vind» akkurat slik har gjort i flere år nå. Ellers ønsker jeg deg, og din flotte familie en herlig høst. Du er rett og slett aller best.

 31. Så herlige, stemningsfulle høstbilder! Og helt nydelige bilder av deg, Caroline 🙂

 32. Jeg var i København i helgen, og der brukte 2 av 1000 syklister hjelm. At disse 998 syklistene i det hele tatt overlevde sykkelturen er for meg et mirakel.
  Synes forresten vi skal innføre hjelm når vi går i trafikken også, og når vi kjører bil. Totalt uansvarlig uten.

  1. Hahaha!!!FANTASTISK! ! Enig! Ikke minst på joggeturer!

  2. Sammenligner du hvor til rettelagt det er for syklister i København kontra byer i Norge? Det blir som å sammenligne epler og pærer. Om du leser litt om emne ser du at syklister i Norge har mange ganger (har lest 10 ganger en plass, men har ikke kilden) så stor sjans for å komme i ulykker med bil. Å sammenligne hjelmbruk i disse to landene litt vanskelig. Sykkelulykker som skjer ved at du kjører i grøfta, som Caroline skriver, er ikke det som farligst. Møte ulykker med bil sykkel kan få fatale følger og verken syklist eller bil trenger å ha stor fart før resultatet av en møteulykke er død. Jeg synes det oser uvitenhet når man håner og latterliggjør bruk av sykkelhjelm på korte avstander.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Jeg er enig med Emilie at man ikke bør sammenligne Danmark og Norge :/ Det hadde vært en drøm å ha de samme sykkelforholdene og den generelle aksepten blant de andre trafikantene for syklister, her til lands!

   2. Emilie

    Jepp, støtter opp under kampanjen «del veien», men det går begge veier. Blir irritert av sykelister som kjører sikksakk mellom biler også

 33. Hei på deg ! Hvor er den nydelige grønne genseren fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra zara, det er fjorårets 🙂 <3

 34. Renate Mariell Bøyum

  Hei Caroline!
  Jeg følger bloggen din, men kommenterer dessverre sjelden. Ville bare gi dere en tilbakemelding på det utrolige gode arbeidet dere gjør. Bloggen er så gjennomført, delikat og inspirerende! Dere fremstår som en herlig gjeng 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk, Renate! <3

 35. Enig med Renate over her. Dere er i en annen liga enn andre bloggere, dette er virkelig jobb. Det har vel noe med alder og erfaring å gjøre. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og bildene er blitt utrolig mye bedre i det siste. Du er nydelig! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Maria 😀 Blir helt overveldet, jeg <3

 36. gloves?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *