tok med oss tacofredag på ferie

Hei helg! Tacofredag er over her hjemme og jeg kan faktisk med hånden på hjertet si at jeg ikke synes noen taco slår den norske varianten – ikke engang det som er originalen. For det er jo ingen hemmelighet at taco er annerledes i Mexico enn her hjemme, og kanskje har det med vane å gjøre, men jeg synes kombinasjonen av alt det gode (kjøttdeig, ost, tacosaus og guacamole) sammen med rømme er en fantastisk kombo! Likevel – den meksikanske tacoen er ikke så verst – spesielt ikke her hvor vi var i Miami 🙂 

Jeg bestilte en vegetarvariant, og den var utrolig god! Resten var også veldig bra og tilnærmet den vi spiser hjemme – bare hakket tørrere ettersom den var uten rømme og guacamole. Tilslutt bestilte vi guacamole ved siden av, og det gjorde susen! Den var like god som den vi lager – nesten 😉 

Stedet heter Bodega og serverer Meksikansk street food, faktisk har de blitt kåret til stedet med Floridas beste taco av USA Today – så her er du nødt til å ta turen innom for et uhøytidelig, men bra måltid. Og så må du teste ut drinkene deres! De serverer blant annet skikkelig bra frozen margaritas! 

Bodega er åpent til fire om natten, så her er sjansene hundre prosent tilstede for å få seg bra nattmat 😉 Innenfor denne døren befinner det seg nemlig et utested som jeg tipper er verdt å sjekke ut om du reiser uten barn . 

Så ja, det ble tacofredag (torsdag) selv på ferie – vi ble så fristet da vi leste om dette stedet at vi bare måtte sjekke det ut. Det angrer vi ikke på! Dette er siste tips fra Miami, neste gang det kommer innlegg om ferien vår, blir det mest sannsynlig en cruise-guide og deretter en Disney-guide 😅 


🌮

God helg, dere! Jeg føler meg endelig ganske frisk nå, og var faktisk ute på en liten sykkeltur tidligere for å kjøpe blomster. Må si at kulden virkelig har kommet for fullt i løpet av disse dagene – brrr! 

15 kommentarer

 1. Takk for tips! Og jeg er helt enig med deg, «norsk» taco er best! Bodde i Texas en periode, og savna norsk taco – fant til slutt Santa Maria på walmart – LYKKE!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahaha :p Den ser jeg 😀

 2. Er det ikke nok innlegg om ferien nå? Er så lei av å lese om det. Savner vanlige innlegg.

 3. bag brand?

 4. Caroline

  Hvor handlet du blomster? Så veldig koselig ut der hilsen en fra Sarpsborg

 5. Gleder meg til Disneyguide Du er så utrolig flink Caroline! Du lager jo bedre innhold, både når det gjelder skriverier og bilder, enn de fleste andre magasiner. Ønsker deg en super lørdag. Klem ❤️

 6. Kristin

  Hvor er den sorte bumbag’en fra:)?

 7. Haha norsk Taco.. Vi er noe for oss selv..
  Når vi er på ferie.. Pleier vi å finne noe mexicansk også..

 8. Takk for noe et supert Miami-tips! Gleder meg til tips om både Disney og Cruise 🙂

 9. Hei Caroline!
  Dere som elsker taco burde prøve fisketaco Jeg tuller ikke, det er helt amazing! Du finner oppskrift på bl.a matprat. Vi pleier å bruke laks, og til og med mannen som er en skikkelig kjøttelsker virkelig elsker denne varianten! Kombiner med lime, koriander og litt ananas så får dere en heeerlig tacokveld

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har vi prøvd 😀 Kjempegodt!

   https://www.carolinebergeriksen.no/2017/01/25/oppskrift-onsdag-torsketaco/

   1. Ååå så bra! 🙂 Burde jo skjønt at du allerede hadde prøvd det;-) Btw takk for masse gode miami-tips. Mulig at jeg får sjansen til å prøve dem ut ila våren!:-D

   2. Caroline Berg Eriksen

    Så herlig 😀 Det håper jeg du får! God klem 🙂

 10. Caroline; du hadde så utrolig mange kule antrekk på ferien. Kunne du laget en liten oversikt over forskjellige antrekk og hvor de er fra? Hadde satt skikkelig pris på det!
  Dette skjørtet f eks. Love it!!

 11. Hvor er de fine øredobbene dine fra? 😀
  Håper du har hatt en superfin helg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *