neste bursdagsprosjekt: discobursdag

I fjor var det Vaiana som gjaldt da Nelia fylte 4 år – den bursdagen var fantastisk morsom å styre med! Vi gjorde nesten alt sammen hele lørdagen og natt til lørdag med god hjelp fra svigers fra Ålesund 🙏🏻 og resultatet ble så bra! Vi mekket Vainabåt med seil, pappegøyer OG palmer inne på stuen, dekket småbord med voksduk, lagde en superfin og fargerik ballongbue og fylte goodiebags med snop. Kaken tok litt lenger tid enn jeg hadde regnet med, men slike kaker er jammen en egen kunst – ikke lett i de hele tatt! Se flere bilder fra bursdagen HER


🎶 

I år blir temaet verken prinsesser eller feer (noe jeg er overrasket over, etter all beundringen og snakk om Disney både under og etter ferien) men det blir tyll, bling og masse musikk – hun som snart fyller 5 år ønsker seg discobursdag! Jeg har hatt litt tid mens jeg var syk til å lete etter inspirasjon, til tross for at det er mest Halloween som opptar hodet mitt nå 🙂 Jeg tenker i hvert fall paljettduk, discokuler, frynser og glitter! Så må vi rigge opp til et skikkelig discodansegulv, slik at barna kan slå seg løs 🙂 Det blir så gøy! 

– insiprasjonsbilder hostess with the mostess – 


Om det er noen som har peiling på hvordan jeg lager mini-iskremcupcakes som på bildet over, så mottas tips med takk 😇 Tenkte jeg skulle prøve meg på å lage en diger discokule-pinjata også – det kan bli interessant 😉 Men først – Halloween! Og så må vi bli helt friske – er nesten i mål 🍁 

19 kommentarer

 1. Kanskje du kan få kjøpe de små iskremkjeksene de har på McD?
  Lage muffins som du bare former og setter nedi?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg må prøve på noe sånt 😀

 2. Ingvild

  Takk for masse inspirasjon! http://tonerosedesign.com/cupcakes-i-iskrem-kjeks-tips-til-barnebursdag/ Har du sjekket denne?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for link 😀 <3

 3. Kan du lage en hårvideo snart? 😀 klipt meg nokså kort igjen, men trenger litt inspo til å fluffe håret og lage litt bølger i det, så jeg slipper og se tantete ut haha. Good bedring <3

 4. Dear Caroline,
  I know for sure you will organise and prepare the perfect disco birthday! Looking forward to see the result.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 5. Jeg kan ikke skjønne at Nelia snart blir 5(?!!?) år? Hvor i all verden ble tiden av :O Kan tenke meg det blir en knallbra discofest 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ikke jeg heller! Tiden går så altfor fort :O

   Det håper jeg det blir 😀 Gleder meg til å ordne til den i hvert fall 😀

   Klem til deg!

 6. Ser kjempeflott ut, gøy med tema- bursdag 🙂 Bare et spørsmål; dere har tre flotte stuer, hvorfor ble da forrige bursdag feiret i hallen? Var nydelig gjort til, er bare nysgjerrig:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi feiret både i hallen og TV-stuen, men vi dekket på i hallen fordi da slapp vi å rydde unna så mye 🙂

 7. Camilla

  Da må jeg tipse deg om noen super kule rosa discokule «glass» m/sugerør jeg fant på Lagerhaus jentene her DIGGA dem! Litt sånn kokos nøtt følelse, – bare med en discokule

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har allerede sett på dem 😀 Enig i at de er skikkelig kule! 🙂

 8. Shit, blir N virkelig 5 år?! Tiden flyyyr

  1. Caroline Berg Eriksen

   Utvilsomt 😀

 9. Takk så mye for inspirasjon linken 🙂 Den skal bli flittig brukt!
  Ja tenke seg att hun blir 5 år..
  Gleder meg til å se resultatet for disco bursdagen til nelia:)

 10. Gurimalla,har jeg «kjent» deg i hvertfall 6 år, tiden flyr når jeg lager slike cupcakesis bruker jeg samme oppskrift som på stor iskake, tilsetter gjerne litt forskjellig smak med farge så er det himmel for både voksne og unger Lykke til.

 11. 5 år ja…. neste år har du skolestarter. Den dagen de setter sine bein i skolegården flyyyyr tiden avgårde dobbelt så fort 🙁
  Har du noen tanker om skolestart? En ny epoke begynner da synes jeg, plutselig var vi så ferdige med bhg (selv om vi også hadde småsøsken), alt ble litt mer alvor.

 12. Skal Nelia på skole neste år?? Wow tiden flyr

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, virkelig </3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *