dominoeffekten

Altså – hvor skal jeg begynne? Jeg kunne i hvert fall se langt etter å starte hverdagen, den muligheten forsvant egentlig før den fikk begynt. Det å komme hjem fra ferie var ikke så greit 😉 Først var det jo dette jet laget som virkelig hang fast i oss. Jeg kan ikke huske at det har vært så ille tidligere, men denne gangen gikk jeg med munnen åpen 24/7 i konstant gjesp etter at vi kom tilbake. Likevel slapp det først taket hos Lars-Kristian og meg, men hos Nelia og ikke minst Naia, tok det lenger tid. Før de rakk å venne seg til den norske klokken, ble Naia syk. Skikkelig omgangssyke. Så ble Nelia syk. I går ble jeg syk. I natt ble Lars-Kristian syk. Haha, hva gir du meg?! Dette er så typisk. Vi tålte tydeligvis ikke å komme tilbake 😉 Nå er jo begge jentene friske igjen, men når både Lars-Kristian og jeg ligger rett ut sånn, da ser alt rimelig mørkt ut. Bare det å smøre en brødskive er jo en utfordring. Når jeg er syk, innser jeg alltid hvor heldige vi er som ikke har noen sykdomsutfordringer i hverdagslivet. Evig takknemlig 🙏🏻 

Vi som var litt foran skjemaet henger nå rimelig langt bakpå, men jeg håper at jeg er såpass grei i formen at jeg kan starte et relativt normalt liv igjen i morgen. Jeg har faktisk bare hatt litt høy feber og helt vanvittige magesmerter – denne gangen slapp jeg unna oppkastet – utrolig nok – ettersom de tre andre har hengt over doskålen. Er ganske lei av å tørke oppkast nå, for å si det sånn 😉 I morgen bør hele huset (inkludert sengetøy) vaskes ned, og så har jeg en del å ta igjen på jobbfronten i tillegg. Føler på meg at det blir en lang helg 😉 

34 kommentarer

 1. Ååå nei!!! Synes så synd på dere alle sammen Omgangssyke er virkelig grusomt! Masse god bedring til dere fra meg
  Hilsen Lena i MAMINO
  http://www.mamino.no

 2. God bedring til dere alle sammen 🙂

 3. Barnehagelæreren

  Huff da god bedring til familien, håper dere alle er på beina igjen snart.

 4. Har selv ligget rett ut med omgangsyke i 3 dager og virkelig imponert over at du klarer å legge ut blogginnlegg mens syk! (Dette var ikke ironisk ment om noen tolker det sånn)

 5. Urk, og god bedring.
  Jeg er småuggen selv i dag, faktisk. Ikke feber eller oppkast. Bare udefinerbart ekkel i magen.

 6. Å så kjipt. Håper at alle kommer seg i helgen:) men du må passe på nå da Caroline at du ikke sliter deg ut rett etter sykdom. Men jeg forstår godt at det kribler i kroppen å få vasket i huset, spesielt etter omgangssyken:O god bedring og god helg

 7. Uff, det er fælt! God bedring videre 🙂

 8. God bedring til dere 🙂

 9. Hei,

  Tenkte bare å tipse om at det ofte kan være lurt å ta c-vitamin rett før man går ombord på flyet. Ekstremt mye bakterier, i kombinasjon med at den samme luften sirkulerer rundt i flyet hele flyturen gjør at smittefaren er ekstremt høy. C-vitamin skal i følge min fastlege gjør at man ikke så lett blir smittet. Har generelt dårlig immunforsvar og slitt en del med sykdom etter sydenturer osv, men ikke like ofte jeg blir dårlig etter flyturer nå lengre 🙂

 10. Har du ordnet deg nye briller allerede?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, disse er gamle.

 11. Skeptisk

  Hva skjedde med brillene som du ikke hadde i usa? Har du plutselig fått tid til å ordne ny som er tilpasset synet ditt på de få dagene du har vært i Norge?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Skeptisk!

   Brillene jeg ikke hadde i USA, var hjemme hele tiden. Disse er egentlig for svake for meg, men de er likevel bedre enn ingenting når jeg er syk og sover mye – det er veldig ubehagelig å sove med linser og på grunn av infeksjonen jeg hadde nettopp forsøker jeg nå å ta pause fra linsene når det lar seg gjøre.

   Jeg har allerede bestilt meg time hos optiker, så da blir de vel ikke altfor lenge til jeg kan bruke briller oftere 🙂

 12. Bruker du lesebriller og linser? Skulle tatt med disse brillene da du hadde øyekatarr i ferien.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det gjør jeg sjelden for tiden. Som regel bruker jeg kun linser, men skulle vært flinkere til å bruke briller for å veksle på.

   Jeg skulle gjerne hatt dem med meg på tur, men det hadde jeg ikke. Ettersom jeg bruker de såpass sjelden, så er det dessverre noe jeg ikke tenker på når jeg reiser bort. Disse er egentlig for svake for meg, men de er likevel bedre enn ingenting når jeg er syk og sover mye – det er veldig ubehagelig å sove med linser og på grunn av infeksjonen jeg hadde nettopp forsøker jeg nå å ta pause fra linsene når det lar seg gjøre.

   Jeg har allerede bestilt meg time hos optiker, så da blir de vel ikke altfor lenge til jeg kan bruke briller oftere 🙂

 13. Stine H.

  Go bedring!selv om du er syk og henger etter leverer du alltid på bloggen.blir så imponert!Deilig å følge en blogger som er profosjonell og gjør jobben selv om livet skjer!Er så lei av bloggene som kun leverer ett innlegg i ny å ne og plutselig blir helt still osv og lover å komme til bake sterkere også skjer det ikke.Din blogg er så bra!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Stine <3 Dette betyr så mye for meg! Jeg er heldigvis bedre allerede, helt feberfri i dag 😀 Deilig følelse!

   Klem til deg og god helg 🙂

 14. Hvorfor blogger du når du er syk?
  Du har lov til å være syk du som alle andre. Synes bare det er en merkelig prioritering å blogge ( jobbe når du er syk)

  Når jeg er syk er jeg borte fra jobben, men du jobber? Jeg sier kun dette fordi jeg mener vel. Om du er borte en dag pga sykdom fra bloggen skjønner alle følgerne dine det

  God bedring

  1. Caroline Berg Eriksen

   Heldigvis hadde jeg noen innlegg på lur på onsdagen da det var som verst – oppskriften som jeg laget tidligere i uken + miami 🙂 I går følte jeg meg mye bedre, onsdagen hadde jeg aldri orket å ta noen bilder, da lå jeg i sengen hele dagen :/ Jeg styrer jo dette selv og kjenner på kroppen når jeg orker hva 🙂

   Tusen takk! Anser meg selv om 80 prosent i dag :p

 15. Usjda, omgangsyken er kjip, og spesielt når man har småunger – håper dere er friske snart, hele gjengen!
  Imponert over nye innlegg her tross sykdom- ingen tvil om at dere er profesjonelle i jobben og har høy arbeidsmoral! Men husk at selv dere må ta dere tid til å være syke og bli helt friske før dere er tilbake på jobb, slik alle arbeidstakere har rett på.
  Riktig god bedring til dere 🙂

 16. Kari-Mette

  Hei og fortsatt god bedring! Noen ganger kan det å jobbe (litt) være god medisin. Jeg lurer på om du på noen måte vet om genseren Mette Marit hadde på seg i TV-intervjuet på onsdag er å få kjøpt her i landet? Har ikke funnet ut hvem som er produsent. Kanskje noe på siden av tema forøvrig, men håper veldig på svar. Fortsatt god bedring og god helg!
  Kari-Mette

 17. Kjipt!! God bedring!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Lone! 🙂

 18. Ble ikke dere syke etter ferie i våres også? Må ikke presse dere sånn! Take Care

 19. Jeanette

  Du kler briller så bra! Jeg driver også å går rundt med gamle briller som er litt for svake.men som du skriver så er det jo bedre enn ingenting 😉 bruker vanligvis linser jeg også,men i det siste har jeg vært flink å bruke mer briller. Merker det gjør utrolig godt for øynene!

 20. Veldig godt å høre du ikke gjør mer enn du orker, blir bare veldig bekymret for deg for jeg vet du står på veldig hele tiden!

  Er så viktig å ta vare på seg selv, pleie å være god med seg selv, du er så flink til å ordne i stand bursdager og gjøre så mye for barna dine og de rundt deg( de tar du så godt vare på) Bare pass på å være like god mot deg selv fremover, du er en perfeksjonist helt ut til fingerspissene. Jeg kjenner ingen, ingen som er så nøye som deg så da fortjener du iallefall å senke skuldrene når du måtte trenge det, ta spabehandlinger og fotbehandlinger når du måtte trenge det. Det å sette av tid til f.eks et fotbad et par ganger i uka hadde vel vært herlig? Man går så mye hver dag og fotterapeuten sa til meg at føttene er faktisk det folk i befolkningen prioriterer lavest. Ved f. eks fot massasje og fotbad stimulerer du til økt blodsirkulasjon føttene trenger så sårt med tanke på hvor mye man går i løpet av en dag. Å sette av tid til det på kalenderen, hadde ikke det vært en god og fin investering i egen helse? Bare et forslag til egen pleie jeg synes du av alle virkelig fortjener!

  Tusen takk igjen for all inspirasjon og glede du gir alle oss lesere i hverdagen, det er en stor glede og sann fornøyelse å følge deg!!

  Stor klem fra Linn

 21. 4barnsmamma

  Det er mye omgangsyke og influensa/forkjølelse som går nå! Mange syke rundt omkring. God bedring!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Uff :O Var sikker på det var noe vi hadde dratt med oss fra USA, men kan jo ha vært syke ombord på flyet også :/ Har registrert at vi er flere :O Skikkelig kjipt!

   Tusen takk 🙂 Håper dere får en god helg 🙂

 22. Godt å lese at du er på bedrings vei 🙂 Håper helgen gjør susen på bedre form! God helg til deg og dine 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita <3 God helg tilbake til deg og dine <3 🙂

 23. Skjønner faktisk ikke hvorfor min komme tar ikke er publisert fordi jeg spør om dere ble syke etter ferie i våres og. Er det slemt? Spør jo bare fordi dere må være forsiktige og ikke presse dere for mye. Men, hvis den er for drøy, så vel, da er det lav takhøyde. God natt

  1. Caroline Berg Eriksen

   Beklager, har bare ikke rukket å godkjenne alle :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *