høsten der

På Boulan hvor vi bodde i Miami, skjuler det seg en liten perle av et badeområde på toppen av taket 💦 Her var det aldri overfylt verken på solsengene eller i bassenget, og de gangene vi var der, hadde vi alltid stedet helt for oss selv i en time eller to. Jeg elsker at vi fikk oppleve og se så mye på denne ferien, men likevel var dagene vi bestemte oss for å være akkurat her i flere timer, også helt fantastiske 🌴 Total avslapning! 


Er det ikke rart at selv om vi nesten akkurat kom hjem, så kjennes det ut som det er flere uker siden vi tok disse bildene? Til tross for at jet laget fortsatt henger ganske kraftig i hos oss alle fire (tror aldri noen av oss har vært så forvirret før 🙊) har vi allerede klart å komme oss ganske fint tilbake til hverdagen – likevel går det ikke en dag uten at vi mimrer tilbake til det som har vært tidenes familieferie for oss hittil ☀️På mange måter savner jeg solen og den vanvittige varmen som fikk svetten til å renne etter maks to minutter utendørs, men samtidig er det noe magisk og skikkelig stemningsfylt med den deilige, norske høsten 🍁 I dag var jeg oppe en stund før solen og fikk se den stå opp – et fyrverkeri på himmelen og verdens beste kaffekopp (som jeg har savnet mest av alt disse tre ukene) ☕️  Jeg kjørte til Oslo og nøt faktisk synet av alle de fine fargene langs veien, på trærne som er helt nakne om om bare noen uker. Så rakk jeg hjem for å hente i barnehagen og lage middag. Hverdagen er tilbake nå, og den er også veldig fin 🍃 

14 kommentarer

 1. Hei! Hvordan var temperaturen i Miami nå i oktober?

  1. Caroline Berg Eriksen

   30 – 35 grader, men det føltes ut som mer pga. luftfuktigheten :O

 2. Jeg får stadig spørsmål om jeg har fått utført det ene og det andre. For noen år siden var flere overbevist om at jeg hadde silikon, såpass overbevist at jeg tror det ble en sannhet for veldig mange, mens sannheten var den at jeg bare brukte bh med push up.

 3. Så koselig skrevet 🙂 Jeg går rundt som en zombie for tiden. Er sååå trøtt og energiløs. Lengter tilbake til sommeren ja :O

 4. Hvor mye bagasje har dere med på en sånn tur?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi hadde 4 kofferter på 120+ liter, pluss vogn og håndbagasje 🙂

 5. Velkommen hjem igjen 🙂 Det har vært kjempegøy å følge med dere på reisen. Så mange flotte bilder 🙂

  Klem fra Lena i MAMINO
  http://www.mamino.no

 6. Godt å ha noe felles fint å mimre tilbake til utover senhøsten og vinteren 🙂 Høsten er vakker her hjemme, but Miami er soooo nice hehe

 7. Så fin bikini! 😀 Hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Nelly 🙂

 8. Er ikke glad i kulda som kryper på oss nå, så jeg skulle gjerne vært i Miami å tint opp.. Haha!Har absolutt fått lyst å besøke landet, etter å ha fulgt «reisen» i 3 uker.
  Og utrolig mye fine bilder..

 9. Anne-Lise Jakobsen

  Hei hvor er den fine bikinien fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Nelly 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *