south beach på sitt vakreste

Vinden i Miami gjorde at stranden ikke var et alternativ de to dagene vi bestemte oss for å bad og sol – likevel er det ingen tvil om at det er utrolig vakkert der! Vi hadde så lyst til å ta en dukkert i det klare, turkise havet, men bølgene var så store at jeg aldri hadde klart å slå meg til ro med jentene lekende eller vassende i vannkanten, så vi tok heller turen dit da vinden hadde roet seg litt. Vi satt i sanden for å se at kvelden kom snikende ✨ 

Før det ble idyllisk måtte vi få godkjent-stempel av en hel drøss med måker som nesten angrep oss da vi kom mot stranden. Jeg ble seriøst livredd! De fløy typ 1 meter over hodene våre, og på et punkt trodde jeg en av dem skulle ta tak i hårbøylen til Naia 😯 Plutselig ga de seg og fløy videre til neste flokk med mennesker – heldigvis! Jeg glemmer aldri da jeg var vitne til at en måke snappet en andunge opp fra havet for deretter å spise den. Hakket den i filler på bryggekanten og slukte den hel. For noen grusomme og grådige dyr. 

bygninger i gult, rosa og blått 🌸 

Da fuglene endelig var borte, fikk jentene vasse i vannkanten og Naia syntes det var så gøy at hun like gjerne satt seg ned på huk da det kom en bølge. Kjolen ble gjennomvåt og da hun løp alt hun kunne opp på stranden, ble den full av sand også. Men det gjorde ingenting. Like etterpå kom kvelden over oss 🌙 

Vi likte oss så godt i Miami og vet allerede at vi må tilbake hit 🌴 


Nå er jeg så klar for en ny uke! Det var godt å komme hjem på lørdag og ha hele gårsdagen på å komme seg. Vi la oss i normal tid, men minstemann sov i ikke mindre enn 20 timer og vi var ikke langt etter! Det vil si at vi våknet opp igjen da det var morgen i Miami – rimelig innstilte etter den klokken hele gjengen 😉 Nå håper jeg vi glir tilbake til norsk rytme igjen i løpet av noen dager, slik at vi kan riste av oss feriefølelsen og gjenoppta hverdagen 🙂 Håper dere har en fin start på uken 🍁 Jeg gleder meg til å hente hundene senere, og gå en tur i høstværet! 

54 kommentarer

 1. Tingiriktigperspektiv

  Du vet dyrene du spiser er stort sett unger? Vi får bare noen andre til å «snappe» de opp for oss? Måkene har bare ikke den muligheten. Ikke at jeg liker måker jeg heller men de må overleve de og 🙂 .

  1. Enig med deg, tingiperspektiv! Mennesker er vel uansett mye mer grusomme og grådige enn måker noen gang får blitt.

   1. For ikke snakke om jegere som dreper for morro skyld .høstens vakreste eventyr kalles det mn for hvem? Blod og død vil aldri bli vakkert,eller skadeskyting ergo smerte lidelse.
    At alle koser seg med døde dyr på julaften (og ellers ) finner jeg lite fredelig.rart julen senker seg …

 2. For noen fantastiske bilder. Nr 1 ligner på ett maleri..
  Utrolig flott sted 🙂

 3. Mente nr 2 av jentene.. Så flott «maleri»

 4. Hvorfor har du mikrofon på deg? Neste sesong av Bloggerne?

 5. Bruker dere drone for å ta bilder når dere er på ferie? Det har vært mange nydelige og flotte bilder på denne turen, og dere er flinke med å la fargene på antrekkene være i samme fargeskala som omgivelsene rundt! 😀

 6. Åh,dette var nydelige bilder!

 7. Dere er rå på å ta bilder! Synes spesielt bilde av LK og Naia var såå fint – far og datter 😀 Bør rammes inn! Goals!

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 <3

 8. Jeg har kost meg veldig med alle de flotte bildene og den fine reiseskildringen de siste ukene! Vi har vært på samme reise med både Orlando, cruise og Miami – og vi er også helt sikre på at vi vil tilbake om ikke så altfor lenge 🙂
  Fin mandag til dere 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig hyggelig å høre, Marit! Og så gøy at dere også har vært på denne runden – en fantastisk flott ferie 🙂

   God mandag tilbake 🙂 <3

 9. Wow, dear Caroline! I’m so in love with the pictures and your super lovely family. You are beautiful as usual.
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 10. Åhh, vakre bilder! 😀
  Lurte på om du kunne lage ett innlegg med tips til ting å gjøre sammen med kjæresten, for å få litt kjærestetid/aktiviteter til å gjøre sammen. Helst noe annet enn å gå tur og filmkveld. Hehe 🙂 Takk for at du lager en så inspirerende blogg. Klem

 11. He, he – grusomme dyr faktisk 😉
  De spiser jo bare for å overleve, som alle andre! 🙂

  Men det du sier er at det ikke er noe særlig å bade på Miami-kysten? Jeg har også hørt det av andre nemlig. At vestkysten er best. Men stranda i Miami ser jo veldig flott ut da!
  Har du vært i Key West tidligere? «Angrer» du at dere ikke kjørte dit? Er det verdt turen, lurer jeg veldig på?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har vært i Key West flere ganger og opplevde det som et utrolig flott sted med helt magiske strender! Men vi angrer ikke, de siste dagene ble uansett ikke noe sol- og badferie, noe det mest sannsynlig ville blitt i Key West 🙂 Vi drar kanskje dit ved en annen anledning 🙂

   1. Sorry mas men hvor er de fine strendene i Key West? Har nemlig lest en del om stedet og mange klager over nettopp strendene. Mange sier jo vestkysten har de beste strendene.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det husker jeg ikke :p Kan spørre mamma om det 🙂

   3. Det finnes strender i Florida Keys, men de er ikke naturlige. Man-made med importert sand… For heftige strender, ta turen nordover til The Carolinas.

  2. Vestkysten er mye mye bedre enn østkysten med tanke på strender! Vi har nettopp kommet hjem fra ferie på Marco Island, ikke langt unna Naples, og var på samme tur innom Fort Lauderdale. Sistnevnte er også bedre enn Miami strandmessig (var der for ett år siden), men ingenting slår strendene på Marco, Clearwater etc;))

   1. Caroline Berg Eriksen

    Ja! Clearwater beach vet jeg vi har vært! 🙂

   2. Takk for tips Lillian! 🙂
    Har også hørt mye bra om Sanibel island.

 12. Sov Naia i 20 timer i strekk ?

 13. Ser ut som der tar en del bilder med drone på ferie (og ellers også). Hvordan fungerer det egentlig? Må man ikke ha spesiell tillatelse for å fly drone over bebygde/befolkede områder der dere tar bilder? Vet i alle fall at det er tilfelle her jeg bor (i utlandet). Er det stress å få en slik tillatelse? Blir utrolig fine bilder i alle fall 🙂

 14. Så vakkert! Og for noen inspirerende omgivelser, særlig wynwood-walls! Tenk å få utsmykke slike store vegger selv!

 15. Tror det er en skrivefeil her….Du skrev at dere la dere i normal tid, og at Naia sov i 20 timer Dvs at hun la seg sikkert i 20-21 tiden….og sov til kl 16-17 dagen etterpå???? Hvordan kan du tro at dere da er kjappt tilbake i norsk rytme igjen? Siden hun sov såpass lenge, så bar hun jo sikkert ikke tilstrekkelig trøtt ved leggetid igjen?! Uansett ikke mitt problem, men vil anbefale dere om å følge norsk døgnrytme igjen raskest mulig (selv om det er tøft). Men det er uansett beste måten å komme i rute igjen!!!

  1. Enig – kommer man fra usa er det bare å sette på vekkeklokka etter norsk tid igjen 😉
   Knalltøft første dagen (vil jo helst sove til langt utpå dagen) men så er man tilbake til norsk tid på dag 2 også!

 16. Så fin shorts! Hvor er den fra? 🙂

 17. FOR noen flotte bilder!! Rett og slett fantastiske!!

 18. Håper jeg gjorde ankomsten til Osl bedre for dere med hjelp til bæring og en ekstra barnevogn 🙂 Så ut som det var nødvendig. Hehe #travellight

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det gjorde du helt klart! Tusen takk for fantastisk service, det hjalp MYE 🙂

 19. Håper mikrofonen er for neste sesong av bloggerne! Det hadde vært så gøy 🙂

 20. Dere er helt rå på å ta bilder, fantastisk fine og skikkelig kult med drone bilder 🙂 Miami er awsome, nå fikk jeg lyst til å dra tilbake jeg også hehe

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita! Ja, det er det virkelig! For et sted 🙂

 21. For noen bilder Vi holder på å planlegge nytt cruise i påsken, men før jeg bestiller; kommer det en rabattkode ?

 22. Om måker er grusomme og grådige dyr, hva er vi da? Mennesket er jo det største rovdyret på denne planeten. Bare fordi vi kjøper kjøttet vårt på Rema så gjør det oss ikke til noen bedre skapninger. Kanskje du skrev setningen i affekt, men det er noe å tenke over. Blir litt som å klage over at det er hai i vannet etc, det er først og fremst deres «hjem»

 23. Det har vært så gøy å følge dere i disse ukene på ferie. Så mange fine reiseskildringer og vakre bilder! Jeg var i Florida i fjor med barna mine, men ikke i Miami. Får lyst til å dra tilbake.

  Disse bildene her er helt fantastiske! Lars Kristian er utrolig dyktig.

 24. Hei! Håpet på vanlig innlegg i dag assa, men litt mer USA… Gleder meg til vanlige innlegg jeg. Dere burde sikkert si noe om mikrofonene. «Alle» vet det jo. Men for meg spiller det ingen rolle, ser ikke den serien. Selv om jeg venter på vanlig innlegg var disse bildene utrolig flotte da!

  1. # Du har fått frem at du ikke ser på bloggerne. Det trenger ikke nevnes i fleng, og det er bare koselig med flere USA innlegg. Det kommer tidsnok hverdags innlegg , så bare koselig med litt sommer bilder i høst Norge

 25. For noen nydelige bilder 😀 Håper microfonen du har på deg er til ny sesong av bloggerne, hihi

 26. Det er så rart, dere velger å legge ut flere bilder med mikrofoner og sånn dings bak, dere velger å ta med kommentarer ang det – men velger å ikke svare på hvorfor dere bærer dette utstyret. Hvorfor ta med de kommentarene når dere overser dem?. Er det for å spekulasjoner og flere følgere?

  1. Er nok det 😉

  2. Elisabeth h

   Hun har svart i annet innlegg at hun ikke kan svare,og at hun ville svart om hun hadde kunnet.

 27. Dere tar så utrolig flotte bilder! Lurer veldig på hvilket kamera dere bruker. Jeg skal kjøpe meg nytt og trenger noen tips!

 28. Den måken som spiste en andunge er da akkurat det samme som mennesker som spiser kylling? Til tross for at jeg synes at absolutt alle burde redusere kjøttkonsumet sitt, mener jeg ikke at folk som spiser kyllingfilet til middag er grusomme mennesker? Et tilleggspoeng: dyr kan per definisjon ikke kalles grusomme. Eller gode for den saks skyld. For at de begrepene skal kunne benyttes må det jo eksistere en form for moral kodeks.

 29. Så flotte bilder! Håper virkelig dere rammer inn noen av dem og henger på veggen!! Kan ikke måle seg med disse plakat bildene! Ser du har mikrofon – hvorfor det?

 30. Okei, sorry for å være måkepoliti, men jeg må bare si at man ikke burde tillegge arter negative egenskaper som de ikke kan ha (jfr. Kaja over her). Måker utsettes for mye dyreplageri og mishandling nettopp fordi mennesker har en tendens til å oppfatte de som slitsomme dyr – bare fordi de er en av de artene som greier å tilpasse seg menneskeheten best, slik som rottene. F.eks.: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/3L5lL/veterinaer-rystet-over-maake-tortur og https://www.tv2.no/a/9291190/ og https://www.nrk.no/nordland/_-rev-hodet-av-mase-som-_brakte_-1.13033595 .

  Jeg er helt sikker på at du tar like mye avstand fra dyremishandling som meg, men ved å støtte opp under oppfatningen om at måker er «grusomme» dyr, så bidrar man til holdningen om at det er greit å behandle måker dårlig.

  Jeg synes måker er flotte fugler jeg! Jeg er enig i at noen kan være litt skremmende og hissige, men hva hadde hytteliv og båtliv vært uten måkeskrik og silhuettene deres? Dessuten er det jo like mye vi som invaderer dens territorium, som at den invaderer vårt – og den har derfor all grunn til å være litt hissig.

  At den spiste en andunge var sikkert et ekkelt syn, men likevel MYE mer naturlig enn når vi spiser en kyllingfilet fra en 1-måned gammel kylling oppfostret i kyllingfjøs. Dessuten er mange måkearter utrydningstruet på grunn av oljesøl og plastforurensning, og de spiller en utrolig viktig rolle i havets økosystemer.

  Ellers vil jeg si at bildene fra reisen deres har vært helt nydelige! Gleder meg til det blir julestemning på bloggen! Ha en fortsatt fin uke:)

 31. Nå synes jeg folk kan roe ned ang kommentaren om måkene. Herlighet! Jeg er sikker på at Caroline kan se at mennesker kan være langt mer grusomme mot dyr, og se sammenligningen med at vi spiser kylling til middag, Ikke rart det er krig her i verden, når en liten kommentarer blåses opp til de grader. Syntes kommentaren beskrev situasjonen bra jeg. Fikk meg til å se for meg det hele Nydelige bilder. spesielt de på stranden med deg Caroline og jentene.. 🙂

 32. Så vakkert det er i Miami! Skjønner godt dere vil ta turen tilbake 😀 Fint at dere er kommet dere hjem og snart har hentet dere inn. Det har vært gøy å følge med turen deres 🙂

  Naturen er bararisk og alle gjør det de må for å overlevere. De mest grusomme og grådigste dyrene jeg kjenner som går på denne jord er oss mennesker. Vi overproduserer kjøtt og animalske produkter og selger det ut til en billig penge! Kylling som nordmenn spiser MYE av er jo også bare barn 🙂 Det samme gjelder lam, de er mellom 4-12 mnd når de blir slaktet. Eneste forskjellen fra den grådige naturen er at vi tvinger disse dyra til å leve i kunstige omgivelser, barn blir skilt fra mor så alt for tidlig, og kyllingen blir klekket på et samlebånd. Så jeg vet ikke hvem som er verst ut av oss og måsen.. Det er så altfor enkelt å bare dra å kjøpe disse produktene i butikken.

 33. Helt fantastisk nydelig bilde nr 2: Av jentene ved stranda, med den vakre sjøen og himmelen! <3 Hadde det vært mine barn og mitt bilde hadde jeg fremkalt det i stort format og hatt det på veggen! 😀 Helt nydelig! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 34. Saima Aslam

  Hei
  Jeg lurte på hvilke kamera og hvilke objektiver dere brukte under USA turen deres? Jeg så på bloggerne på TV igår og syns dere tar så utrolig fine bilder.
  Hilsen en som er fotointeressert

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

   Vi bruker Canon 5D M4, og som oftest Canon sin 24 – 70mm f2,8 🙂

 35. Utrolig fin shorts du har. Hvor er den fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *