blant festsesongens fineste kjoler

reklame: floyd.no 

Folkens – festsesongen nærmer seg med stormskritt og i den anledningen har jeg fått plukke meg ut noen favoritter fra Floyd 🙂 Det er flere jeg liker og de kan du ta en titt på HER, men de største favorittene er likevel disse to: 

Paljetter har på mange måter blitt et must have før jul og det er det også i mitt klesskap – det er alltid safe å ha en glitrende kjole tilgjengelig, om det plutselig sniker seg inn en fest eller to som krever litt glam 🙂 Dette er kjolen å bruke når du er bedt til et skikkelig party og ønsker å glitre om kapp med stjernene ✨Dessuten elsker jeg ryggen på den! Denne blir fin om vi for eksempel skal ut på julebord med venner. Du finner den HER

Jeg kan aldri få nok av den lille sorte, og denne modellen liker jeg spesielt godt på grunn av ermene. Den blir kjempefin på middagsdate med Lars-Kristian, og det som er så bra med denne, er at den kan få bli i skapet utover festsesongen også. I motsetning til glitter som kan bli litt mye i kanskje mars eller april, så er den lille sorte udødelig året rundt. Denne kan du også se en liten video av på instagramstoryen min og du finner den HER 🙂 


Utvalget av kjoler er stort hos Floyd, enten du ønsker å gå for en glam med paljetter eller noe litt mer nedtonet i en sort, enkel klassiker. Nå får du fri frakt om du handler for over 600,- samt gratis bytte i nettbutikken deres – noe som er helt topp – for da kan du bestille hjem og prøve alle du får lyst på! Det er alltid veldig fint å kunne prøve klær hjemme i sin egen garderobe med sitt eget tilbehør. Sjekk ut hele utvalget hos Floyd HER 🙂 

26 kommentarer

 1. Har du tips til bh? Nå har du synlig større bryster sammenliknet med før, så lurer på hvilke merker du foretrekker? Bruker selv omkrets 65cm og 70cm avhengig av merke…

 2. Så nydelig du er! Den paljett kjolen var veldig fin på deg 🙂

 3. Benedicte

  Sååå fin den sorte! Muligens det blir den på et av julebordene aldri egentlig tenkt på floyd som noe butikk som har noe jeg liker!

 4. Så flotte kjoler.Du er heldig som kler alt!Takk for at du leverer så bra innlegg hver eneste dag!Du leverer alltid!Ingen som topper deg:)

 5. Elisabeth

  Hvilken frisør går du til? Håret ditt er så fint for tiden!!
  Vet du tilfeldigvis farge og sånt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Elisabeth! Jeg går til Nikola hos Gevir, men jeg vet dessverre ingenting om farge etc :/

 6. Bruker du disse kjolene ellers? Jeg husker innlegget fra ifjor når du viste alle kjolene før jul. Du brukte jo ingen av dem?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det gjør jeg 🙂 Jeg brukte flere av både kjolene og kåpene i fjor, og spesielt den todelte dressen. Alt jeg foretar meg og har på meg blir ikke avbildet på bloggen 🙂

   1. Kan du nevne en anledning hvor du er kledd i kjole for et selskap/tilsetning eller lignende hvor du ikke viser bilde på bloggen? Du gir hvert fall ett inntrykk av at ved enhver anledning til kler deg opp så blir det dokumenter i form av et antrekksinnlegg. Noe som er forståelig. At du ikke viser bilder fra selskapet mtp øvrige mennesker er fair, men du benytter anledningen til å gjøre ett antrekksinnlegg ut av det. Jeg syns spørsmålet er berettiget av Idun, for det virker jo nettopp mindre troverdig med denne type innlegg som er ren reklame også bruker du ikke kjolene selv. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke så for meg at du handler på Floyd av egen fri vilje. Butikken minner meg litt for mye om «2000 and late».. Og troverdighet blant leserene er jo viktig.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ettersom du spør etter én anledning: da jeg var på førjulskonsert med mamma i fjor tok vi ikke antrekksbilder. Det er flere anledninger ila. en uke eller måned hvor jeg ikke tar antrekksbilder, og det er også flere ganger vi har hatt middagsgjester eller vært på middag hos noen (eller ute på middag) hvor jeg ikke tar bilder – så ditt inntrykk er altså feil.

    Floyd har mange skjulte skatter og det er nettopp det jeg ønsker å vise leserne mine. De som har det samme inntrykket av butikken som deg, vil bli overrasket når de tar seg tid til å kikke der inne og jeg har jo til nå vist frem masse fint fra butikken (det synes i hvert fall jeg) Det blir vel ikke mer troverdig enn det 🙂

 7. Monica V

  Hvilken BH/bikini har du under den gule toppen fra ferien?

 8. Enig med Stine over her. Du lever alltid, enda til på reklameinnleggene, og jeg liker ekstra godt matoppskriftene dine. Ha en fin dag.

  Beste hilsen Ingrid på https://ingridtunheim.no

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig hyggelig, Inrid! Tusen takk! God klem til deg 🙂

 9. Så nydelige, likte den blå spesielt godt!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er en stor favoritt hos meg også, veldig fin farge <3

 10. Lekre kjoler som sitter smashing på deg 🙂 Floyd har mye fint, er så fornøyd med jakken jeg kjøpte derfra!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kjøpte du den litt tykke i den fine høstfargen? Den er SÅ fin! I andre farger også 🙂

   Tusen takk, Anita <3

 11. Er skoene du har på deg her fra kolleksjonen din hos Bianco? Selges de fortsatt? Superfine!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det stemmer 🙂 Dessverre er de ikke i butikk lenger :/

 12. Hei! Så fin hårbøyle! Har du kjøpt den nylig? #vilha

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dessverre, den er fra i fjor :/

 13. Ja, jeg kjøpte den litt tykke boble jakken i svart og er super fornøyd med den 🙂 Nå var de utsolgt i denne sorte fine kjolen i min str, men fant en annen fin som jeg gleder meg til å få 🙂 Siste i min str, så nå var jeg heldig! 🙂 Der har kjolene virkelig gått unna de siste dagene, trodde jeg var tidlig ute med å sikre meg en fin kjole hehe

 14. Hei,
  Mener du virkelig at du trenger nye kjoler til jul i år også? Hvorfor kan du ikke bruke en av de mange du har?

 15. Den blå kjolen er veldig lik den blå du viste frem i fjor. Hvorfor ikke bare bruke den?

 16. Hvor er den sorte hårbøylen din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Glitter – fjorårets 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *