blant festsesongens fineste kjoler

reklame: floyd.no 

Folkens – festsesongen nærmer seg med stormskritt og i den anledningen har jeg fått plukke meg ut noen favoritter fra Floyd 🙂 Det er flere jeg liker og de kan du ta en titt på HER, men de største favorittene er likevel disse to: 

Paljetter har på mange måter blitt et must have før jul og det er det også i mitt klesskap – det er alltid safe å ha en glitrende kjole tilgjengelig, om det plutselig sniker seg inn en fest eller to som krever litt glam 🙂 Dette er kjolen å bruke når du er bedt til et skikkelig party og ønsker å glitre om kapp med stjernene ✨Dessuten elsker jeg ryggen på den! Denne blir fin om vi for eksempel skal ut på julebord med venner. Du finner den HER

Jeg kan aldri få nok av den lille sorte, og denne modellen liker jeg spesielt godt på grunn av ermene. Den blir kjempefin på middagsdate med Lars-Kristian, og det som er så bra med denne, er at den kan få bli i skapet utover festsesongen også. I motsetning til glitter som kan bli litt mye i kanskje mars eller april, så er den lille sorte udødelig året rundt. Denne kan du også se en liten video av på instagramstoryen min og du finner den HER 🙂 


Utvalget av kjoler er stort hos Floyd, enten du ønsker å gå for en glam med paljetter eller noe litt mer nedtonet i en sort, enkel klassiker. Nå får du fri frakt om du handler for over 600,- samt gratis bytte i nettbutikken deres – noe som er helt topp – for da kan du bestille hjem og prøve alle du får lyst på! Det er alltid veldig fint å kunne prøve klær hjemme i sin egen garderobe med sitt eget tilbehør. Sjekk ut hele utvalget hos Floyd HER 🙂 

26 kommentarer

 1. Har du tips til bh? NĂ„ har du synlig stĂžrre bryster sammenliknet med fĂžr, sĂ„ lurer pĂ„ hvilke merker du foretrekker? Bruker selv omkrets 65cm og 70cm avhengig av merke…

 2. SĂ„ nydelig du er! Den paljett kjolen var veldig fin pĂ„ deg 🙂

 3. SÄÄÄ fin den sorte! Muligens det blir den pÄ et av julebordene aldri egentlig tenkt pÄ floyd som noe butikk som har noe jeg liker!

 4. SÄ flotte kjoler.Du er heldig som kler alt!Takk for at du leverer sÄ bra innlegg hver eneste dag!Du leverer alltid!Ingen som topper deg:)

 5. Hvilken frisÞr gÄr du til? HÄret ditt er sÄ fint for tiden!!
  Vet du tilfeldigvis farge og sÄnt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Elisabeth! Jeg gÄr til Nikola hos Gevir, men jeg vet dessverre ingenting om farge etc :/

 6. Bruker du disse kjolene ellers? Jeg husker innlegget fra ifjor nÄr du viste alle kjolene fÞr jul. Du brukte jo ingen av dem?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det gjĂžr jeg 🙂 Jeg brukte flere av bĂ„de kjolene og kĂ„pene i fjor, og spesielt den todelte dressen. Alt jeg foretar meg og har pĂ„ meg blir ikke avbildet pĂ„ bloggen 🙂

   1. Kan du nevne en anledning hvor du er kledd i kjole for et selskap/tilsetning eller lignende hvor du ikke viser bilde pÄ bloggen? Du gir hvert fall ett inntrykk av at ved enhver anledning til kler deg opp sÄ blir det dokumenter i form av et antrekksinnlegg. Noe som er forstÄelig. At du ikke viser bilder fra selskapet mtp Þvrige mennesker er fair, men du benytter anledningen til Ä gjÞre ett antrekksinnlegg ut av det. Jeg syns spÞrsmÄlet er berettiget av Idun, for det virker jo nettopp mindre troverdig med denne type innlegg som er ren reklame ogsÄ bruker du ikke kjolene selv. Jeg mÄ Êrlig innrÞmme at jeg ikke sÄ for meg at du handler pÄ Floyd av egen fri vilje. Butikken minner meg litt for mye om «2000 and late».. Og troverdighet blant leserene er jo viktig.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ettersom du spĂžr etter Ă©n anledning: da jeg var pĂ„ fĂžrjulskonsert med mamma i fjor tok vi ikke antrekksbilder. Det er flere anledninger ila. en uke eller mĂ„ned hvor jeg ikke tar antrekksbilder, og det er ogsĂ„ flere ganger vi har hatt middagsgjester eller vĂŠrt pĂ„ middag hos noen (eller ute pĂ„ middag) hvor jeg ikke tar bilder – sĂ„ ditt inntrykk er altsĂ„ feil.

    Floyd har mange skjulte skatter og det er nettopp det jeg Ăžnsker Ă„ vise leserne mine. De som har det samme inntrykket av butikken som deg, vil bli overrasket nĂ„r de tar seg tid til Ă„ kikke der inne og jeg har jo til nĂ„ vist frem masse fint fra butikken (det synes i hvert fall jeg) Det blir vel ikke mer troverdig enn det 🙂

 7. Hvilken BH/bikini har du under den gule toppen fra ferien?

 8. Enig med Stine over her. Du lever alltid, enda til pÄ reklameinnleggene, og jeg liker ekstra godt matoppskriftene dine. Ha en fin dag.

  Beste hilsen Ingrid pÄ https://ingridtunheim.no

  1. Caroline Berg Eriksen

   SĂ„ utrolig hyggelig, Inrid! Tusen takk! God klem til deg 🙂

 9. SÄ nydelige, likte den blÄ spesielt godt!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er en stor favoritt hos meg ogsÄ, veldig fin farge <3

 10. Lekre kjoler som sitter smashing pĂ„ deg 🙂 Floyd har mye fint, er sĂ„ fornĂžyd med jakken jeg kjĂžpte derfra!

  1. Caroline Berg Eriksen

   KjĂžpte du den litt tykke i den fine hĂžstfargen? Den er SÅ fin! I andre farger ogsĂ„ 🙂

   Tusen takk, Anita <3

 11. Er skoene du har pÄ deg her fra kolleksjonen din hos Bianco? Selges de fortsatt? Superfine!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det stemmer 🙂 Dessverre er de ikke i butikk lenger :/

 12. Hei! SÄ fin hÄrbÞyle! Har du kjÞpt den nylig? #vilha

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dessverre, den er fra i fjor :/

 13. Ja, jeg kjĂžpte den litt tykke boble jakken i svart og er super fornĂžyd med den 🙂 NĂ„ var de utsolgt i denne sorte fine kjolen i min str, men fant en annen fin som jeg gleder meg til Ă„ fĂ„ 🙂 Siste i min str, sĂ„ nĂ„ var jeg heldig! 🙂 Der har kjolene virkelig gĂ„tt unna de siste dagene, trodde jeg var tidlig ute med Ă„ sikre meg en fin kjole hehe

 14. Hei,
  Mener du virkelig at du trenger nye kjoler til jul i Är ogsÄ? Hvorfor kan du ikke bruke en av de mange du har?

 15. Den blÄ kjolen er veldig lik den blÄ du viste frem i fjor. Hvorfor ikke bare bruke den?

 16. Hvor er den sorte hÄrbÞylen din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Glitter – fjorĂ„rets 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *