wynwood walls

På onsdag dro vi til Wynwood Walls som ligger i nettopp Wynwood. Her finner du gamle varehus som har blitt forvandlet til fantastisk gatekunst. Gatekunsten finner du i store deler av Wynwood, men i Wynwood Walls er noen av verdens største gate- og graffitikunstnere samlet på ett sted, og det var utrolig kult å få sett dette. 

Vi hadde også lest om den japanske iskremen som finnes hos Teriyaki på samme sted, og da måtte vi selvsagt innom her for å smake på den! Den var et syn i seg selv, unicorniskrem i kjeks formet som en fisk – supersøt! Og ikke minst – sykt god! Fiskekjeksen smakte som vaffel og i bunnen var det sjokolade🍦

Jeg ble også utrolig fristet da jeg leste at de hadde vegansk slush, så den måtte jeg bare teste – spesielt når vi fikk en superskjønn unicorn mini-badering på kjøpet 🙂 Må bare advare om at denne skuffet noe voldsomt, den smakte en blanding av litt vanilje og mest frityr. Rareste jeg har smakt. Men gøy å å ha testet den likevel ✨ 

Videre herfra tok vi turen til Wynwood Walls som jeg fortalte om lenger opp – veldig kult sted og absolutt verdt turen 🙂 

haha 🙊 


let’s go get some food 🍴 

Vi ble sultne til tross for store ismengder og hadde allerede planlagt at vi var nødt til å spise lunsj på love life café. Utrolig bra vegetarmat 🙂 


Anbefaler absolutt en tur til Wynwood Walls om du er i Miami – det er verdt det – både iskremen og gatekunsten 🙂 Nå skal vi faktisk til å boarde flyet som skal ta oss til London. Der skal vi vente i hele tre timer før vi skal videre til Oslo. Det blir med andre ord en lang reise og en veldig lang dag, og jeg kan nesten allerede kjenne følelsen når vi kjører oppover Arne Meidells vei! Vi er ikke hjemme før i morgen ettermiddag, og kommer garantert til å kjenne på kroppen at vi har reist og må endre døgnrytme, men likevel – det blir godt å komme hjem 🙂 Vi har hatt en så sykt bra tur og jeg er så takknemlig for alle inntrykkene og minnene! Tusen takk til deg for at du har fulgt oss på reisen i nå 3 uker 🙂 Litt mer kommer før hverdagen tar oss 🙂 Ber om en god flytur hjem 🙏🏻 

36 kommentarer

 1. Tusen takk for kjekke innlegg. Koselig å følge dere på reisen Riktig god tur hjem, det går så fint atte! Klem❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig! Tusen takk 😀

 2. Fantastiske bilder.. Frister å dra til Miami.. Og takk for reise blogg i 3 uker. Har kost meg, her hjemme i høst været! Riktig god tur hjem 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 3. Jejj, dere er med i neste sesong av bloggerne også?

 4. Fine bilder, vært moro følge dere på reisen. Florida er fantastisk, blir aldri lei. God tur hjem 🙂 Lurer på hvorfor dere ikke tar direktefly?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Florida har gitt oss et veldig fint førsteinntrykk! Vi kommer garantert tilbake 🙂 Vi følte at direkteflyet gikk alt for sent på dagen mtp. jentene.

 5. Skuffende at du bare hadde to setninger å dele om dette fantastiske stedet. Litt mer om historien og hvilke kunstnere som har bidratt hadde vært så mye mer interessant enn hva dere spiste (!)

  Sitter litt igjen med en følelse av at hovedgrunnen til besøket var å få kule bilder til bloggen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Beklager, men jeg skrev innlegget på flyplassen og fikk plutselig fryktelig dårlig tid :/ Kunne absolutt skrevet masse om stedet.

   Mat er viktig for meg/oss, så det mener jeg er bra å ha med i et sånt innlegg 🙂

 6. Hei Caroline. Det har vært fantastisk å følge dere på tur. Hvordan har dere gjort det med barneseter på tur? Har dere leid bil med barneseter eller bruker dere taxi? Takk for svar 🙂

 7. Tusen takk for de flotte reiseskildringene – så hyggelig å lese! Jeg har selv et nært forhold til Miami Beach (de siste 35 årene, alltid Sunny Isles Beach, et stykke nordover på Miami Beach i forhold til der dere var) og ser at du har fått veldig mye ut av turen. Flotte tips og velkommen hjem!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Koselig å høre at du liker det jeg har delt 🙂

 8. Fy flate, så tøft! Her burde nok jeg legge turen en gang 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det bør du absolutt gjøre 🙂

 9. Litt mange innlegg om iser nå synes jeg 😉
  Her kunne det vært gøy å lest litt mer om historien og bakgrunnen til dette grafitti-stedet. Gått litt mer i dybden kanskje. Virker som et kult sted.

  Flydde dere m Norwegian via London? Var det ok på langdistanse? Jeg sverger fortsatt til Sas 😉
  Hadde dere «pakketur» med cruise + fly i ett eller bestilte dere fly ved utenom?

  1. Enig… mye is i fokus med blurry mennesker bak. Det kunne liksom vært på vingresort i spania. Dette steder har gått under radaren min, skulle gjerne fått sett hva jeg faktisk gikk glipp av da jeg var i Miami. Er det en dagstur? En liten rusletur? Er det butikker og restauranter der?

   1. Nå er vel ikke dette en reise blogg. Skulle hun gått i dybdenpå alle opplevelsene de har hatt i tre uker så hadde det blitt voldsomt. Nå er det delt tips her inne og så er det mulig å sjekke litt mere på egen hånd . https://www.miamiandbeaches.com/things-to-do/arts-culture/explore-the-wynwood-walls-in-miami

   2. Caroline Berg Eriksen

    Marie: Isen og mat generelt er en del av opplevelsen for vår del 🙂

    Wynwood Walls ligger i bydelen Wynwood, og du finner denne type grafittikunst over hele Wynwood. Lill har delt en fin link med mye informasjon. Selve Wynwood Walls er bare en rusletur, men bydelen er stor! Stedet hvor vi spiste is ligger i en liten mathall med mange alternativer.

  2. Caroline Berg Eriksen

   Stinea: Beklager, men jeg skrev innlegget på flyplassen og fikk brått veldig dårlig tid :/ Kunne absolutt skrevet en hel del om stedet.

   Vi fløy via London, ja 🙂 Jeg har aldri flydd langdistanse med SAS, men Norwegian var bra 🙂 Vi var veldig fornøyde. Vi vurderte premium, men endte opp med økonomi.

   Cruiseturen er det ikke vi som har bestilt, men Norwegian Cruise Line. Så flyreisen var separat.

 10. Takk for veldig hyggelige reisebrev og bilder. Det har vært en glede å følge dere i disse ukene. Ønsker dere en fin tur hjem.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Koselig å høre at du liker det jeg har delt <3

 11. Er så imponert over deg, som reiser og reiser tross flyskrekk! Jeg har så lyst til å ta med mannen og barna på en chartertur, men den flyturen stopper alle planer.. vil så gjerne at barna mine skal få oppleve verden, og hater å stå i veien for det! Var null problem å fly for meg før, men de siste årene har jeg fått en voldsom flyskrekk. Har du noen tips å komme med for å klare å stå i frykten? Er så redd jeg skal freake ut foran barna og overføre skrekken min på dem :/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg føler så med deg, Ane! Her er noen innlegg jeg har delt om dette tidligere:

   http://www.carolinebergeriksen.no/2015/11/02/slik-kommer-jeg-meg-gjennom-flyturen/

   http://www.carolinebergeriksen.no/2018/08/06/jage-bort-flyskrekken/

   Håper du klarer å stå i det, for når hjulene treffer bakken og du innser at dere er trygt fremme, kan du puste lettet ut og ferien kan starte <3

 12. Ane: Jeg holdt på å frarøve mann og barn det å reise. Har vært livredd i 17 år nå, men beroligende i avmålte doser har fått meg om ikke verden rundt, så Europa rundt. Heller det enn å ikke reise. Dette har Caroline hatt opp på bloggen før, og da ble det vel konkludert med 1) det ER så viktig å komme seg på tur/reise og 2) Det som fungerer og som man selv har kontroll over, om det er piller eller litt alkohol, så lenge man styrer det selv og får reist, det er det rette.

  Caroline, godt dere er hjemme, er oppriktig lei av reiseinnlegg, gleder meg til noe annet! Men seriøst, hvorfor sover dere ikke på 33 timer? Man får slltid sove bittelitt på flyet God natt!

  1. Man får IKKE alltid sove på flyet, nei. Jeg sover i hvertfall aldri på fly/i bil/buss! Har aldri klart det, ikke da jeg var liten engang. Har blitt en del laaange reisedager:P

  2. Caroline Berg Eriksen

   Jeg sover dårlig på fly, så det er sjeldent et alternativ for meg. Koste meg heller med en film og litt lesestoff da Naia sov og det er for meg mer avslappende enn å forsøke å tvinge frem en time på øyet :p Det gikk veldig fint selv om jeg hadde perioder i går hvor jeg var ekstremt trøtt :p

 13. Det har vært morsomt å følge dere på reisen! Takk for mange fine innlegg:)

 14. Ser dere har mikrofoner på dere! Hva spiller dere inn?

 15. Hei!

  Hva heten veskemodellen fra LV? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   pochette metis 🙂

 16. Hei. Så fine bilder! Lurer på om du kan fortelle meg hvor du har kjøpt den pysjen med leo print som du nettopp la ut på instastory? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra h&m 🙂

 17. Hvorfor svarer du ikke på spørsmål angående hvorfor dere har mikrofoner på dere på reisen? Blir litt for dumt å ikke svare synes jeg 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Rett og slett fordi jeg ikke kan svare på det, hvis ikke hadde jeg svart 🙂

 18. Hvor har du kjøpt den gule toppen med den nydelige skjørtet? Så pent antrekk<3

 19. Hei. Hvor er antrekket fra? utrolig fint

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *