miami med barn: children’s museum

Det er masse å se og oppleve i Miami, også for småtroll 🙂 En av de første dagene her tok vi med jentene til Children’s Museum, og de maser fortsatt om å få dra tilbake – der var det skikkelig gøy for både barn og voksne! 

Bare for å illustrere – haha 🙊 

Her er det alt fra byggeområde hvor de kan få prøve seg om kranfører, sikkerhetsområde hvor de kan kle seg ut som brannmenn, kjøre brannbil og skli ned brannstigen, og eget område hvor de kan få prøve seg som ingeniører, det finnes et akvarieområde og også et helseområde hvor de kan lære seg viktigheten av å velge sunn mat i hverdagen. Her kunne de blant annet få testet formen på verdens søteste, lille tredemølle! Haha 🙂

Jeg fikk også spilt dukketeater for jentene! Det var SÅ gøy! 

Og kanskje det skjønneste av alt – et minisupermarked med minihandlekurver og en minikasse, hvor barna kan gå og handle varer selv, scanne dem i kassen og rett og slett ta ansvaret for ukens matvareshopping 😉 Det er stor stas! Maten er selvsagt ikke ekte, men det ser veldig ekte ut og mye av det var tom emballasje som har vært i bruk.

Dette er bare noe av det som finnes på museet, og herligheten er bygget i to etasjer med et kjempefint uteområde også. Og ja – trappen opp til andre etasje er en musikktrapp som spiller en tone for hvert trinn du går – akkurat som i sangfoni på NrkSuper 😉 


Et, om jeg får si det selv, supert tips til deg som skal til Miami med barn! De kommer til å elske dette, det er jeg helt sikker på 🙂 

14 kommentarer

 1. Jeg lurer på om du har vurdert at du har på deg litt kort skjørt? I tillegg er du nå kjent for å ikke bruke undertøy. Kanskje ikke det rette antrekket på et barnemuseum. Kan tenke meg at det var ganske mange barn som fikk sett mye av noe de helst ikke burde eller ville se.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er en shorts 🙂 Og jeg har aldri sagt at jeg aldri bruker undertøy :O

  2. Ærlig talt, for en stygg kommentar!! Ida, jeg blir flau på dine vegner.

  3. IDA. Makan. Kanskje på tide å skaffe seg en hobby ! Fatter ikke at det går å skrive en sånn type kommentar til en person. Hva trodde du, at C gikk med «privaten»sin på utstilling ?

 2. Gnagsår: Hos oss er det 2 ting som fungerer på ferie hvor vi skal gå mye i kombinasjon med høy luftfuktighet/varme: enten godt brukte joggesko (på bildene fra Disney ser skoa helt nye og hvite ut) eller Birkenstock sandaler med reim bak (gjerne med sokker, ser ikke bra ut, men da slipper barna å gnagsår).
  Kun skinnsandaler eller joggesko jeg vet er gode.
  Aldri sko som kun er med for de er «fine» og aldri nye sko!

  Håper dere har hatt en fin tur.
  Hvorfor droppet dere Key West, for så mye reising har det jo ikke vært. Hadde dere booket hotell som kunne avbestilles? Hvilket hotell vurderte dere der?
  Og, hvordan er det å kjøre i Miami området?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Skoene er gode å gå med, blant annet gikk hun hele uken i Disney med dem uten problemer 🙂 Men hun ble våt i skoene en av dagene på cruiset, og da fikk hun gnagsåret :/

   Vi var litt lei av å flytte på oss og en tur til Key West ville tatt oss 7-8 timer i kjøring tur/retur. Så da ble det Miami 🙂 Vi hadde ikke booket noe og stod egentlig fritt til å reise hvor vi ville 🙂

   Vi har ikke kjørt noe bil heller, men benyttet oss av føttene, kollektiv transport og/eller Über 🙂 Det har fungert utmerket! På Miami Beach er blant annet kollektiv transporten gratis! 🙂

   1. Kjøp sko fra Sketchers. De er så myke og fine å gå med at man kan glemme alt som heter gnagsår. -Og hvis man kjøper med memory foam såler er det som å gå på myk mose. Bruker de daglig på jobb, en jobb hvor jeg står og går mye, og etter at jeg begynte å bruke de har både føtter, rygg og jeg det mye bedre. 🙂 -Og er man først i USA, er de ganske mye billigere der, enn i Norge. 🙂

 3. Fikk nesten lyst til å dra til Miami kun for dette stedet! Toåringen min hadde elsket (!) det. Det er så koselig å følge dere på tur! Dere tar noen helt fantastiske bilder. Fortsatt god ferie <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig å høre 🙂

 4. Var det ingen andre mennesker der?

 5. Jeg er glad det var shorts, og ikke skjørt – for å si det sånn. Jeg ble «sjokkert» over lengen, eller manglende lengde, men ville ikke legge igjen en kommentar på det siden man da bliri beskyldt forre surmaga og sånn….
  Uansett, fin shorts og fine bilder.

  1. Men du la jo igjen en slik kommentar? 🙂

  2. Nå vet ikke jeg hvor du er fra, Trude, men både i Norge og i USA er det helt vanlig med lårkort når temperaturene stiger. Kan ikke skjønne at det er noe å bli sjokkert over i 2018. 🙂

 6. For en fantastisk ferie ! skulle ønske jeg hadde mulighet til å ta med mine barn på en sånn tur. Håper barna dine får vite når de blir større at de er utrolig privilegerte, er ikke alle som får oppleve de tingene som de får. God tur hjem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *