let’s go to shore

reklame: norwegian cruise line 

De to første dagene vi kunne gå i land, var det Jamaica og Cayman Island som stod på planen, i stedet for de opprinnelige stedene Rouatan og Harvest Caye. Jeg hadde kjempelyst til å dra på utflukt i Jamaica, men dessverre fant vi ingenting som passet til små barn. Mye involverte blant annet flere timer i buss tur- retur også, og ettersom det ikke bare er jeg i denne familien som blir lett bilsyk, valgte vi å heller bli ved havnen 🙂 Jentene ville bade, så vi fant et sted ikke langt unna båten som serverte mat og drikke, og hadde et kjempefint bassengområde – midt i blinken for oss! 

Vi rakk også å slukke tørsten med min favoritt – kokosnøtt! Det smaker ekstra godt når den er iskald og det kjennes ut som det er 40+ ute ☀️ 

🎶

Bare havneområdet i seg selv var kjempefint, mer enn nok å se på, fantastiske rytmer og flinke dansere som i hvert fall gi oss følelsen av å være i Jamaica 🙂 Ingen dum avgjørelse følte vi. 


Cayman Island har jeg hørt så mye fint om! Her skulle vi på utflukt som skulle ta oss på en sightseeing rundt på øya, men da vi kom i land, fikk vi beskjed om at akkurat den utflukten var avlyst. Så typisk! Skal innrømme at det var utrolig kjedelig. Vi endte i stedet opp med å besøke 7 mile beach – som var en super erstatter 🌴 

Vi tok ikke med badetøy til jentene ettersom bading ikke var en del av utflukten (bare flaks at jeg tok på meg min under) så jeg måtte grave frem disse to badedraktene fra bunnen av en diger eske på et marked, og prutet kraftig på prisen i tillegg  🙈 

Hønene gikk fritt rundt på stranden og på spisestedene likevel ved – denne la til og med et egg rett foran oss 🐓 

Fun fact: 7 mile beach er faktisk bare 5,2 miles 😉 


De to neste dagene ble heldigvis utfluktene noe av – mer om det senere 🙂 Nå har vi kommet oss av båten og sjekket inn på hotellet vi skal bli på resten av ferien🌴 Det er så varmt her at jeg ikke kan ha telefonen i solen mer enn noen minutter av gangen 🔥Sender litt varme hjem, og gleder meg samtidig masse til høst og klar luft når vi kommer tilbake 🍂 

28 kommentarer

 1. leopard bikini brand and last pictures hat brand? very nice pictures 🙂

 2. Så flotte bilder.. den fargen på vannet..sukk.. Høres helt innafor.
  Nedtur med avlyst tur, spesielt for barna vill jeg tru..Godt det er alternativ 🙂 haha så «kuuult» at du prutet, en annen side av deg som jeg synes er veldig gøy. Samme som «helvetes humle «

 3. hvorfor prutet du på badedraktene? kunne ikke den markedsselgeren få tjene de pengene? De trengte det vel mer enn dere. Det er ganske problematisk for lokalsamfunnene når de blir oversvømmet av cruisepassasjerer som ikke vil legge igjen penger.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fordi de var latterlig dyre, de hadde ingen lapper som hang på og den ene hadde en flekk på seg 😉

  2. Alt i havnen der er seriøst overpriset.
   Pruting må til, og det er en del av spillet i butikkene og bodene der.

 4. Det er veldig fint å se at dere tar ting på strak arm og snur det meste til noe positivt selv om det ikke går helt som planlagt, men det er så mye som ikke går etter planen eller er litt kjipt, og da hjelper det ikke med 100 fine bilder og beskrivelser av at det ble fantastisk likevel. Håper resten av turen blir irritasjonsfri 🙂

 5. Hei! jeg Har et helt annet spørsmål til deg ,selv om turn deres ser helt magisk ut. har selv vært der så skjønner dere koser dere. jeg har følt deg oppover åra og har sett alt det fine utstyre du har kjøpt til jentene når de ble født, og lurer på hvilke nett sider du handler på. fortsatt god ferie. Nina

 6. Kommer det litt flere utdypende innlegg om selve båten? Hva gjør dere på båten? Fornøyd m lugar? Restauranter, spisetider?
  Tips til innlegg kan jo være «en dag på cruise» (en av sjø-dagene, vi har også vært på cruise, og den dagen var slitsom synes jeg. Mye folk overalt, kø, fullt i bassenget osv.)
  Innleggene hittil har det vært lite info i, og dessverre litt «negativt ladede» innlegg (sjøsyk, avlyst utflukt). Denne uka virker litt for masete, og om det stemmer så forstår jeg det godt – cruise med så små barn er litt masete synes jeg.
  Virker nesten som det er Disney du reklamerer for, ikke cruise-reisen.
  Håper dere koser dere de siste dagene – og ikke begynn å skriv om hjemreisen ennå, det er fortsatt ferie!
  (Jeg ønsker tips om Key West med barn!)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Stina 🙂 Jeg har skrevet om flere av disse tingene før, men jeg kan godt gjenta dem her! I tillegg kommer det flere innlegg om cruiset 🙂

   Med Norwegian Cruise Line har man et konsept som heter «Feel Free», noe som gjør at man kan spise når man vil og hvor man vil (så lenge man har booket tid). Middag kan man booke fra 17.30 til 22.00, og kleskoden er løs! Man kan fint komme i shorts, så lenge det ikke er badetøy.

   På sjødagen bør man nok forvente at det er en del folk ved bassengene. Det tror jeg er felles for alle cruise. Men kø opplevde vi kun i buffeten ved lunsjtider, og den ene gangene hvor vi ikke la til kai, men ankret opp, og alle stod og ventet på småbåter. Ellers var det ingen problemer 🙂

 7. Det ser virkelig herlig ut 😀 så idyllisk! Hvor har du kjøpt det oransje settet med de grønne bladene på? Det var så fint! God ferie videre 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er fra Zara! Tusen takk, det skal vi 🙂

 8. Du er strålende vakker caroline men brenn den leopard bikinien. Gjorde ingenting for deg. Kos dere fortsatt på tur!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Ok;)

   1. Haha, ser for meg Caroline starte bål på stranden! :p Men, ikkje gjør det. Jeg synes den var fin 😀

   2. Caroline Berg Eriksen

    Hahaha :p Venter til jeg kommer hjem 😉

    Tusen takk, Liv <3

 9. Ser dere har med drone på tur, og lurer på hvilke dere bruker? 🙂 Ser ut som en helt fantastisk tur dere har hatt

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mavic Pro 🙂

 10. Kommer det en rabattkod på NCL från dig snart? 🙂 sitter precis och ska beställa cruise och har dem som ett alternativ, så det hade varit fint att veta om det kommer snart 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg delte ut en rabatt i august, så jeg tror ikke det er planlagt noen rabatt noe fremover :/

 11. Denne delen av ferien virker som det ikke er så barnevennlig? Får inntrykk av at dere ikke trives så godt her som i disneyland?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har storkost oss og cruise er absolutt barnevennlig 🙂 Ferien har vært helt fantastisk! Akkurat på dette stedet (jamaica) var det ikke ekskursjoner som var tilrettelagt for en på 2 år, men de to siste stedene vi var, var det absolutt det og dette kommer det mer om i et annet innlegg 🙂

   For barn som er litt eldre enn Naia, finnes det bla. Kids Splash Club ombord og i tillegg flere ekskursjoner som er tilrettelagt dem 🙂 Alle restaurantene har egne barnemenyer, barnestoler og du kan få for eks. barnedrinker. Barnebassenget var utrolig fint (dette var det vanskelig å ta bilder av pga. alle menneskene ombord – sjekk i så fall på hjemmesiden til NCL / Getaway) så cruise er absolutt barnevennlig 🙂

   Vi kunne ikke hatt en bedre cruiseferie 🙂

   1. Så bra!

    Dette klarer du dessverre ikke å formidle gjennom hverken tekst eller bilder (i mine øyner), men supert at ferien er fin

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, men nå er jeg jo heller ikke ferdig med innleggene om cruiset.

    Skipet er også såpass stort og inneholder så mye at det er umulig å kunne skrive om alt. Det er f.eks 27 restauranter, barer og kaféer ombord, noe jeg ikke kan dekke på så kort tid.

    Jeg har også et kommentarfelt hvor lesere kan spørre meg om ulike ting, som f.eks dette tilfellet. Og da har jeg jo formidlet nettop det du mener jeg ikke har formidlet, i kommentarfeltet 🙂

  2. LOTTA. Hvordan kan du få det inntrykket ? Cruise er oftest barnevennlig og det kommer da ikke frem noe som tilsier noe annet, om en ikke bestemmer seg for at alt skal tolkes negativt. Legger en ferien opp til barna så må en ta hensyn til de forskjellige aldrene på disse og da blir det selvfølgelig begrensninger på diverse., helt naturlig. Syntes det er nydelige bilder og fine tekster, veldig bra reklame for cruiset og det kommer jo mere som CBE har skrevet. Ikke lett å lage lange innlegg om dette når du jobber på et annet og kanskje tregere nett enn du har hjemme. Pluss at de er på reise og har med barn.

 12. Blir det flere bilder fra skipet og tips til cruiseferie med barn? Det hadde vært gøy å lese litt mer om og se flere bilder fra selve skipet, lugaren, aktiviteter, spisesteder osv.

 13. Så utrolig flotte bilder! det ser ut som dere har en fantastisk ferie! Jeg ønsker gjerne å høre med om hvordan det er å være på cruise sammen med barn Første gang jeg var på cruise, var før vi fikk barn. Men jeg vil gjerne reise igjen, så å høre tips og erfaringer osv er helt supert

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tenkte å lage et samleinnlegg når jeg kommer hjem, med mine beste cruisetips 😀

   Tusen takk, Liv <3

 14. Dette så virkelig herlig ut! Veldig flotte bilder dere har tatt. Jeg var flere steder rundt det karibiske hav vinter/vår, helt fantastisk. Å reise føles så befriende, pluss at man setter ekstra stor pris på hverdagslivet igjen når man kommer hjem. Ser ut som dere har skapt minner for livet! Klem <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *