dinner and a show

reklame: norwegian cruise line + nelly 

Hei lørdag 🙂 I dag er det sea day, og det betyr en hel dag på sjøen! Nå har vi satt kursen mot Miami igjen og vi har hatt en så fantastisk fin tur! Ferien er ikke over helt ennå, vi har jo hele denne dagen på båten som vi virkelig skal utnytte, jeg har blant annet booket meg inn på en spatime – 75 minutter ren nytelse. Gleder meg! 

(annonselenke) kjole HER 


Jeg har en del innhold å dele med dere fra både skipet og fra dagene vi har vært i land, så i dag tenkte jeg dele noen bilder fra tidligere denne uken hvor vi valgte å sjekke ut underholdningen ombord. Jeg har lest mye om Broadwayshowet, og gledet meg virkelig til å få med meg dette. Jeg ble ikke skuffet, for det var virkelig dødsbra. Burn The Floor varte i ca. 60 minutter og var underholdning for absolutt hele familien, både Nelia og Naia elsket det! Fantastisk musikk og så imponerende flinke dansere som virkelig tok ballroom dancing til nye høyder. Jeg fikk høy puls bare av å se på, de må ha vært helt utslitt etter så mye dans non stop i nesten en hel time. Kostymene så også helt fantastiske ut! Dersom du skal på cruise med NCL i fremtiden – ikke gå glipp av dette! Du betaler ikke noe ekstra for showet, men vær gjerne tidlig ute for gode plasser i salen. Spis gjerne middag før eller etter, for her er det kun drikkeservering. 

For et par kvelder siden var vi på Illuosonarium. Her må du betale og reserve plass, men her er det også første mann til mølla for å sikre deg en god plassering til tross for reserveringen. Vi kunne gjerne sittet bedre til selv om vi betalte ekstra for god plassering, men vi var rett og slett ikke tidlig nok ute. Her får du servert 3-retters middag (barnemeny for barn) FØR showet starter, noe jeg egentlig synes var greit med tanke på jentene og det at vi skulle få med oss alt som skjedde på scenen. Noen ganger er det greit at fokus er ett sted av gangen 😉

Illuosonarium var også et veldig bra show, jeg er ikke like fan av denne type underholdning som av dans og sang, men likevel var det god underholdning 🙂 


Her har klokken blitt stilt frem en tide siden Mexico, så den har blitt halv ett og vi er klare for lunsj! Håper dere har en fin helg der hjemme 🙂 

21 kommentarer

 1. Har dere med barnevakt?
  Eller er jentene bare sent oppe om kvelden?
  De legger seg vel ikke klokka sju på en sånn ferietur…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jentene er med oss hele tiden 🙂 Alle showene har ulike starttidspunkt på dagen og det går fint an å velge show som starter så tidlig som 17.30.

 2. Jeg spurte under innlegget om Bloggerne om hvor lenge linken på gratis tv2 sumo er gyldig. Jeg lurer på om jeg må bestille i dag eller om den er gyldig i flere dager fremover?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det vet jeg faktisk ikke :/ Kan sjekke.

   1. Skriver du svaret her?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja! 🙂

 3. Elisabeth Ansen

  Fina Caroline, vad har du för foundation och puder här på denna bild? 🙂

 4. Reiser dere sammen med noen andre?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, kun oss fire 🙂

 5. Nydkig rød kjole 🙂 kler rødt, burde du gå mere med..

 6. Beundrer vippene dine, kan jeg spørre om hvilken type og lengde du har på dine?
  Fortsatt god ferie! 🙂

 7. Hvor er klokken din fra? Super fin 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mockberg 🙂

 8. Herlig å se fra en sånn tur, men hva er prisen på slikt, for dere 4 fra start, til dere kommer hjem? Regner med den koster litt? Nyt resten Klem

 9. Den rød kjolen var jo bare en drøm, og med DEG i den så blir den jo enda finere <3 Gjett om jeg har vært med på tur'a! Tusen takk for alle nydelige bilder. Dette er jo reinspikka SPA for meg 😉
  Dere er go'e <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 10. Har tenkt at cruise kan være behagelig med små barn, men så kom jeg til å tenke på leggetid og sånt. Er det sånn at dere må sitte inne på lugaren deres fra jentene skal legge seg til dere legger dere selv? Ser for meg at det kan bli litt slitsomt, men det så ut som dere hadde en ganske stor lugar da. Hvordan løser dere dette?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi forsøker å opprettholde rutiner, men litt lenger får de være oppe! Men med en 2-åring så blir det jo litt begrenset, så tidlig kveld blir det uansett. Vi brukte kveldene til å jobbe, så for oss fungerer det greit.

 11. Ann-Helen

  Rålekker kjole

 12. earings?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *