animal kingdom

Hei fra Cozumel i Mexico 🌴 Her kommer siste oppdatering fra forrige uke da vi trasket parker opp og ned i Florida – håper ikke dere er lei helt ennå 😉 Den siste parken vi var innom var Animal Kingdom, og jeg må bare si: wow! For et fantastisk fint og gjennomført sted! Jeg skulle ønske vi hadde hatt mer tid her, men akkurat denne dagen delte vi i to, hvor vi var (enda) en tur i Magic Kingdom først og deretter tok turen hit.

Denne parken var HELT fantastisk fin, masse grønne omgivelser, morsomme dyr å se på for barna, enkelt å få tak i sunnere mat (det var flere, store utsalgssboder for frukt her – supert for jentene og for oss) masse deilig, levende musikk og dans flere steder – rett og slett en eksotisk park. Så fin! I tillegg møter du livets tre nesten med en gang du kommer inn i parken. Så nydelig!

Her var det ikke så mange karakterer å møte, men Pocahontas holdt til her, så hun fant vi nede ved elven 🙂 Vi tok noen småkaruseller med jentene og hadde flere attraksjoner på listen, men rakk dessverre ikke altfor mye. Derimot valgte vi å ha fokus på Safari – og den fikk vi tatt hele to ganger! Vi ble tipset om å ta den etter at mørket hadde falt på også, så det var vi så heldige å få til! Her var køen lang (som på de fleste andre attraskjoner) men det er så verdt det! Dessuten hadde vi allerede FastPass+ 🙂 Det anbefales – mer om dette kommer senere. 

På Kilimanjoaro Safaris sitter du i en åpen bil sammen med ganske mange andre, og blir guidet gjennom turen. Jeg lærte faktisk en del nytt om flere av dyrene og storkoste meg 🙂 

Om kvelden, da mørket hadde sneket seg på, kom både løver og løvinnene frem! Skal innrømme at det var _litt_ skummelt å tenke på at de bare var noen meter unna bilen. De var ikke inngjerdet, men gikk rundt fritt. Jentene ELSKET denne safarituren og Naia snakker faktisk om den enda 😉 

Dette er den svaleste parken av alle sammen, så mange deilige skyggeplasser på grunn av all den frodige naturen rundt. En superfin park som jeg gleder meg til å besøke igjen om noen år – da skal vi ha bedre tid her og blant annet få med oss Avatar Flight Of Passage, Festival Of The Lion King og mye mer 🙂 

Rett før stengetid fikk vi forresten med oss et fantastisk fint kveldsshow i livets tre – det ble rett og slett levende og viste oss flere ville dyr og kjente scener fra The Lion King 🙂 


Kanskje noen av dere har vært i Animal Kingdom og har noen må se-tips til oss før neste besøk? 🙂 

17 kommentarer

 1. Jeg skjønner ikke helt, er Disneyworld en svær park med masse forskjellige parker? Eller er dere på forskjellige andre parker også? Finnes det disneylands flere plasser i verden, eller er dette den eneste i USA? Trodde det bare fantes en disneyland(world?) Haha, vet ikke så mye

  1. Caroline Berg Eriksen

   Disney World er en samling fornøyelsesparker, badeland og hoteller 🙂 Disse ligger litt spredt rett sydevest for Orlando. Det tar vel alt fra 10 – 20 minutt å forflytte seg mellom de ulike parkene. Det finnes bare ett Disney World (det vi var på nå), men flere Disneyland. Disneyland finner du i California, Hong Kong, Paris og Tokyo.

   Det er fire fornøyelsesparker i Disney World som alle har ulikt innhold:

   – Magic Kingdom
   – Animal Kingdom
   – Epcot
   – Hollywood Studios

   I tillegg er det to badeland:

   – Typhoon Lagoon
   – Blizzard Beach

   Og 24 hoteller som er eid og driftet av Disney.

   1. Det finnes også Disneyland i Shanghai. Åpnet i 2016. Denne parken har det største slottet.

 2. Skirt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nelly.com 🙂

 3. Blir aldri lei «lese brev» bring IT ON 🙂
  Så gøy,viste ikke de hadde safari park også. Spennende fint kledd, for besøk i safari park var du også Ble ikke jentene dine utålmodige av alle køene..
  altså ikke missforstå meg her.. Er jo vært det for å gjøre det man ønsker 🙂

 4. Hva tenker du om dyrevelferden i denne parken?

  1. Benedicte

   Dette lurer jeg også på. Dyreparker generelt er vel ikke kjent for å ha et fornuftig forhold til dyr og deres behov. Du sier det ble vist levende dyr som en del av showet på kvelden? Dyr skal ikke bli brukt til underholdning, og der hvor det skjer er sjelden dyrevelferden god. Det er ingen selvfølgelighet at andre dyr skal utnyttes for at mennesker skal ha det gøy!

   1. Caroline Berg Eriksen

    Jeg kjenner ikke til det i detalj, men det er ikke noe show 🙂 Dyrene lever «fritt» og inngår ikke i noe show. Det fungerer som en hvilken som helst safari, bare at området da selvsagt er begrenset.

 5. Marianne

  Ser på bloggerne nå, og du er så HERLIG! Jeg er veldig glad i bloggen din, misforstå meg rett, men det var så forfriskende å se andre sider av deg, som når du tråkket på humla: SATAN. Haha!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Koselig at du liker det du ser 😉

 6. Avatar Flight Of Passage Er noe av det beste å gjøre i Disney world etter min mening.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den ser utrolig kul ut 😀 Dessverre alt for lang tid og ingen Fastpass 🙁

 7. Hehe, er de snøkledde fjellene fake, eller hva? Ble bare nysgjerrig 😀 Fint sted.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er Expedition Everest, en attraksjon i parken 😉

 8. Heisann,ser ut som dere har hatt en kjempe fin tur. Vi reiser omtrent samme rute om et par dager.
  Har to barn en på 3 og 5 år er det mye på fornøyelses parkene som er begrenset i forhold til alderen? Litt kjedelig når de ikke kan ta så mange karuseller hvis de er for små.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer litt an på hvor høye de er 🙂 det var en del attraksjoner hvor grensen var 87 og 92, samt flere hvor det ikke var noen grense 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *