Hollywood Studios

inneholder reklame: annonselenker nelly 

Her kommer en oppdatering fra da vi var i Hollywood Studios – faktisk er det akkurat én uke siden i dag når jeg skriver dette innlegget 🙂 Dette var parken vi regnet med å bruke minst tid i, og faktisk var vi litt usikre på om vi i det hele tatt skulle ta turen hit, rett og slett fordi det er mange attraksjoner her som jentene er for små til å ta. Umiddelbart slår det meg som en park mer for de som er litt eldre, og det er jo tross alt for barna våre vi er her. Men det stemte ikke helt, og vi fant masse som jentene likte. Det absolutt morsomste for jentene akkurat nå er de enkleste attraksjonene, show, parader samt karaktermøter. Sistnevnte stod høyt på listen og begge to har fylt ut hver sin autografbok som vi skal sette inn bilder i når vi kommer hjem – stor stas! Her er Dolly i full aksjon, og faktisk måtte vi stå i kø for å hilse på henne også. Det morsomme er at det nesten er flere voksne som står i kø enn barn 😉 

(annonselenker) skjørt HER / joggesko HER (sjukt digge å traske rundt med i timesvis) / solbriller HER 

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene i Disney World 🍦

Vi booket character dining her også, men denne gangen med Minni og gjengen. Her var det Minni’s Halloween dine på The Hollywood & Vine restaurant:-) Til tross for at det ikke var prinsesser, var det veldig gøy! Karakterene tar seg tid ved hvert enkelt bord, kanskje danser de litt, signerer i boken og stiller opp på bilder. På denne restauranten var det buffet, så for en gang skyld hadde de også litt sunnere alternativer – det er kanskje det vanskeligste å finne i disse parkene. Det er altfor mye junk! Temaet her var som nevnt Halloween (amerikaerne er virkelig store på det) så både Mikke, Minni, Dolly og de andre hadde kledd seg ut for anledningen og menyen / maten var selvsagt tilpasset temaet 🙂 

Nelia sin aller første favorittprinsesse! Sofia den første var annerledes enn de andre Disneyprinsessene, hun hører jo med til Dinsey Junior-gjengen, og derfor var hun mer en tegneseriefigur enn en ekte person. Det samme var Doc. McStuffins og for eksempel Jake i Sjørøverland som vi også møtte 🙂 

The Hollywood Tower of Terror! Jeg minnes med skrekk og gru denne attraksjonen hvor du sitter i en heis og blir sendt 13 etasjer rett ned. Det kiler ikke i magen, det suger i magen. Lenge. Og du føler at alt innholdet i den forsvinner for godt. Fy søren, den er rett og slett grusom. Jeg var 10 år gammel da jeg tok denne, den var ganske ny og jeg husker så godt at vi så den på reklamen på hotellrommet. Denne må vi ta, sa mamma og så på meg. Den kan jo du være med på også, Caroline! Det er bare  veggene som beveger seg, slik at du føler at du faller nedover. Ok, tenkte jeg. Den gang ei. Vi falt jo faktisk ned. I full fart. Og så litt opp igjen. Og ned igjen. Fy søren. Jeg var så stiv av skrekk etterpå at pappa måtte bære meg fra heisen og ut på gaten. Aldri mer. Lars-Kristian tok denne alene nå, og kunne melde at den var verre enn han hadde regnet med. Haha! Det visste jeg vel 🙂 

Nyhet sommeren 2018 var Toy Story Land og gjett om jeg gledet meg til å se dette! Toy Story var en av mine favorittfilmer da jeg var yngre 🙂 Woody stilte med glede opp på bilder, men køen var så lang at jeg fant ut at jeg aldri verden orket å ofte 40 minutter eller mer i 38 varmegrader for et bilde. Kanskje for 20 år siden, men ikke nå 😉 Ellers var det altfor lange køer her, ingen ledige FastPass og så vanvittig varmt, at vi ikke fikk noe særlig ut av det. Utrolig fint laget til var det uansett – kanskje vi får utnyttet dette bedre neste gang. 

Nettopp show var det overraskende mye av i Hollywood Studio’s og det fikk vi utnyttet med både Voyage of the Little Mermaid som er et show med blanding av dukker og mennesker. Her kom det både bobler og regn ned fra taket og fra scenen, og de små fikk virkelig føle at de var en del av fortellingen. Mor måtte til og med ty til tårene mot slutten – kjempefint var det! Vi fikk også med oss Frozen sing a long, hvor vi fikk møte Anna, Elsa og Kristoff på scenen. Hele salen sang og det var veldig bra. Anbefaler denne! Spesielt stas var det da Elsa fikk det til å snø i salen mot slutten 😉 I tillegg er det også Disney Junior Live on Stage, men det rakk vi ikke. 

Det siste vi gjorde før vi dro fra Hollywood Studio’s var å få med oss Beauty and the Beast – Live on Stage. En kortversjon av filmen som var kjempebra 🙂 

Parken er bygget opp på en fantastisk fin måte, med gammeldagse, sjarmerende bygninger. Alt er så gjennomført – som ellers i Disney World. Det bygges og pusses opp en del her, så jeg gleder meg til å komme tilbake om noen år 🙂 

Flere har spurt etter pluss og minus ved parkene, tips og triks etc. – det kommer (basert på mine egne erfaringer fra denne turen) i et eget innlegg når vi er hjemme og jeg har fått bearbeidet alt materialet, samt har fått tid til å fordøye alt. Gleder meg til det 🙂 


Nå legger vi til kai i Mexico om en liten time 🙂 Jeg er klar! 

15 kommentarer

 1. skirt brand?

 2. belt?

 3. Jeg pleier aldri å kommentere på bloggen, men ville bare si at jeg har fått et utrolig bra inntrykk av deg etter å ha sett deg på bloggerne! Keep it up!

 4. Takk for fin oppdatering fra Disney land 🙂 Godt barnet i oss voksne lever…

 5. Å, herlighet så kjekt det ser ut Kjenner jeg gleder meg til mine barn blir eldre, hit skal vi ta turen en gang! Disney er og bli magisk. Eldste min er 3 år så vi er begynt å se litt filmer, blir helt nostalgisk nyt ferien videre og takk for fine innlegg<3

 6. Kan du forklare disse parkene og systemet? Er det flere på samme sted? Studios, ecpot etc??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det skal jeg gjøre! All info kommer 🙂 De er ikke på samme sted, men ligger nærme hverandre – alt er Disney World 🙂

 7. Vi reiser til Miami om 1 uke. Videre på cruise. Sammen med 2 barn.
  Så kjekt at du oppdaterer under veis, og iallefall om været Hadde nesten begynt å grue meg litt. Med det ser jo ut som dere har det veldig fint Håper på mer Instagramstorys!! Fortsatt fin tur ❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer mer de neste dagene 😀 Så gøy at dere også skal, dere kommer til å få det så fint 🙂 Tusen takk, Linda! <3

 8. Natashs

  Hei fine deg.
  Jeg sender deg dette for å spørre om du kan sende budskapen videre slik at jeg får hjelpe hunden min til et bedre liv
  Er takknemlig for all donasjon og for at du gjør dette for lille Louis på 15 mnd
  https://www.spleis.no/project/49508

 9. Er dette parken du vil anbefale om man er mest opptatt av «action» og ikke så veldig opptatt av show og karaktermøter (høres kanskje ut som vi har litt ulik park-smak:) ?Vi har tre barn i alderen 4-12 år- og alle liker litt fart og spenning.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du får fart og spenning i Magic Kingdom også 🙂 Det finnes mange attraksjoner som går fort og som har for eks. høye dropp. Om du først skal til Disney World, synes jeg en blanding av alle parkene uansett er et must, du finner noe for enhver smak i alle sammen 🙂 Det går fint an å kombinere flere parker ila. en dag 🙂

 10. Hei – kommer det ikke noen innlegg om båten, hva dere gjør der, utflukter o.l?
  Trodde denne uka skulle bli full av morsomme cruise-innlegg siden du tross alt er på jobb denne uka.
  Gøy å lese om parkene (igjen), for all del altså, men det var jo mye av det i forrige uke.
  Fornøyd m cruiset?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer 🙂 Vi er veldig fornøyde og har det kjempefint 🙂 Har lagt ut en del på snap / instastory og har masse bildemateriale som venter 🙂 Måtte gjøre meg ferdig med Disney World først, ettersom jeg vet at mange har vært / er nysgjerrige på det også 🙂

 11. Veldig glad du gjør deg ferdig med disney land.. Haha blir aldri lei! Tusen takk for flotte innlegg fra turen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *