s’mores og tutti frutti

reklame: norwegian cruise line 

Jeg kan ikke helt forstå at vi allerede er på dag 4 av denne reisen, det har gått så fort! Det har vært litt annerledes å reise på cruise med større barn, forrige gang vi var på cruiseferie var Nelia bare litt mer enn et halvt år gammel, så det var begrenset hva vi kunne få ut av det. Denne gangen har vi planlagt utflukter når vi legger til kai og vi kan også få med oss show her på kvelden dersom vi vil det – i går kveld så vi for eksempel Burn The Floor – som var HELT fantastisk (mer om dette litt senere) og begge jentene storkoste seg! I dag skal vi se Illusionarium show, og det er noe både de og vi ser frem til 🙂 Før den tid skal vi i land og oppleve et nytt sted, denne gangen Cayman Island. Det blir spennende! 

Skipet er utrolig flott med et enormt utvalg av både restauranter og barer. Vi har ikke engang fått sett alt det har å by på ennå! Heldigvis har vi fortsatt god tid, men denne promenaden på båten har lett blitt en stor favoritt. Langs denne lange strekningen, har vi allerede spist to middager ute på kvelden. Det er så behagelig, for selv om du sitter ute, er det stille og rolig, helt uten vind. Dessuten er jo utsikten helt fantastisk, du kommer ikke nærmere havet! I tillegg får du verdens beste gelato her, søte, små cupcakes (eller store) og deilige, franske makroner. Det er overraskende lite folk akkurat på denne delen av båten, og det kan være deilig – spesielt på sea day, da merker du fort hvor mye mennesker som faktisk er på skipet. 

🍦s’mores og tutti frutti🍦


Dersom du har lyst til å lese litt mer om dette eller booke deg en helt fantastisk tur, kan du klikke deg inn HERMer fra turen vår kommer selvfølgelig fortløpende denne uken, og jeg gleder meg til å oppleve mer av hva en cruiseferie for to voksne og to barn har å by på 🙂 

14 kommentarer

 1. Ser så fantastisk ut på bildene at jeg får lyst å ta en tur selv. Selv om jeg var på Cruise i Karibien for 3 år siden, og kunne ikke vært mer misfornøyd. Følte jeg kun stod i kø, når vi skulle av båten og når vi skulle på igjen. Og ble gal av være på båten, fikk helt klaus. For ikke å snakke om høytaleroppropene som kom med reklame hele tiden, som å være på en blanding av danskebåten og Sandvika Storsenter Men du gjør strålende reklame, virkelig, får som sagt lyst å dra på nytt når jeg leser dette, hehehe…

 2. Merker dere noe til orkanen Michael? Er det ekstra vind i området?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, merker ingenting 🙂

  2. Hæ? Var du ikke båtsyk hele den første dagen?

 3. Ser utrolig rolig ut men regner med båten er stapp full 4 dager alt? Kjære vene da.. Kom dere ikke akkurat om bord? Anyway kos dere med tutti frutti, show og ikke minst de stedene dere er i land..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, den er helt full! Dvs. nesten 4000 + crew :O Dagene går dessverre alt for fort når man koser seg 🙁

 4. Syns du/dere fortjener skryt for alle de flotte bildene dere tar og legger ut og deler med oss andre. Bildene i dette innlegget var kule, fruen likeså. Denne stilen kledde du.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig å høre 😀

 5. Liten kommentar siden du skrev at du ikke kommer nærmere havet. Jeg antar at du også da har interesse av å bevare det maritime miljøet. Det å bidra til at cruiseselskaper får økt omsetning er ikke forenlig med å ønske å bevare dette. Jeg kunne ønske meg at både du og de som leser bloggen din velger en miljøvennlig ferieform i fremtiden. Kan du kommentere dette?

 6. Did you notice, that your ring is missing one diamond? Or am I seeing wrong? :O

  1. Caroline Berg Eriksen

   I KNOW :O I have to fix it :O

 7. Vurdere cruise som neste familieferie. Har barn i noenlunde samme alder som dine – og det ser ut som den perfekte ferie med en blanding av avslapning og eventyr. Jeg har bare en liten bekymring rundt det med bølger. Jeg er så enormt var på bevegelse og kan seriøst bli bevegelsessyk etter en tur i heisen. Helt krise. Foruten når det er mye vind, merker du noe til at dere er på sjøen? Er redd hele balansesystemet mitt vil krasje på et cruise

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kan kjenne dønningene noen ganger – ikke når vi er ute og spiser og når vi er på show og rundt i båten, men når vi kommer tilbake til cabinen og sitter for å jobbe for eks. (når jentene har lagt seg) så kjenner jeg at vi er på sjøen :p Lars-Kristian kjenner overhodet ingenting, så jeg er veldig sensitiv :O Men det går helt fint, men det er litt ubehagelig som for eks. den første kvelden, men da var det mer sjø enn hva som er vanlig 🙂

 8. Mathilde Skarsem

  Hva er det tatoveringen til Lars Kristian betyr 🙂 ?
  Hva står det?

  Nydelige bilder forresten, ser ut som dere har en kjempefin tur som familie! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *